Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Turija

Re: Transferi

Post by Turija »

Ja samo ne mogu da se slozim sa stavom ,,zadrzan je kostur tima".
Koji kostur, kojeg tima?
Tima koji je na jedvite jade usao u plejof.
Hajde da napisemo prezimena tog kostura. Ja vidim samo 2 igraca ( oba Simica).
Ovi sto ce, mozda, nekad biti, nisu ,,kostur" tima, pogotovo ne FK Vojvodine. Nama da nisu dosli ova 3 igraca, ne bi bili medju 8 sada.
To je moje misljenje o proslogodisnjom sastavu. Mozda ne budem u pravu ( o to cemo na zimu).
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Karlsson

Post by Karlsson »

Red Marquis wrote: Tue Aug 30, 2022 5:30 pm
Karlsson wrote: Tue Aug 30, 2022 5:15 pm Da se ne lažemo, za naše uslove ovaj rok je veoma dobar. Zadržan je kostur tima
Ovo je minus a ne plus.
Zadržavanje kostura tima i njegovo pojačavanje ne mogu biti minus. Otišli su igrači na koje se više ne računa i koji ne prave razliku: Matić, Bastajić, Devetak, Kovačević, Maksimović, Mrkaić, Stevanović navodno pred odlaskom...
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Ajde,ajde.... svi ste bili osvajaci lige sampiona posle priprema u Sloveniji,sad odjednom nista ne valja... i vreme je stabilnije od vas jbt
Image
Nevernik II

Post by Nevernik II »

Karlsson wrote: Tue Aug 30, 2022 1:58 pm Naši mediji, a i klub u potpunosti prećutali da je omladinski golman Ognjen Bogunović otišao u Đenovu na pozajmicu sa opcijom kupovine.
Šokiran sam :roll:

https://www.maxbetsport.rs/saznajemo-jo ... to-381893/
Turija

Post by Turija »

Voja wrote: Tue Aug 30, 2022 5:38 pm Ajde,ajde.... svi ste bili osvajaci lige sampiona posle priprema u Sloveniji,sad odjednom nista ne valja... i vreme je stabilnije od vas jbt
Niko na pripremama ne moze validno proceniti igru i igrace. Pogotovo sto su izvodjena 2 kompletno razlicita sastava u poluvremenima. Kad igraci igraju samo 45 minuta, u kojem mogu maksimalno da se zalazu i kondiciono dobro iistrce jedno poluvreme, a dva nikako u tom tempu i kad tehnicki takticki jos nisu u punoj formi.
Tako da su greske obe vrste ( pozitivne i negativne) vrlo verovatne. Prvenstvo je prava mera.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
srkins

Post by srkins »

Rece komentator na areni da cekamo 3 pojacanja a mozda i 4 do kraja prelaznog roka tako da cekaju nas zanimljivi dani a cini mi se da ne igranje Topica danas na utakmici nesto nagovestava
Nevernik II

Post by Nevernik II »

srkins wrote: Tue Aug 30, 2022 8:35 pm Rece komentator na areni da cekamo 3 pojacanja a mozda i 4 do kraja prelaznog roka tako da cekaju nas zanimljivi dani a cini mi se da ne igranje Topica danas na utakmici nesto nagovestava
Topić je verovatno jedan od četiri prvotimca za koje smo imali ponude.
Sve liči na to da odlazi ali videćemo sutra.

Ako je sutra kraj prelaznog roka a nama stižu 3-4 igrača ...hoćemo pratiti play by play sutra na ovoj temi? 😁
Karlsson

Post by Karlsson »

Ja bih prodao Topića u slučaju milionske ponude, pogotovo sada kada Miletić ravnopravno konkuriše u timu, ali onda očekujem barem jedno JAKO ime da dođe kod nas.
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Turija wrote: Tue Aug 30, 2022 5:51 pm
Voja wrote: Tue Aug 30, 2022 5:38 pm Ajde,ajde.... svi ste bili osvajaci lige sampiona posle priprema u Sloveniji,sad odjednom nista ne valja... i vreme je stabilnije od vas jbt
Niko na pripremama ne moze validno proceniti igru i igrace. Pogotovo sto su izvodjena 2 kompletno razlicita sastava u poluvremenima. Kad igraci igraju samo 45 minuta, u kojem mogu maksimalno da se zalazu i kondiciono dobro iistrce jedno poluvreme, a dva nikako u tom tempu i kad tehnicki takticki jos nisu u punoj formi.
Tako da su greske obe vrste ( pozitivne i negativne) vrlo verovatne. Prvenstvo je prava mera.
e jbg sad,a za Simica i Carevica si mogao odmah da vidis da treba da dele utakmice!? :wink:
Image
srkins

