I jos dve neiskoriscene ( jedna izbacena sa gol linije).Voja wrote:A Nikolic vec dominira u SpartakuFenomenalna asistencija za gol
I sve to za provedenih 30 minuta na terenu.
I jos dve neiskoriscene ( jedna izbacena sa gol linije).Voja wrote:A Nikolic vec dominira u SpartakuFenomenalna asistencija za gol
Mislim da ce obe ekipe kroz prvenstvo biti dobreTurija wrote:I jos dve neiskoriscene ( jedna izbacena sa gol linije).Voja wrote:A Nikolic vec dominira u SpartakuFenomenalna asistencija za gol
I sve to za provedenih 30 minuta na terenu.
Iskreno mislim da ce nas odvaliti od zivota.Deep Purple wrote:Nakon mnogo losih trenutaka ove sezone mislim da je ovaj mec sa TSC-om kljucan i da ce ekipa pokazati konacno karakter i pobediti i nastaviti pobednicki niz. Koliki god da smo losi tu smo a igrali smo sa oba blizanca.
Ne igramo nista losije u odnosu na proslu sezonu a imamo losiji igracki kadar. Bastajic konacno poceo da pokazuje svoje kvalitete. Vratili se Djordjevic i Bjekovic
i idee bar malo na bolje.
Simic pokazuje da je medju najboljim igracima u ligi.
Covic standardno dobar. Tek ce ljudi biti dobro.
Ovde fale 10ka i spic da bi ova ekipa dobila novu dimenziju i vazno je da do zimskog prelaznog roka drzimo glavu iznad vode i budemo blizu vrha.
Jer kakvi god smo od konkurencije nismo gori samo moramo da se skupiko u svojim redovima i da konacno ekipa prodise. Kao sto kaze trener bitne su trenutno pobede i ako se slazem sa kolegom @Slanobarac da takva vrsta razmisljanja nije dobra i nije za renome Vojvodine ali trenutno je to najbitnije i ocekujem taj momenat orekretnice da se desi i da ekipa proigra ali do tada neka se skupi sto veci broj bodova. Odstranjivanje Kove podrzavam ako je razlog opravdan jer mora da se zna hijerarhija. (Ne znam da li je problem na relaciji igrac-trener ili je nesto drugo napravio Kovacevic). A pobedom na zvanicnom otvaranju stadiona Tsc-a neka povrate nase poverenje jer kakvi god bili funkcioneri kluba ipak nasi igraci kakvi god da su zasluzuju podrsku jer ipak oni nisu krivi sto su tu ali ako si vec tu gde su zasluzuju vetar u ledja. Dosta vise pesimizma. Losi smo ali hajde da budemo malo manje losiji od konkurencije za evropu.
Njihove se sve utakmice prenose, plus imaju sponzora koje moraju da ispoštuju po ugovoru.Deep Purple wrote:O stanju u Srpskom fudbalu govori samo jedna sitnica a to je da svaka ekipa (izuzev TSC-a na novom stadionu i nas) protiv partizana i zvezde ima elektricne reklame a protiv ostalih ekipa ne. Neko ce reci zanemarljiva stvar ali to je slika i prilika naseg fudbala.
Prenose se mecevi svih ekipa.Stexman wrote:Njihove se sve utakmice prenose, plus imaju sponzora koje moraju da ispoštuju po ugovoru.Deep Purple wrote:O stanju u Srpskom fudbalu govori samo jedna sitnica a to je da svaka ekipa (izuzev TSC-a na novom stadionu i nas) protiv partizana i zvezde ima elektricne reklame a protiv ostalih ekipa ne. Neko ce reci zanemarljiva stvar ali to je slika i prilika naseg fudbala.
Ostali klubovi imaju jedva par sponzora pa nemaju potrebu za elektronskim reklamama.
Ne bih rekao da je ovo tačno. Ne moze tebe niko da uslovljava brojem sponzora. Sve i da moze u pitanju je minimalan broj, ne maksimalan, a to ne igra ulogu u ovom slucaju.Deep Purple wrote: Ja koliko znam po propozicijama takmicenja postoji jasan broj odnosno minimalni broj sponzora po ekipi koji svaka ekipa mora da ispuni.
Ističu se i sponzori gostiju, samo ne svi. Problem je mozda i sto dipleji sa reklamama kostaju pa ne mogu svi klubovi da ih priuste. Stanje u nasem fudbalu je vec duze vreme katastrofalno, i sigurno da utice i na 99% klubova.Deep Purple wrote: Uglavnom samo su se sponzori domacina i isticali na svakom mecu sa blizancima sto ce reci da ih svaka ekipa ima dovoljno samo ostale ekipe nisu dovoljno dobre za tu cast. Koliko god da je to mozda i nebitna stvar ipak to jasno pokazuje stanje u nasem fudbalu.
Eto razloga zasto ga nisu hteli kod nas. Ne daj Boze da ovako nesto pomisli igrac Vojvodine.I stvarno mislim da će i Zvezda i Partizan gubiti bodove u okršajima sa nama
Hvala ti za ovoMiSmoFKV! wrote:https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... aka/399482Eto razloga zasto ga nisu hteli kod nas. Ne daj Boze da ovako nesto pomisli igrac Vojvodine.I stvarno mislim da će i Zvezda i Partizan gubiti bodove u okršajima sa nama
Mislim da ovaj put nije do trenera... vise licilo na farsuTurija wrote: Sta se radi u klubovima, sta rade treneri