Transferi
Re: Transferi
Ja samo ne mogu da se slozim sa stavom ,,zadrzan je kostur tima".
Koji kostur, kojeg tima?
Tima koji je na jedvite jade usao u plejof.
Hajde da napisemo prezimena tog kostura. Ja vidim samo 2 igraca ( oba Simica).
Ovi sto ce, mozda, nekad biti, nisu ,,kostur" tima, pogotovo ne FK Vojvodine. Nama da nisu dosli ova 3 igraca, ne bi bili medju 8 sada.
To je moje misljenje o proslogodisnjom sastavu. Mozda ne budem u pravu ( o to cemo na zimu).
Koji kostur, kojeg tima?
Tima koji je na jedvite jade usao u plejof.
Hajde da napisemo prezimena tog kostura. Ja vidim samo 2 igraca ( oba Simica).
Ovi sto ce, mozda, nekad biti, nisu ,,kostur" tima, pogotovo ne FK Vojvodine. Nama da nisu dosli ova 3 igraca, ne bi bili medju 8 sada.
To je moje misljenje o proslogodisnjom sastavu. Mozda ne budem u pravu ( o to cemo na zimu).
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Zadržavanje kostura tima i njegovo pojačavanje ne mogu biti minus. Otišli su igrači na koje se više ne računa i koji ne prave razliku: Matić, Bastajić, Devetak, Kovačević, Maksimović, Mrkaić, Stevanović navodno pred odlaskom...
Ajde,ajde.... svi ste bili osvajaci lige sampiona posle priprema u Sloveniji,sad odjednom nista ne valja... i vreme je stabilnije od vas jbt

-
Niko na pripremama ne moze validno proceniti igru i igrace. Pogotovo sto su izvodjena 2 kompletno razlicita sastava u poluvremenima. Kad igraci igraju samo 45 minuta, u kojem mogu maksimalno da se zalazu i kondiciono dobro iistrce jedno poluvreme, a dva nikako u tom tempu i kad tehnicki takticki jos nisu u punoj formi.
Tako da su greske obe vrste ( pozitivne i negativne) vrlo verovatne. Prvenstvo je prava mera.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Rece komentator na areni da cekamo 3 pojacanja a mozda i 4 do kraja prelaznog roka tako da cekaju nas zanimljivi dani a cini mi se da ne igranje Topica danas na utakmici nesto nagovestava
-
Topić je verovatno jedan od četiri prvotimca za koje smo imali ponude.
Sve liči na to da odlazi ali videćemo sutra.
Ako je sutra kraj prelaznog roka a nama stižu 3-4 igrača ...hoćemo pratiti play by play sutra na ovoj temi?
Ja bih prodao Topića u slučaju milionske ponude, pogotovo sada kada Miletić ravnopravno konkuriše u timu, ali onda očekujem barem jedno JAKO ime da dođe kod nas.
e jbg sad,a za Simica i Carevica si mogao odmah da vidis da treba da dele utakmice!?Turija wrote: ↑Tue Aug 30, 2022 5:51 pmNiko na pripremama ne moze validno proceniti igru i igrace. Pogotovo sto su izvodjena 2 kompletno razlicita sastava u poluvremenima. Kad igraci igraju samo 45 minuta, u kojem mogu maksimalno da se zalazu i kondiciono dobro iistrce jedno poluvreme, a dva nikako u tom tempu i kad tehnicki takticki jos nisu u punoj formi.
Tako da su greske obe vrste ( pozitivne i negativne) vrlo verovatne. Prvenstvo je prava mera.

Mislim da kod nas PR traje do 15 09 tako da imamo jos vise od 2 nedelje
Ee, sad, Vojo. I mene ponesu zelje.Voja wrote: ↑Tue Aug 30, 2022 9:29 pme jbg sad,a za Simica i Carevica si mogao odmah da vidis da treba da dele utakmice!?Turija wrote: ↑Tue Aug 30, 2022 5:51 pmNiko na pripremama ne moze validno proceniti igru i igrace. Pogotovo sto su izvodjena 2 kompletno razlicita sastava u poluvremenima. Kad igraci igraju samo 45 minuta, u kojem mogu maksimalno da se zalazu i kondiciono dobro iistrce jedno poluvreme, a dva nikako u tom tempu i kad tehnicki takticki jos nisu u punoj formi.
Tako da su greske obe vrste ( pozitivne i negativne) vrlo verovatne. Prvenstvo je prava mera.![]()
A, lakse je proceniti 2 golmana od 11 igraca

Ti ako stvarno mislis da ovako funcionise dovodjenje pojacanja kod nas(ali i ne samo kod nas) onda si u debeloj zabludi.Deep Purple wrote: ↑Tue Aug 30, 2022 4:26 pm
Marko nađe igrača i Zbiljić mora da proceni da li vredi za njega izdvojiti toliko a mora i Rastavac da Aminuje dolazak. Daleko smo mi od bankomata. I ovo nije nikakva insajderska informacija ovo vam je samo zdrav razum.
Nista vise necu napisati da ne bi izazvao rat ovde na forumu.
Apsolutno se slazem, da nije tog kostura mi bi imali sad maksimalan broj bodova.
Desetka je nešto bez čega mi nećemo preživeti polusezonu. Tako da ako se ne dovede do kraja prelaznog roka ovo će biti "solidno" neuspesan prelazni rok. Solidno samo zato što smo ipak nešto i doveli da valja, ali... To ti je kao da si kupio flasu koka kole bez čepa, trajaće ti neko kratko vreme ali ce brzo da izlapi. Desetka je čep koja treba da zatvori flašu i zadrži svežinu na duže vreme.
Neko se potpisao kao ''Prijatelj'' na Mocartu i spominje Čumića, Šataru, Ožegovića, Antonijevića i Makedonca Nikolova. Posle nekog vremena dodaje da je i Radoji propao danas prelazak u Las Palmas pa će verovatno i on doći. 

- Deep Purple
Sve što je napisao je istina. Milošević će biti prodat neće da produži ugovor… Zato će i biti pojačanja jer se dobija više milionsko obeštećenje. Po principu radi se na foru jer ističe prelazni rok i ko se ne uhlebi negde nema puno opcija i onda tu mi uskačemo

A Meksikanac koji se spominje je veliki Blanco dolazi da pojača stručni štab

Zbunjuju me tvoji smajliji. Da li si ozbiljan?Deep Purple wrote: ↑Tue Aug 30, 2022 10:54 pmSve što je napisao je istina. Milošević će biti prodat neće da produži ugovor… Zato će i biti pojačanja jer se dobija više milionsko obeštećenje. Po principu radi se na foru jer ističe prelazni rok i ko se ne uhlebi negde nema puno opcija i onda tu mi uskačemo
A Meksikanac koji se spominje je veliki Blanco dolazi da pojača stručni štab![]()
Ako je tačno za Miloševića onda je to odrađeno baš amaterski. Što su onda dopustili Ivanoviću da ode? Sada ostajemo bez dva talentovana napadača.