+1slanobarac wrote:Neka tebe. Zadrži info za sebe. Ali ga nemoj dovoditi na forum kao ovog što nas je istinski ispoštovao.ernesto wrote:Znam ko ce biti novi SD, koga zanima neka posalje poruku .
Uprava
Re: Uprava
Mi smo VOJVODINA, a ko ste vi?
Bice gost, ali ti nemoj da poatavljas pitanja i svima dobroslanobarac wrote:Neka tebe. Zadrži info za sebe. Ali ga nemoj dovoditi na forum kao ovog što nas je istinski ispoštovao.ernesto wrote:Znam ko ce biti novi SD, koga zanima neka posalje poruku .

Banujte me molim vas 

- slanobarac
Pa ako tebi smeta imaš opciju i za to ali nemoj da govoriš u ime svih. Ako mi se bude htelo naravno da ću postaviti pitanja pa bio to i tvoj Lale.ernesto wrote:Bice gost, ali ti nemoj da poatavljas pitanja i svima dobroslanobarac wrote:Neka tebe. Zadrži info za sebe. Ali ga nemoj dovoditi na forum kao ovog što nas je istinski ispoštovao.ernesto wrote:Znam ko ce biti novi SD, koga zanima neka posalje poruku .

DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
- gospodinFKV
Koliko nas je bilo u prethodnih godinu-dve, ne da nas nije bilo za podele, nego nas nije bilo ni za da se slozimo.Voja wrote:E ovo nam je nedostajalo na forumuFrakcije i podele

Lagano 50%. Samo prođi kroz postove aktivnih članova.Turija wrote:Mislim da duboko gresis kad kazes da bi 50% ljudi na Forumu pristalo da Vosa postane treci blizanac
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Mozda, ako se posmatra u nekom ranijem periodu, ali od sada aktivnih forumasa mi ne izgleda tako?Bar takav mi je opsti utisak, bez neke ozbiljne analize.Rabba wrote:Lagano 50%. Samo prođi kroz postove aktivnih članova.Turija wrote:Mislim da duboko gresis kad kazes da bi 50% ljudi na Forumu pristalo da Vosa postane treci blizanac
Sto je napisao @gospodinFKV nema nas dovoljno ni da se slozimo, a ne delimo.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
- gospodinFKV
https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... dat/414771" onclick="window.open(this.href);return false;
Putuj matori...“I to vrlo brzo i tu će se rešiti pitanje uprave. Ne mogu navijači da određuju ko će voditi klub. Nas je Skupština i postavila, ona će i dalje da odlučuje. Nisam ja njen predsednik, ali verujem da će se već u toku sledećeg meseca održati i tada će se odlučivati o novom Upravnom odboru“.
Samim tim i o predsedniku?
“Ako vam to nešto znači, ja neću biti kandidat. Bio sam ovde skoro dve godine, sasvim dovoljno da osetim... Sa zadovoljstvom ću funkciju prepustiti nekome ko misli da može bolje“
Po meni, trosi se uzaludno ogromna energija za smenu Samardzica, kao da je covek kljucni faktor u Klubu i da on donosi odluke. Predsednik je, u njegovom mandatu, bio formalna figura.
Samardzic cak odudara, sa svojim izjavama, od danasnjice ( a, mislim i da je stvarno navijac Vose), medjutim, pristao je da bude krivac za stanje u Klubu, pa ne cudi da se trazi smena.
Promena Predsednika ima smisla, ako ce doci neko ko ima uticaj, organizacione sposobnosti i kapacitet da vodi, a da i voli, Vosu.
Za sada, tesko da je na vidiku takva licnost?
Medjutim, i korak po korak da se krene ka tome, bice neki pomak, bar u rezultatskom smislu, tj. da se ne sramotimo vise ovako jako na terenu.
Samardzic cak odudara, sa svojim izjavama, od danasnjice ( a, mislim i da je stvarno navijac Vose), medjutim, pristao je da bude krivac za stanje u Klubu, pa ne cudi da se trazi smena.
Promena Predsednika ima smisla, ako ce doci neko ko ima uticaj, organizacione sposobnosti i kapacitet da vodi, a da i voli, Vosu.
Za sada, tesko da je na vidiku takva licnost?
Medjutim, i korak po korak da se krene ka tome, bice neki pomak, bar u rezultatskom smislu, tj. da se ne sramotimo vise ovako jako na terenu.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Dok god je ova garnitura u upravi Voše neće valjati nisam pametan koga ni dovesti onaj put smo imali šanse sa Zbiljić em ko zna dali bi se ponovo vratio mada čistog sumnjam ima 2 OK Vošu i Ribnicu.
Ovu garnituru gamadi iz uprave oterati što pre jer će nam srozati klub totalno, dok god ne budu u upravi Voše ljudi kojima je stalo do nje imaćemo ovakve sezonu a ova sezona je jedna od naj gorih odkako znam za sebe. Dok god se ne privatizujemo neće valjati....
Da li neko zna sta ce se desavati u Vosi po okoncanju ove sezone?
Ima li nekog inicijalnog plana, javnog ili ,,iza zavese"?
Mislim da je to sada kljucno pitanje za buducnost Kluba. Od toga zavisi sve ostalo vezano za Vosu.
Sve ove utakmice do kraja takmicarske sezone su totalno nebitne, bez resenja buduceg statusa FKV.
Ima li nekog inicijalnog plana, javnog ili ,,iza zavese"?
Mislim da je to sada kljucno pitanje za buducnost Kluba. Od toga zavisi sve ostalo vezano za Vosu.
Sve ove utakmice do kraja takmicarske sezone su totalno nebitne, bez resenja buduceg statusa FKV.
Ja mislim da će nam grad Novi Sad skroz okrenuti leđa ako se fuzionišu Novi Sad i Proleter pošto vrlo dobro znamo ko je u Proleteru...
- slanobarac
- Deep Purple