1. kolo: VOJVODINA - Napredak 1:0 (0:0)

slanobarac

Re: 1. kolo: VOJVODINA - Napredak, nedelja u 20 (A3P)

Post by slanobarac »

Voja wrote: Thu Jul 07, 2022 9:22 pm Kosanovic danas za zurnal kaze: "Vojvodina je kao nesto poradila na jacanju kluba i ekipe,ali neubedljivo... meni."
Potpuno se slažem sa Kosanom. Po meni ovo nije tim koji može biti u borbi za prva tri mesta. Uprava je to obećala ili ipak ne?
Voleo bih da se pre početka prvenstva oglase i ostali forumaši sa svojim viđenjem.
Da ne bude posle :"šta sam vam rekao i sl." :cheers:
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Istocno stajanje

Post by Istocno stajanje »

I ja se slazem sa Kosanom. Cesto ga srecem u gradu, tako da znam koliko voli Vojvodinu.
Veliko je pitanje da li imamo tim za napad na trece mesto, s obzirom da smo doveli mozda dva dobra pojacanja, dok je konkurencija dovela isto ili vise kvalitetnih igraca.
A ne zaboravimo da smo zavrsili na sedmom mestu prosle sezone... Morao je prelazni rok mnogo bolje da se odradi, doduse traje jos vise od dva meseca, pa cemo videti.
Sad ili nikad. Vec od sledece sezone verovatno necemo zadrzati sve ove prednosti koje su nakupili za koeficijent.
Uprava napolje!
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

Искрено очекујем пун стадион и кикс (нерешено), невероватно је то сваки пут кад је нека еуфорија кад дође доста публике ми кикснемо, то нас прати годинама... Подршка с трибина у наредним мечевима не сме изостати чак и ако дође до кикса, јер ова сезона може много да нам донесе.

А што се сезоне тиче ништа испод 3. места не очекујем нити прихватам, ипак смо ми ВОЈВОДИНА НОВИ САД, какав чукарички,тсц...
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
Turija

Post by Turija »

Citam nesto na mozartovom portalu i iskoci mi kvota za pobedu Vojvodine protiv Napretka 1,9.
Znaci, ne smatraju nas nekim ozbiljnim favoritom. Istina, za tip 0 i 2 je kvota duplo veca, ali...
Na igracima je da prekosutra to demantaju.

PS
Cini mi se da nam je budzet za transfere bio poprilicno tanak.
Nemamo jak sponzorski pul i UO za ozbiljniji nastup. Jedan covek je zainteresovan, drugi ravnodusan, a grad bas briga za Vosu.
Ponovo je glavni teret na treneru i igracima.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Deep Purple

Post by Deep Purple »

@Slanobarac Moja prognoza je da ćemo biti treći i da nećemo toliko biti daleko iza blizanaca.

Sad ću navesti glavne razloge.

Ostao je najbolji igrač. (Veljko Simić).
Od njega očekujem 10+ golova nešto slično kao prošle sezone. Uz njega dovedeni su Baraye i Nikolić i njih troje će biti udarna trojka našeg napada plus Bastajić.
Baraye će prvi put u karijeri igrati ligu u kojoj će biti ofanzivno orijentisan (doduše i dok je igrao za Parmu, Parma je bila najbolja ekipa tih Italija skih nižih liga) i od njega očekujem 10+ golova. I onda dolazimo do Nikolića od koga isto to očekujem. I po prvi put nakon x godina mislim da imamo tri igrača sa 10+ golova u ligi. Ako kliknu mislim da moramo igrati na gol više. Ostaje žal za Uroša Nikolića jer momak je pre par sezona bio baš ozbiljan igrač ali povrede.

Bastajić će definitivno biti bolji nego prošle sezone. Vidi se da se opustio i da ne igra sa tim pritiskom kao kad je stigao. Ako ponovi partije iz Inđije onda ćemo stvarno imati jedan ozbiljan napadački fond. Ostali igrači pogotovo mlađi su za sezonu iskusniji i moraju pokazati iskorak. Najviše mislim na Zukića a i sad je dobio drugačiju ulogu.
Neki igrači kao Stevanović i Kopitović moraju bolje jer gore definitivno ne može.
Lazarević se ukomponovao i predstavljaće još veću pretnju protivnicima.
Bjeković se vratio a ja na to gledam kao pojačanje.
Mamadu Traore je odigrao jedan meč za reprezentaciju a novo pojačanje lartizana na krilu je reklo kako je Mali baš kvalitetna reprezentacija i da sebe ne vidi još u njoj a momak igrak u Turskoj i Engleskoj znači opet neki kvslitet treba i za tu jednj utakmicu za reprezentaciju.

Osim toga kad se doda Rastavac i uzme u obzir da se podigla atmosfera unutar ekipe sve izgleda bolje.

