Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Stoik
Starosedelac

Post by Stoik »

Prvoklasni igrači se ne dobijaju tek tako, već kupuju. A zašto Voša nije imala takva pojačanja već duži niz godina, to je pitanje za uprave kluba. Bez obzira na to, pomenuti momci su pokazali da su prava pojačanja u datom mementu, pa čak i Lazetić koji je u tada praktično bio niko i ništa, tako da mi nije jasno kako je tada neko mogao nešto i da očekuje od njega.
I ja verujem da nema šanse da bi i jedan igrač Vojvodine otišao u drugu sredinu za ponuđene bolje uslove. Zar ne??? :wink: :wink: :wink: Samo što nekom ponude dođu pre, a nekom posle. Svim fudbalerima je u glavi inostranstvo, pa o tome govori i sam Popović u jučerašnjem Žurnalu. Za njih je to posao, a za nas ljubav. Kad razgraničimo ta dva pojma onda ćemo shvatiti da svi u tu čekaonicu ulaze sa istim ciljem i da je o zadužbama suvišno govoriti jer je tu svako radio svoj deo posla za koji je bio plaćen!!! Jedino su se u celoj priči zaduživali menadžeri i ljudi iz klubova, a na veliku nesreću, to rade i danas.
Cika_toma

Post by Cika_toma »

[quote="Red Firm"] Za njih je to posao, a za nas ljubav. quote]

kontraargument:

Novija istorija: Govedarica. Djumi.
O starijim vremenima, suvisno je govoriti...

Naravno da je za vecinu posao, ali to nije samo stvar odnosa njih prema klubu, vec i odnosa kluba prema njima... Medjutim, i ja kada radim, postujem firmu u kojoj radim, koliko god jadna ili dobra bila i posvecen sam svakom danu u njoj.

Osim toga, ono sto Turija kaze, da je konacno doslo vreme da se KUPUJE, a ne DOBIJA i da se NE POKLANJA (pa cak i ne prodaje) tamo gde ne treba...

I ja se slazem. E, sad jos uprava da se slozi sa nama ;)
Stoik
Starosedelac

Post by Stoik »

Cika_toma wrote:
Red Firm wrote: Za njih je to posao, a za nas ljubav.
kontraargument:

Novija istorija: Govedarica. Djumi.
O starijim vremenima, suvisno je govoriti...
Cika Tomo, to jeste pravi argument, ali samo za tu moju rečenicu, ali ne i za kontekst u kojem se ona nalazi :D

Mislim da smo mi još uvek jako daleko od kupovine pravih pojačanja. Zapravo, kad zađemo malo dublje u prošlost teško ćemo i naći jedno zvučno ime za koje je klub izdvojio pozamašnu sumu, da ne kažem bogatsto. Čak je i Šestić bio na zalasku karijere, ali dobro... Nadam se samo da se dato obećanje o prodaji fudbalera neće pogaziti 8)
Cika_toma

Post by Cika_toma »

pa, ajd, kad je vec ovo praznicno raspolozenje, Deda mrazovi i ostalo, da poverujemo (pa makar se, po ko zna koji put, prevarili) da cemo u ovoj Novoj 2008. konacno biti ono sto jesmo: veliki klub...A, uz veliki klub, idu i prava pojacanja ;)
Cika_toma

Post by Cika_toma »

Stara Garda, svaka cast na informacijama! ;)
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Turija wrote:2.Pjanović :?:
Pjanovic je go**o.
Last edited by Radoye on Mon Jan 07, 2008 5:23 pm, edited 1 time in total.
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
limanfkv

Post by limanfkv »

Pekar u Rumuniju ? Iako i dalje NISTA ne verujem dok ne vidim mislim da bi ovo svakako bio korak unazad.Razumem ja pare i da je to posao,ali on zasluzuje bolje,mnoooogo bolje!
0.0625
mihailov

Post by mihailov »

limanfkv wrote:Pekar u Rumuniju ? Iako i dalje NISTA ne verujem dok ne vidim mislim da bi ovo svakako bio korak unazad.Razumem ja pare i da je to posao,ali on zasluzuje bolje,mnoooogo bolje!
Napred Voso!
Cika_toma

Post by Cika_toma »

Hm...svako ko razume promene na fudbalskoj karti Evrope, mora biti svestan da je Rumunija korak napred, da imaju nekoliko veoma jakih kolektiva, da prvenstvo ume da bude neizvesno i kvalitetno, a i da imaju zapazene rezultate u Evropi.

