"A" reprezentacija i Vošini igrači u njoj

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Vojvodjanin123

Re: "A" reprezentacija i Vošini igrači u njoj

Post by Vojvodjanin123 »

Čestitke svima na pozivima, a pre svega Traoreu koji ima najoštriju konkurenciju. Kao što su i drugi napomenuli, to je i odličan marketing za klub :cheers:

Ja sam inače za to da dovedemo još afričkih fudbalera u klub u budućnosti, uglavnom su bili uspešni u srpskom fudbalu.
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Da sam selektor reprezentacije bez ikakve dileme broj jedan na golu za Katar bi bio Stojke mislili vi sta god hocete
Image
slanobarac

Post by slanobarac »

Voja wrote: Sat Sep 24, 2022 9:10 pm Da sam selektor reprezentacije bez ikakve dileme broj jedan na golu za Katar bi bio Stojke mislili vi sta god hocete
Jeste. Najbliži je Kataru. Geografski.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

slanobarac wrote: Sat Sep 24, 2022 9:34 pm
Voja wrote: Sat Sep 24, 2022 9:10 pm Da sam selektor reprezentacije bez ikakve dileme broj jedan na golu za Katar bi bio Stojke mislili vi sta god hocete
Jeste. Najbliži je Kataru. Geografski.
Kako god,al (moje misljenje) golmani su nam najslabija karika i kostace nas na prvenstvu
Image
churguzijanac

Post by churguzijanac »

Jebo ti to.Konačno igramo fucu a ovaj metroseksualac prenosi.Uvek neki k***c fali za kompletan užitak.
slanobarac

Post by slanobarac »

Ima i lošijih pozicija od golmanske. Ali napadači uvek mogu dati gol više.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

slanobarac wrote: Sat Sep 24, 2022 9:47 pm Ima i lošijih pozicija od golmanske. Ali napadači uvek mogu dati gol više.
Ma sad sam se iznervirao zbog ovog zutog SMSa... jedini morao da pazi na karton i tacno sam znao... a zna se da mu norvezani leze... bas dugo se nisam ovoliko razocarao.

A sto se golmana tice,ne verujem da cemo ovoliko komada bas Brazilu dati,al ajd....
Image
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Sve u svemu rutinski...
A i kako drugaciji sa ovoliko zvezdinih igraca na tako malom prostoru :mrgreen:

Imageonline image hosting
Image
Karlsson

Post by Karlsson »

Nisam gledao Stojkovića od odlaska iz Partizana. Ne znam u kakvoj je formi, kakvi su mu refleksi? Ipak sledeće godine ulazi u petu deceniju života.
Stojković je bio majstor za zicere, ali šutevi sa distance su mu predstavljali problem.
Sećam se kada smo imali vrhunsku odbranu, a prosečan napad (ako i to). Sada obrnuto. Od sadašnjih štopera jedino bi Milenković mogao da greje klupu Vidiću, Ivanoviću i Subotiću. Ovi ostali su svi nesigurni i biće ogroman problem protiv jačih reprezentacija.
Da nam je ovaj napad, a ona odbrana 'ladno bi smo bili u top 10 reprezentacija.
Četiri Vošine dece u prvih 11 reprezentacije. Plus Marko Ilić rezervni golman. Kada smo kod naše dece u reprezentaciji uvek me je kopkalo zašto Radoja nije bodijao poziv, pa čak i kada je bio u životnoj formi u Selti. Tada je bio najpotecenjeniji srpski igrač.
churguzijanac

Post by churguzijanac »

Inače sam ubedjen da će taj Milenković da da mnogo više reprezentaciji nego što je Vidić dao, iako se slažem da će teško dostići Vidićeve klupske uspehe.
Inače Babić će sigurno igrati u boljim klubovima i biti mnogo redovniji na Piksijevom spisku.
Što se tiče stojketa, jeste ludak i da je mladji složio bih se sa Vojom. Naši golmani su tanki za vanserijski rezultat.Tamo gde idemo za uspeh mora da se brani i nemoguće a ja to ne vidim trenutno kod nasih golmana.
Vojvodjanin123

Post by Vojvodjanin123 »

Moram da priznam da sam bio izuzetno skeptičan kad je Piksi dolazio. Ali stvarno svaka čast za to kako igramo. Naravno, ima grešaka dosta, pogotovo u odbrani, ali još od Antića nisam uživao ovoliko u gledanju reprezentacije. I pored čestih grešaka u odbrani, vidi se zalaganje kod svih igrača, i igramo napadački. Čak i da nas razbije Brazil sad na svetskom siguran sam da ćemo ih bar napasti. Više bih voleo i da puknemo jedno 5-1 ili tako nešto nego kukavičkih 2-0, 3-0 gde nismo prešli pola terena.