Da ne idem sad sve igrače pojedinačno da komentarišem ali mislim da ako se dobro stsrtuje a lep nam je raspored da će se entuzijazam podići i ds sve ovo stvarno lepo može da izgleda. Fali ta desetka siguran sam da se posle povrede Nikolića traži igrač na toj poziciji. Opet kao što je rekao Jovanović pratiće se i dovešće se fudbaleri u zimskom prelaznom roku za dodatan iskorak plus još neke akvizicije na leto ako se obezbedi evropa. I stv mislim da je to jedan realan proces od tri prelazna roka da se ekipe izdefinise i ko zadovolji da ostane.

Medojević mi je rekao da se nada da će sledeće sezone da se vrati i da sve isključivo zavisi od ljudi koji vode klub jer ako oseti da su se uozbiljili i da vode klub u pravom svetlu i da žele da naprave nešto veliko da će se vratiti.
Zato je sad naredan period veoma važan jer klub može da se izdigne i ponovo potvrdi makar kao za vreme Bate da smo best of the rest i da se sa tom evropom mnoge stvari podignu i vrate. Eto moj je tip 3ća pozicija pa da lepo krenemo sa x rezultatom Tsc-a i Čukaričkog već ovog vikenda :cheers:

Dobar start sezone i da se "ćeramo" :cheers:
slanobarac

Post by slanobarac »

Turija wrote: Fri Jul 08, 2022 9:10 am Citam nesto na mozartovom portalu i iskoci mi kvota za pobedu Vojvodine protiv Napretka 1,9.
Znaci, ne smatraju nas nekim ozbiljnim favoritom. Istina, za tip 0 i 2 je kvota duplo veca, ali...
Na igracima je da prekosutra to demantaju.

PS
Cini mi se da nam je budzet za transfere bio poprilicno tanak.
Nemamo jak sponzorski pul i UO za ozbiljniji nastup. Jedan covek je zainteresovan, drugi ravnodusan, a grad bas briga za Vosu.
Ponovo je glavni teret na treneru i igracima.
Sve je to ok ali koje mesto nam prognoziraš? Jesi li optimista kao @Deep ili ne?
PS: neko teče da se partizan raspada ali mislim da će biti dvocifrena razlika u bodovima između nas. :cry:
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Turija

Post by Turija »

@ Slanobarac
Jos traje prelazni rok, a bice i zimski, pa je malo prerano za prognozu konacnog plasmana.

Za sada, sa golmanima, bekovima i napadacima bi mogli biti treci, ali me brine nasa sredina terena i sredina naseg sesnaesterca.
Tako da, trenutno, vidim borbu sa TSC, Radnickim, mozda i Napretkom. Velika nepoznanica mi je crni blizanac, a dosta i Cukaricki za celokupnu prognozu. Ne znam kakva su im ta pojacanja?

Hajde, da kad se malo zakotrlja lopta budemo konkretniji u prognozama i da imamo pravo na ,,popravni". :D
:cheers:
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
naseljekolumbija

Post by naseljekolumbija »

Ко може да буде оптимиста после овакве распад сезоне?! Ок, другачија је атмосфера. Имамо озбиљног оптимисту(да ли са покрићем?) као председника клуба али кад би гледали реално ,свака позиција за излазак у Европу је бинго.
Maki

Post by Maki »

Da li moraju i vlasnici starih sezonskih da preuzmu besplatne ulaznice? Do sada je bio običaj da važe još neko vreme...
Karlsson

Post by Karlsson »

Ja ipak mislim da će Milosavljević biti taj glavni motor ekipe. Ima taj neki šmek i šalje inteligentne lopte. Podseća me dosta na Drinčića. Mogao je možda njega Rastavac da proba kao desetku na pripremama, ali dobro.
Grof Žekula
Administrator

Post by Grof Žekula »

Maki wrote: Fri Jul 08, 2022 1:13 pm Da li moraju i vlasnici starih sezonskih da preuzmu besplatne ulaznice? Do sada je bio običaj da važe još neko vreme...
Нигде не пише да може стари сезонац.
Значи, боље узми!
Иначе, јуче сам у Гигстиксу добио потврду да ће карте бити пуштене наредне недеље у продају...
Deep Purple

Post by Deep Purple »

I sam Rastavac je najavio da će biti dolazaka i odlazaka.
Pretpostavljam da odlazi Devetak i da dolazi neko umesto njega. Verovatno (razmišljam na glas) ako je ozbiljnija povreda Nikolića da će se tražiti zamena na poziciji desetke.
Maki

Post by Maki »

Grof Žekula wrote: Fri Jul 08, 2022 2:25 pmНигде не пише да може стари сезонац.
Значи, боље узми!
Иначе, јуче сам у Гигстиксу добио потврду да ће карте бити пуштене наредне недеље у продају...
Hvala! Znači, sezonske već od nedelje. Nije loše.
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Image
Karlsson

Post by Karlsson »

Locked