Transferi
- Deep Purple
Re: Transferi
@Karlsson
Ma zezam se oko svega, videćemo šta će biti. Imam jednog drugara koji ima informacije okrenuću ga sutra pa ako je nešto sigurno podeliću.
Ma zezam se oko svega, videćemo šta će biti. Imam jednog drugara koji ima informacije okrenuću ga sutra pa ako je nešto sigurno podeliću.
Inače u Srbiji do 15-og Septembra mogu da se dovode igrači koji su bez kluba.
Ako Milošević, odnosno taj ko mu je roditelj, staratelj ili šta već, definitivno ne želi potpisati ugovor, to mu je jako velika greška i obiće mu se o glavu, živi bili pa videli. U tom slučaju, ako je to zaista tako, klub nema mnogo izbora i ne vidim šta bi se njima tu moglo zamerati. Ipak se, uprkos ovim informacijama, nadam da će biti razuma i realnosti kod onoga ko donosi odluke u ime tog dečka.
Slobodni igrači mogu da potpišu ugovor bilo kada. Prelazni rok se odnosi na kupovinu i prodaju igrača, odnosno na prelazak igrača pod ugovorom iz jednog kluba u drugi.
Znači kada prođe 31. avgust mi nećemo moći da prodajemo igrače u Austriji, Danskoj, Holandiji... Posle 1. septembra u Engleskoj, Španiji, Nemačkoj, Francuskoj... Ali mi možemo da kupujemo do 15. septembra. Slobodne igrače možemo da dovodimo i nakon toga.
-
Vojvodini objektivno još fali kvalitetni veznjak poput Radoje, plus golgeter..Koji daje golove, logično
Svidja mi se NN ali on objektivno je više paker i bilo bi odličan u tandemu sa nekim Merijem npr..
Zamislite samo tu sredinu Topic, Radoja, po bokovima Simke i Baraj, povuceni spic NN i ispred njega Meri
Ne mora baš Meri ali neki rasni spic bi odlično legao ovoj ekipi..Garantujem da bi Voša imala u tom slučaju sve pobede do sada, bez obzira na sudijske marifetluke.

Zamislite samo tu sredinu Topic, Radoja, po bokovima Simke i Baraj, povuceni spic NN i ispred njega Meri

Ne mora baš Meri ali neki rasni spic bi odlično legao ovoj ekipi..Garantujem da bi Voša imala u tom slučaju sve pobede do sada, bez obzira na sudijske marifetluke.
- Deep Purple
Šta mislite o tome što je “Prijatelj” napisao da želimo Ožegovića?
Iskreno da kazem : ne znam.Deep Purple wrote: ↑Wed Aug 31, 2022 10:56 am Šta mislite o tome što je “Prijatelj” napisao da želimo Ožegovića?
Ne znam na cije bi ga mesto u timu ubacili, pogotovo sto se UN oporavio od povrede?
Ozegovic, sigurno, ne bi dosao da mu ne bude obecano stalno mesto u postavi.
Najvise bi me obradovao povratak Radoje i dolazak jednog stopera.
Jelicic defanzivno dobar, ali slab sa loptom, tako bi nama i njemu vise odgovaralo da ulazi sa klupe i dobija razvojnu minutazu. Recimo, juce je odigrao odlicno i stavio u dzep Stulica. Neke prethodne utakmuce vrlo promenljivo, kao i Bjekovic i Kabic npr. Sto bi rekao Rastavac : mladalacki.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
- Uvek sa tobom
Уколико доведемо још једног штопера да игра уместо Јеличића, ко су нам онда бонус играчи.
Ако може неко ближе да објасни то правило, ако и даље постоји!?
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
-
Ako gledamo isključivo fudbalske kvalitete mogao bi da bude džoker sa klupe (bolji je na primer od Vukčevića sigurno koji je juče dobio šansu).Turija wrote: ↑Wed Aug 31, 2022 11:09 amIskreno da kazem : ne znam.Deep Purple wrote: ↑Wed Aug 31, 2022 10:56 am Šta mislite o tome što je “Prijatelj” napisao da želimo Ožegovića?