Što se tiče komentara o broju naših, Zvezdinih i Partizanovih igrača, svakako da je lepo kad ima puno naših igrača, ali mi je drago da naši navijači uglavnom poštuju i igrače koji su počeli u drugim timovima. A ne kao što na primer navijači Zvezde bombarduju skoro svaku vest o Mitroviću sa glupim komentarima poput drvo, drugoligaški igrač i slično. Ko god da igra za reprezentaciju imaće moju podršku, odakle god da je potekao.

Za Stojkovića se ne slažem. Nisu nam golmani sjajni, ali ne treba zaboraviti ni da je Stojković bio kiksara. Odbrani penal i skine pet zicera, a onda primi gol sa skoro pola terena. Meni bi VMS bio prvi izbor u ovom trenutku. Jeste napravio juče onaj jedan ozbiljan kiks(koji nije kažnjen na sreću) i pravi i u Italiji nekad slične greške, ali mi nekako deluje najsigurnije kad su mečevi reprezentacije u pitanju. Deluje mi i da je najbolji sa loptom u nogama što je bitno u sistemu koji forsiramo. Dmitrović ne brani u kontinuitetu, a Rajković najviše kiksira.
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Karlsson wrote: Sun Sep 25, 2022 10:20 am Nisam gledao Stojkovića od odlaska iz Partizana. Ne znam u kakvoj je formi, kakvi su mu refleksi? Ipak sledeće godine ulazi u petu deceniju života.
Stojković je bio majstor za zicere, ali šutevi sa distance su mu predstavljali problem.
Znas da ja nikad ne pricam napamet i bez argumenata.Stojke je proglasen za najboljeg golmana Arabije,igrom slucaja mnoge njegove meceve sam gledao jer je jedno vreme Meri igrao tamo pa sam uz njega pratio i Stojketa. Stojke brani na istom nivou kao i u Partizanu i sto je najvaznije uliva sigurnost i uvek drzi adrenalin cele ekipe na nivou. Nama ce zbog Piksijevog opredeljenja i nacina igre bas trebati golmani koji ce da vade ove 1 na 1 situacije jer predvidjam da ce ih biti mnogo. Meni je zalosno da se VMS sa onakvom gradjom gde moze da zatvori pola gola on samo baci na dupe kod primljenog gola. I generalno sam ga pratio u Italiji sa posebnom paznjom,ali Torino toliko dobro igra odbranu da njemu golman i ne treba. Oni imaju sut ili dva ka njihoovom golu tokom meca bez obzira ko im je protivnik. I mogu slobodno da kazem da njima od 100 suteva u okvir 80 ulazi u gol. A pod sutem u okvir ne podrazumevam ona obicna "dodavanja" golmanima. VMS mi je kao Pavkov,fantasticne predispozicije,al ucinak naspram njih mrsav maksimalno. Evo ti par odbrana Stojkovica iz prosle sezone,veruj mi da sam ubedjen da VMS nema ukupno ovoliko odbrana od kako otisao iz Vose. I da se razumemo,drag je on meni VMS i zato sto je nas,i kao pojava mi je cool,ali ovde mi je prioritet reprezentacija i kvalitet za istu

I kad odradjujes posao kako treba,koga zanimaju godine!?
I jos nesto,onaj Petrovic (jel tako bese) iz Cuke sto je sad u Americi je takodje fenomenalan golman
jos da dodam da Stojke brani u ekipi iz donjeg doma,i da je konstantniji nego u PFCu
Image
Vojvodjanin123

Post by Vojvodjanin123 »

Voja wrote: Sun Sep 25, 2022 1:33 pm I jos nesto,onaj Petrovic (jel tako bese) iz Cuke sto je sad u Americi je takodje fenomenalan golman
Petrovića treba ispratiti. Šteta što je otišao u Ameriku, jer mislim da bi već dobio poziv da je otišao u Evropu. Ubedljivo je najbolji golman u MLS-u po gotovo svim statističkim parametrima. Odbranio je i 4/12 penala. Sećam se i meča što je igrao za mladu reprezentaciju ne sećam se dal je bilo protiv Poljske ili Češke kad je isto bio sjajan.
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Kazem,da sam selektor dilema oko prvog golmana ne bi postojala ni sekund :)
Image
Vojvodjanin123

Post by Vojvodjanin123 »

Ne znam da li ima neka tema za komentarisanje igrača iz mlađih selekcija, pa se izvinjavam ako sam napisao u pogrešnoj temi. Kabić dao gol protiv Francuske za 1-1, na kraju smo pobedili 3-1 :cheers:
Post Reply