Rumuni polako teze onome sto su bili Rusi pre par godina, A Rusi su sada medju 4 najjace lige u Evropi sigurno...

Dakle, redovan nastup u Evropi, dobar finansijski momenat i ujednacenije i kvalitetnije takmicenje nego ovde - pa, kako to moze biti korak unazad?
mihailov

Post by mihailov »

Bio bi korak napred da je u pitanju Steaua,Rapid iliti Dinamo.Polotehnika je klub koji nisam vidjao u Evropi,za razliku od Vojvodine...za rusku ga pretera,al je ipak cinjenica da im je liga sve bolja!
Napred Voso!
PRIJATELJ

Post by PRIJATELJ »

Ma kakvi Pekaric u Rumuniji.Rusija 90%,Turska 10%.I to verovatno za koji dan.Pozdrav
srafciger

Post by srafciger »

Mislim da nije bas realno da ce otici u Rumuniju.

U prvom clanku stoji da Pekarica hoce trener koji ga je sastavio na spisak zelja (uz jos 7 fudbalera) i trazi da mu se dovedu igraci jer inace ne garantuje opstana. Pri tom pise da su igraci sa spiska veoma jeftini, cak jeftiniji nego sto bi bili oni iz zemlje (Rumunije)... U drugom clanku cak pise da Pekaric ima 29 godina. Na kraju tog clanka se kaze da oni ne zele da daju 400 hiljada eura za odbrambenog igraca (odnosi se na nekog sto se zove Adrian Ilie, a pritom nije u pitanju onaj poluspic sto je bio poznat pre nekoliko godina).

Ako nekome nije bilo jasno, ne radi se o Politehnici iz Temisvara. Klub o kome je rec je Politehnika Iasi (nekadasnji glavni grad Moldove, iz vremena pre nego sto je Moldova podeljena na dva dela, nesto slicno kao sto je podeljen i Banat, s tim sto Banat nije sada samostalan).

@ mihailov: Zasto spominjes samo ta tri kluba? Kluz je tamo na prvom mestu i tek je u 19. kolu prvi put izgubio. Rapid je drugi, Steaua peta, a Dinamo tek sesti.
Ja nisam sraf, ja sam srafciger!
Stara Garda

Post by Stara Garda »

Za Pekarica se govorilo da je potpisao u novembru predugovor sa Shinjikom.
Koliko mi se cini da je i Vjestica od pre neki dan tamo.

p.s.sve ovo sto citamo je jos ne zvanicno jer prelazni rok pocinje za 2 dana
mihailov

Post by mihailov »

srafciger wrote:Mislim da nije bas realno da ce otici u Rumuniju.

U prvom clanku stoji da Pekarica hoce trener koji ga je sastavio na spisak zelja (uz jos 7 fudbalera) i trazi da mu se dovedu igraci jer inace ne garantuje opstana. Pri tom pise da su igraci sa spiska veoma jeftini, cak jeftiniji nego sto bi bili oni iz zemlje (Rumunije)... U drugom clanku cak pise da Pekaric ima 29 godina. Na kraju tog clanka se kaze da oni ne zele da daju 400 hiljada eura za odbrambenog igraca (odnosi se na nekog sto se zove Adrian Ilie, a pritom nije u pitanju onaj poluspic sto je bio poznat pre nekoliko godina).

Ako nekome nije bilo jasno, ne radi se o Politehnici iz Temisvara. Klub o kome je rec je Politehnika Iasi (nekadasnji glavni grad Moldove, iz vremena pre nego sto je Moldova podeljena na dva dela, nesto slicno kao sto je podeljen i Banat, s tim sto Banat nije sada samostalan).

@ mihailov: Zasto spominjes samo ta tri kluba? Kluz je tamo na prvom mestu i tek je u 19. kolu prvi put izgubio. Rapid je drugi, Steaua peta, a Dinamo tek sesti.
Zato sto su to tri kluba koja vec godinama igraju dobro u kontinuitetu i izlaze na evropsku scenu.Ti klubovi su Rumuniji i doneli poziciju na kojoj se nalazi(cini mi se da od ove godine imaju jedan klub direktno u Ligi Sampiona).Ali nisam na to ciljao,vec na to da Politehnika nije klub koji ce mu doneti veliki boljitak
Napred Voso!
Post Reply