Karlsson wrote: ↑Fri Jun 10, 2022 7:06 pm
Inače primećujem da je u poslednje vreme Mocart najtačniji i najbrži kada smo mi u pitanju. Prvi su najavili Zbiljića, prvi (i valjda jedini) su objavili da pregovaramo sa Nikolićem, prvi su pisali za Milosavljevića i sada za Senegalca.
Zar nam oni nisu neki sponzori? Plaćaju za eksluzivu
Moja ekipa i ja smo prestali da pratimo Vošu pre jedno tri - četiri godine. Nije tako loše. Sportska razočarenja smanjena za 100 %.
Nisam gledao utakmice, nisam pratio rezultate, nisam čak ni čitao forum svih ovih godina. Zato II u mom imenu, zaboravio password za stari profil
Pošto ne pratim neću ni pametovati o igračima, trenerima, pojačanjima...ali, da sam ja neka vlast u Voši ja bih u ovoj sezoni sve karte bacio na direktni plasman u ligu konferencija.
Koliko kapiram prvak ide direktno u LS dok osvajač kupa/treći ide u play off LE. Unikatna prilika da se Voša probudi iz kliničke kome.Taj završni korak koji nam je toliko puta falio u prošlosti je sad tu, na dohvat ruke. Grupna faza, još ako uleti neki atraktivni protivnik u grupi...to bi prodrmalo i grad i navijače iz letargije.
Ako se obezbedi evropa onda tokom proleća i leta 2023 upregnuti marketing punom parom. Ne marketing tipa tri bilborda po gradu nego marketing koji grozni NS mentalitet zahteva, znači sići direktno medju narod, osnovne skole, srednje skole, deliti majce, dresove....dovesti do toga da se o Voši u gradu priča i zbog marketinga i rezultata. Onda na jesen slede evropske utakmice sa punijim tribinama.
Znači bukvalno imati, ma koliko to glupo zvučalo, uzak pogled na stvari. Samo sezona 2022/2023.
Ako za takav rezultat treba kupiti deset iskusnih igraca od tridesetak godina...kupuj
Onda sledećeg leta kada imaš da ponudiš 8 sigurnih utakmica u LE ili LK onda će i svi Medojevići i Malbašići sveta da se lakše vrate u klub. Leto 2023 treba da bude ozbiljan prelazak rok.
Rizikovao bih i ne bih prodao ove klince Benfici. Biće stariji godinu dana i ako se pokažu u grupnoj fazi cena bi mogla biti veća.
Onda ako sezone 2023/2024 ponovo budemo imali direktan prolaz u grupnu fazu...sve ovo gore napisano ponoviti. Da grupna faza postane normala.
Naravno, ovo sve pod uslovom da srede stadion da moze da se igra evropa. Ako za godinu dana nista ne urade i budemo morali da igramo u Beogradu, Palanci...onda realno ne moramo ni da se trudimo.
Koliko sam razumeo manje vise svi se slažu da je ovo bio jedan od najgorih timova u istoriji. I opet kada pogledam tabelu evropa je izmakla za 6 bodova. 2 pobede ekstra i opet bi odigrali redovna dva kola kvalifikacija i izgubili od random austrijskog tima.
Znaci i najgora Voša je skoro otišla u evropu, znaci prosecna Voša u Srbiji može bez problema da bude treća.
Sad, video sam da je zaostatak za zvezdom 55 bodova. O borbi za titulu drugom prilikom
Ovo sve da mi sedimo u skupštini i da imamo predsednika...ali, pošto nam dušmani ne biraju ostaje mali promil nade da neko tamo razmišlja na ovaj način.
Naravno, pošto smo trenutno vrlo SNS friendly postoji i ta mogućnost da ćemo obezbediti grupnu fazu i bez mnogo truda.