Post by srkins »

Mislim da kod nas PR traje do 15 09 tako da imamo jos vise od 2 nedelje
Turija

Post by Turija »

Voja wrote: Tue Aug 30, 2022 9:29 pm
Turija wrote: Tue Aug 30, 2022 5:51 pm
e jbg sad,a za Simica i Carevica si mogao odmah da vidis da treba da dele utakmice!? :wink:
Ee, sad, Vojo. I mene ponesu zelje.
A, lakse je proceniti 2 golmana od 11 igraca :cheers:
Stexman

Post by Stexman »

Deep Purple wrote: Tue Aug 30, 2022 4:26 pm
Marko nađe igrača i Zbiljić mora da proceni da li vredi za njega izdvojiti toliko a mora i Rastavac da Aminuje dolazak. Daleko smo mi od bankomata. I ovo nije nikakva insajderska informacija ovo vam je samo zdrav razum.
Ti ako stvarno mislis da ovako funcionise dovodjenje pojacanja kod nas(ali i ne samo kod nas) onda si u debeloj zabludi.
Nista vise necu napisati da ne bi izazvao rat ovde na forumu.

Red Marquis wrote: Tue Aug 30, 2022 5:30 pm
Karlsson wrote: Tue Aug 30, 2022 5:15 pm Da se ne lažemo, za naše uslove ovaj rok je veoma dobar. Zadržan je kostur tima
Ovo je minus a ne plus.
Apsolutno se slazem, da nije tog kostura mi bi imali sad maksimalan broj bodova.
Desetka je nešto bez čega mi nećemo preživeti polusezonu. Tako da ako se ne dovede do kraja prelaznog roka ovo će biti "solidno" neuspesan prelazni rok. Solidno samo zato što smo ipak nešto i doveli da valja, ali... To ti je kao da si kupio flasu koka kole bez čepa, trajaće ti neko kratko vreme ali ce brzo da izlapi. Desetka je čep koja treba da zatvori flašu i zadrži svežinu na duže vreme.
Karlsson

Post by Karlsson »

Neko se potpisao kao ''Prijatelj'' na Mocartu i spominje Čumića, Šataru, Ožegovića, Antonijevića i Makedonca Nikolova. Posle nekog vremena dodaje da je i Radoji propao danas prelazak u Las Palmas pa će verovatno i on doći. :mrgreen:
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Karlsson wrote: Tue Aug 30, 2022 10:40 pm Neko se potpisao kao ''Prijatelj'' na Mocartu i spominje Čumića, Šataru, Ožegovića, Antonijevića i Makedonca Nikolova. Posle nekog vremena dodaje da je i Radoji propao danas prelazak u Las Palmas pa će verovatno i on doći. :mrgreen:
Sve što je napisao je istina. Milošević će biti prodat neće da produži ugovor… Zato će i biti pojačanja jer se dobija više milionsko obeštećenje. Po principu radi se na foru jer ističe prelazni rok i ko se ne uhlebi negde nema puno opcija i onda tu mi uskačemo :mrgreen:

A Meksikanac koji se spominje je veliki Blanco dolazi da pojača stručni štab :mrgreen:
Karlsson

Post by Karlsson »

Deep Purple wrote: Tue Aug 30, 2022 10:54 pm
Karlsson wrote: Tue Aug 30, 2022 10:40 pm Neko se potpisao kao ''Prijatelj'' na Mocartu i spominje Čumića, Šataru, Ožegovića, Antonijevića i Makedonca Nikolova. Posle nekog vremena dodaje da je i Radoji propao danas prelazak u Las Palmas pa će verovatno i on doći. :mrgreen:
Sve što je napisao je istina. Milošević će biti prodat neće da produži ugovor… Zato će i biti pojačanja jer se dobija više milionsko obeštećenje. Po principu radi se na foru jer ističe prelazni rok i ko se ne uhlebi negde nema puno opcija i onda tu mi uskačemo :mrgreen:

A Meksikanac koji se spominje je veliki Blanco dolazi da pojača stručni štab :mrgreen:
Zbunjuju me tvoji smajliji. Da li si ozbiljan?
Ako je tačno za Miloševića onda je to odrađeno baš amaterski. Što su onda dopustili Ivanoviću da ode? Sada ostajemo bez dva talentovana napadača.
Post Reply