Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Deep Purple

Re: Transferi

Post by Deep Purple »

@Karlsson

Ma zezam se oko svega, videćemo šta će biti. Imam jednog drugara koji ima informacije okrenuću ga sutra pa ako je nešto sigurno podeliću.
Taxista

Post by Taxista »

Inače u Srbiji do 15-og Septembra mogu da se dovode igrači koji su bez kluba.
Cane

Post by Cane »

Ako Milošević, odnosno taj ko mu je roditelj, staratelj ili šta već, definitivno ne želi potpisati ugovor, to mu je jako velika greška i obiće mu se o glavu, živi bili pa videli. U tom slučaju, ako je to zaista tako, klub nema mnogo izbora i ne vidim šta bi se njima tu moglo zamerati. Ipak se, uprkos ovim informacijama, nadam da će biti razuma i realnosti kod onoga ko donosi odluke u ime tog dečka.
Karlsson

Post by Karlsson »

Taxista wrote: Tue Aug 30, 2022 11:22 pm Inače u Srbiji do 15-og Septembra mogu da se dovode igrači koji su bez kluba.
Slobodni igrači mogu da potpišu ugovor bilo kada. Prelazni rok se odnosi na kupovinu i prodaju igrača, odnosno na prelazak igrača pod ugovorom iz jednog kluba u drugi.
Znači kada prođe 31. avgust mi nećemo moći da prodajemo igrače u Austriji, Danskoj, Holandiji... Posle 1. septembra u Engleskoj, Španiji, Nemačkoj, Francuskoj... Ali mi možemo da kupujemo do 15. septembra. Slobodne igrače možemo da dovodimo i nakon toga.
NorthTribune

Post by NorthTribune »

Vojvodini objektivno još fali kvalitetni veznjak poput Radoje, plus golgeter..Koji daje golove, logično :greenbutt: Svidja mi se NN ali on objektivno je više paker i bilo bi odličan u tandemu sa nekim Merijem npr..
Zamislite samo tu sredinu Topic, Radoja, po bokovima Simke i Baraj, povuceni spic NN i ispred njega Meri :D
Ne mora baš Meri ali neki rasni spic bi odlično legao ovoj ekipi..Garantujem da bi Voša imala u tom slučaju sve pobede do sada, bez obzira na sudijske marifetluke.
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Šta mislite o tome što je “Prijatelj” napisao da želimo Ožegovića?
Turija

Post by Turija »

Deep Purple wrote: Wed Aug 31, 2022 10:56 am Šta mislite o tome što je “Prijatelj” napisao da želimo Ožegovića?
Iskreno da kazem : ne znam.
Ne znam na cije bi ga mesto u timu ubacili, pogotovo sto se UN oporavio od povrede?
Ozegovic, sigurno, ne bi dosao da mu ne bude obecano stalno mesto u postavi.

Najvise bi me obradovao povratak Radoje i dolazak jednog stopera.
Jelicic defanzivno dobar, ali slab sa loptom, tako bi nama i njemu vise odgovaralo da ulazi sa klupe i dobija razvojnu minutazu. Recimo, juce je odigrao odlicno i stavio u dzep Stulica. Neke prethodne utakmuce vrlo promenljivo, kao i Bjekovic i Kabic npr. Sto bi rekao Rastavac : mladalacki.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

Уколико доведемо још једног штопера да игра уместо Јеличића, ко су нам онда бонус играчи.
Ако може неко ближе да објасни то правило, ако и даље постоји!?
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
Vojvodjanin123

Post by Vojvodjanin123 »

Turija wrote: Wed Aug 31, 2022 11:09 am
Deep Purple wrote: Wed Aug 31, 2022 10:56 am Šta mislite o tome što je “Prijatelj” napisao da želimo Ožegovića?
Iskreno da kazem : ne znam.
Ne znam na cije bi ga mesto u timu ubacili, pogotovo sto se UN oporavio od povrede?
Ozegovic, sigurno, ne bi dosao da mu ne bude obecano stalno mesto u postavi.

Najvise bi me obradovao povratak Radoje i dolazak jednog stopera.
Jelicic defanzivno dobar, ali slab sa loptom, tako bi nama i njemu vise odgovaralo da ulazi sa klupe i dobija razvojnu minutazu. Recimo, juce je odigrao odlicno i stavio u dzep Stulica. Neke prethodne utakmuce vrlo promenljivo, kao i Bjekovic i Kabic npr. Sto bi rekao Rastavac : mladalacki.
Ako gledamo isključivo fudbalske kvalitete mogao bi da bude džoker sa klupe (bolji je na primer od Vukčevića sigurno koji je juče dobio šansu).

Ja bih Jeličića istrpeo. U nekim momentima deluje stvarno fenomenalno. Mislim da ima ogroman potencijal. Imao je u prvih par mečeva i nekoliko solo prodora koje je završavao solidnim pasom na krilo, tako da mislim da i u tom segmentu ima potencijal. Mislim da bi sa još jednom sezonom u kojoj je standardan mnogo napredovao.
Bjeković i Kabić imaju veće oscilacije i moraju da porade i na fizičkoj spremi.
Turija

Post by Turija »

Ja postujem i volim Jelicica ( nase dete, voli Vosu, dobar defanzivac i potencijal). Ono sto fali je sigurniji prijem i brza i sigurnija predaja lopte za transformaciju nase odbrane u napad.

Kad bi tu, u njegovoj bluzini npr bio Radoja i da mu Jelicic sto pre preda loptu, to bi bila prava stvar.
Radoja mene najvise potseca na sampionsku igru Sapurica na zadnjem veznom. Visok, okretan, cvrst u duelu na zemlji i u vazduhu, dug i brz korak kod iznosenja lopte, dobar pas i tajming. To sad nedostaje ovom timu, kad vec nemamo klasicnog organizatora igre.
PS
Mozda UN postane taj plej? Ali, kako je napisao Voja, da sacekamo 3-4 utakmice. Mnogo puta smo se prevarili ,,na prvu". Njegov sut je nagovestio da ima ,,dobru nogu".
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
1892

Post by 1892 »

Uvek sa tobom wrote: Wed Aug 31, 2022 11:35 am Уколико доведемо још једног штопера да игра уместо Јеличића, ко су нам онда бонус играчи.
Ако може неко ближе да објасни то правило, ако и даље постоји!?
Jeličić Bjeković i Nešković nisu bonusi. Topić, Kabić i Zuka jesu
Come on you Reds!
Maki

Post by Maki »

Miletić je isto bonus, kao i Milošević. Od onih koji su igrali.
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

@1892

То онда значи да у стартних 11, не мора да буде 2 бонус играча? Јуче је само Кабић био у првих 11.

Колко се сећам једно време је такво правило било.
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
Maki

Post by Maki »

Da, mora samo jedan da bude u timu sve vreme.
1892

Post by 1892 »

Maki wrote: Wed Aug 31, 2022 2:53 pm Da, mora samo jedan da bude u timu sve vreme.
Pravilo je promenjeno ove godine. Prošle je moralo 2 bonus igrača prvo poluvreme pa su ih treneri vadili čim počne drugo. Ove godine mora 1 bonus čitav meč.
Come on you Reds!
Post Reply