Uprava

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
ogi
Administrator

Re: Uprava

Post by ogi »

slanobarac wrote:
ernesto wrote:Znam ko ce biti novi SD, koga zanima neka posalje poruku .
:cheers:
Neka tebe. Zadrži info za sebe. Ali ga nemoj dovoditi na forum kao ovog što nas je istinski ispoštovao.
+1
Mi smo VOJVODINA, a ko ste vi?
ernesto

Post by ernesto »

slanobarac wrote:
Neka tebe. Zadrži info za sebe. Ali ga nemoj dovoditi na forum kao ovog što nas je istinski ispoštovao.
Bice gost, ali ti nemoj da poatavljas pitanja i svima dobro :-)
Banujte me molim vas :beg:
slanobarac

Post by slanobarac »

ernesto wrote:
slanobarac wrote:
Bice gost, ali ti nemoj da poatavljas pitanja i svima dobro :-)
Pa ako tebi smeta imaš opciju i za to ali nemoj da govoriš u ime svih. Ako mi se bude htelo naravno da ću postaviti pitanja pa bio to i tvoj Lale. :mrgreen:
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

E ovo nam je nedostajalo na forumu :mrgreen: Frakcije i podele
Image
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Voja wrote:E ovo nam je nedostajalo na forumu :mrgreen: Frakcije i podele
Koliko nas je bilo u prethodnih godinu-dve, ne da nas nije bilo za podele, nego nas nije bilo ni za da se slozimo. :mrgreen:
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Turija wrote:Mislim da duboko gresis kad kazes da bi 50% ljudi na Forumu pristalo da Vosa postane treci blizanac
Lagano 50%. Samo prođi kroz postove aktivnih članova.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Turija

Post by Turija »

Rabba wrote:
Turija wrote:Mislim da duboko gresis kad kazes da bi 50% ljudi na Forumu pristalo da Vosa postane treci blizanac
Lagano 50%. Samo prođi kroz postove aktivnih članova.
Mozda, ako se posmatra u nekom ranijem periodu, ali od sada aktivnih forumasa mi ne izgleda tako?Bar takav mi je opsti utisak, bez neke ozbiljne analize.
Sto je napisao @gospodinFKV nema nas dovoljno ni da se slozimo, a ne delimo.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... dat/414771" onclick="window.open(this.href);return false;
“I to vrlo brzo i tu će se rešiti pitanje uprave. Ne mogu navijači da određuju ko će voditi klub. Nas je Skupština i postavila, ona će i dalje da odlučuje. Nisam ja njen predsednik, ali verujem da će se već u toku sledećeg meseca održati i tada će se odlučivati o novom Upravnom odboru“.
Samim tim i o predsedniku?
“Ako vam to nešto znači, ja neću biti kandidat. Bio sam ovde skoro dve godine, sasvim dovoljno da osetim... Sa zadovoljstvom ću funkciju prepustiti nekome ko misli da može bolje“
Putuj matori...
Turija

Post by Turija »

Po meni, trosi se uzaludno ogromna energija za smenu Samardzica, kao da je covek kljucni faktor u Klubu i da on donosi odluke. Predsednik je, u njegovom mandatu, bio formalna figura.
Samardzic cak odudara, sa svojim izjavama, od danasnjice ( a, mislim i da je stvarno navijac Vose), medjutim, pristao je da bude krivac za stanje u Klubu, pa ne cudi da se trazi smena.

Promena Predsednika ima smisla, ako ce doci neko ko ima uticaj, organizacione sposobnosti i kapacitet da vodi, a da i voli, Vosu.
Za sada, tesko da je na vidiku takva licnost?
Medjutim, i korak po korak da se krene ka tome, bice neki pomak, bar u rezultatskom smislu, tj. da se ne sramotimo vise ovako jako na terenu.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
fare

Post by fare »

Dok god je ova garnitura u upravi Voše neće valjati nisam pametan koga ni dovesti onaj put smo imali šanse sa Zbiljić em ko zna dali bi se ponovo vratio mada čistog sumnjam ima 2 OK Vošu i Ribnicu.
fare

Post by fare »

Ovu garnituru gamadi iz uprave oterati što pre jer će nam srozati klub totalno, dok god ne budu u upravi Voše ljudi kojima je stalo do nje imaćemo ovakve sezonu a ova sezona je jedna od naj gorih odkako znam za sebe. Dok god se ne privatizujemo neće valjati....
Turija

Post by Turija »

Da li neko zna sta ce se desavati u Vosi po okoncanju ove sezone?
Ima li nekog inicijalnog plana, javnog ili ,,iza zavese"?
Mislim da je to sada kljucno pitanje za buducnost Kluba. Od toga zavisi sve ostalo vezano za Vosu.
Sve ove utakmice do kraja takmicarske sezone su totalno nebitne, bez resenja buduceg statusa FKV.
fare

Post by fare »

Ja mislim da će nam grad Novi Sad skroz okrenuti leđa ako se fuzionišu Novi Sad i Proleter pošto vrlo dobro znamo ko je u Proleteru...
slanobarac

Post by slanobarac »

Ko je u Proleteru?
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Post Reply