Ne znam na cije bi ga mesto u timu ubacili, pogotovo sto se UN oporavio od povrede?
Ozegovic, sigurno, ne bi dosao da mu ne bude obecano stalno mesto u postavi.
Najvise bi me obradovao povratak Radoje i dolazak jednog stopera.
Jelicic defanzivno dobar, ali slab sa loptom, tako bi nama i njemu vise odgovaralo da ulazi sa klupe i dobija razvojnu minutazu. Recimo, juce je odigrao odlicno i stavio u dzep Stulica. Neke prethodne utakmuce vrlo promenljivo, kao i Bjekovic i Kabic npr. Sto bi rekao Rastavac : mladalacki.
Ja bih Jeličića istrpeo. U nekim momentima deluje stvarno fenomenalno. Mislim da ima ogroman potencijal. Imao je u prvih par mečeva i nekoliko solo prodora koje je završavao solidnim pasom na krilo, tako da mislim da i u tom segmentu ima potencijal. Mislim da bi sa još jednom sezonom u kojoj je standardan mnogo napredovao.
Bjeković i Kabić imaju veće oscilacije i moraju da porade i na fizičkoj spremi.
Ja postujem i volim Jelicica ( nase dete, voli Vosu, dobar defanzivac i potencijal). Ono sto fali je sigurniji prijem i brza i sigurnija predaja lopte za transformaciju nase odbrane u napad.
Kad bi tu, u njegovoj bluzini npr bio Radoja i da mu Jelicic sto pre preda loptu, to bi bila prava stvar.
Radoja mene najvise potseca na sampionsku igru Sapurica na zadnjem veznom. Visok, okretan, cvrst u duelu na zemlji i u vazduhu, dug i brz korak kod iznosenja lopte, dobar pas i tajming. To sad nedostaje ovom timu, kad vec nemamo klasicnog organizatora igre.
PS
Mozda UN postane taj plej? Ali, kako je napisao Voja, da sacekamo 3-4 utakmice. Mnogo puta smo se prevarili ,,na prvu". Njegov sut je nagovestio da ima ,,dobru nogu".
Kad bi tu, u njegovoj bluzini npr bio Radoja i da mu Jelicic sto pre preda loptu, to bi bila prava stvar.
Radoja mene najvise potseca na sampionsku igru Sapurica na zadnjem veznom. Visok, okretan, cvrst u duelu na zemlji i u vazduhu, dug i brz korak kod iznosenja lopte, dobar pas i tajming. To sad nedostaje ovom timu, kad vec nemamo klasicnog organizatora igre.
PS
Mozda UN postane taj plej? Ali, kako je napisao Voja, da sacekamo 3-4 utakmice. Mnogo puta smo se prevarili ,,na prvu". Njegov sut je nagovestio da ima ,,dobru nogu".
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Jeličić Bjeković i Nešković nisu bonusi. Topić, Kabić i Zuka jesuUvek sa tobom wrote: ↑Wed Aug 31, 2022 11:35 am Уколико доведемо још једног штопера да игра уместо Јеличића, ко су нам онда бонус играчи.
Come on you Reds!
Miletić je isto bonus, kao i Milošević. Od onih koji su igrali.
- Uvek sa tobom
@1892
То онда значи да у стартних 11, не мора да буде 2 бонус играча? Јуче је само Кабић био у првих 11.
Колко се сећам једно време је такво правило било.
То онда значи да у стартних 11, не мора да буде 2 бонус играча? Јуче је само Кабић био у првих 11.
Колко се сећам једно време је такво правило било.
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
Da, mora samo jedan da bude u timu sve vreme.
Pravilo je promenjeno ove godine. Prošle je moralo 2 bonus igrača prvo poluvreme pa su ih treneri vadili čim počne drugo. Ove godine mora 1 bonus čitav meč.
Come on you Reds!