|Posto smo "izgubili" Kacara, (upravo sam proverio informaciju,tacna je,samo smo tvrdili pazar),a jako mi je zao ,zapravo neverovatno, uskoro i Despota,Pekaru i Stosica,moram da napomenem da su kako sada svari stoje snovi o tituli,hteli da priznamo ili ne,pukli na milion komadica. ne zato sto cemo biti losiji od blizanaca,vec zato sto cemo moguce kiksirati na "manjim" utakmicama. No,ajde krenimo redom. Bilo bi mi jako drago da svih 3,5 miliona ode na racubn kluba,ali kada imam u vidu da ce Rabren i Cvetko slatko trositi deo para,zeludac mi se prevrne i kada spoznam da ce to da cine na ustrb gojkovog truda,gojkovih trenera i njegove neverovatne ,gotovo fanaticne borbenosti i rada.
BIlo kako bilo (eng Anyway), smatram da bi morali pojacati odbranu i dovesti Tubica iz Cukarickog,on i Djuric bi sigurno bili najbolji odbrambeni par u zemlji,zatim pokusati sa Pavlovicem iz Napretka (umesto Gojka) , dovesti eventualno i nekog dobrog levog spoljnjeg i desnog beka.
Sa tim igracima nastavili bismo neki niz, verujem da mozemo da pravimo transakcije povoljne po klub.
GOjko,kapitenu,srecan ti put,puno zdravlja,vecno cu se secati tvojih golova,i da se vratis kada budes bio A reprezentativac!