Ja sam inače za to da dovedemo još afričkih fudbalera u klub u budućnosti, uglavnom su bili uspešni u srpskom fudbalu.
Jeste. Najbliži je Kataru. Geografski.
Kako god,al (moje misljenje) golmani su nam najslabija karika i kostace nas na prvenstvu
Ma sad sam se iznervirao zbog ovog zutog SMSa... jedini morao da pazi na karton i tacno sam znao... a zna se da mu norvezani leze... bas dugo se nisam ovoliko razocarao.slanobarac wrote: ↑Sat Sep 24, 2022 9:47 pm Ima i lošijih pozicija od golmanske. Ali napadači uvek mogu dati gol više.
Znas da ja nikad ne pricam napamet i bez argumenata.Stojke je proglasen za najboljeg golmana Arabije,igrom slucaja mnoge njegove meceve sam gledao jer je jedno vreme Meri igrao tamo pa sam uz njega pratio i Stojketa. Stojke brani na istom nivou kao i u Partizanu i sto je najvaznije uliva sigurnost i uvek drzi adrenalin cele ekipe na nivou. Nama ce zbog Piksijevog opredeljenja i nacina igre bas trebati golmani koji ce da vade ove 1 na 1 situacije jer predvidjam da ce ih biti mnogo. Meni je zalosno da se VMS sa onakvom gradjom gde moze da zatvori pola gola on samo baci na dupe kod primljenog gola. I generalno sam ga pratio u Italiji sa posebnom paznjom,ali Torino toliko dobro igra odbranu da njemu golman i ne treba. Oni imaju sut ili dva ka njihoovom golu tokom meca bez obzira ko im je protivnik. I mogu slobodno da kazem da njima od 100 suteva u okvir 80 ulazi u gol. A pod sutem u okvir ne podrazumevam ona obicna "dodavanja" golmanima. VMS mi je kao Pavkov,fantasticne predispozicije,al ucinak naspram njih mrsav maksimalno. Evo ti par odbrana Stojkovica iz prosle sezone,veruj mi da sam ubedjen da VMS nema ukupno ovoliko odbrana od kako otisao iz Vose. I da se razumemo,drag je on meni VMS i zato sto je nas,i kao pojava mi je cool,ali ovde mi je prioritet reprezentacija i kvalitet za istu
Petrovića treba ispratiti. Šteta što je otišao u Ameriku, jer mislim da bi već dobio poziv da je otišao u Evropu. Ubedljivo je najbolji golman u MLS-u po gotovo svim statističkim parametrima. Odbranio je i 4/12 penala. Sećam se i meča što je igrao za mladu reprezentaciju ne sećam se dal je bilo protiv Poljske ili Češke kad je isto bio sjajan.