I ja verujem da nema šanse da bi i jedan igrač Vojvodine otišao u drugu sredinu za ponuđene bolje uslove. Zar ne???

Cika Tomo, to jeste pravi argument, ali samo za tu moju rečenicu, ali ne i za kontekst u kojem se ona nalaziCika_toma wrote:kontraargument:Red Firm wrote: Za njih je to posao, a za nas ljubav.
Novija istorija: Govedarica. Djumi.
O starijim vremenima, suvisno je govoriti...
Zato sto su to tri kluba koja vec godinama igraju dobro u kontinuitetu i izlaze na evropsku scenu.Ti klubovi su Rumuniji i doneli poziciju na kojoj se nalazi(cini mi se da od ove godine imaju jedan klub direktno u Ligi Sampiona).Ali nisam na to ciljao,vec na to da Politehnika nije klub koji ce mu doneti veliki boljitaksrafciger wrote:Mislim da nije bas realno da ce otici u Rumuniju.
U prvom clanku stoji da Pekarica hoce trener koji ga je sastavio na spisak zelja (uz jos 7 fudbalera) i trazi da mu se dovedu igraci jer inace ne garantuje opstana. Pri tom pise da su igraci sa spiska veoma jeftini, cak jeftiniji nego sto bi bili oni iz zemlje (Rumunije)... U drugom clanku cak pise da Pekaric ima 29 godina. Na kraju tog clanka se kaze da oni ne zele da daju 400 hiljada eura za odbrambenog igraca (odnosi se na nekog sto se zove Adrian Ilie, a pritom nije u pitanju onaj poluspic sto je bio poznat pre nekoliko godina).
Ako nekome nije bilo jasno, ne radi se o Politehnici iz Temisvara. Klub o kome je rec je Politehnika Iasi (nekadasnji glavni grad Moldove, iz vremena pre nego sto je Moldova podeljena na dva dela, nesto slicno kao sto je podeljen i Banat, s tim sto Banat nije sada samostalan).
@ mihailov: Zasto spominjes samo ta tri kluba? Kluz je tamo na prvom mestu i tek je u 19. kolu prvi put izgubio. Rapid je drugi, Steaua peta, a Dinamo tek sesti.