Vidim da Vukelja nije bio ni na klupi,sto mi je drago.Zameram mu sto nije ubacio Sepuju odmah posle crvenog kartona Vjestice,ali mozda se i bojao da se ne opece kao protiv Borca.U svakom slucaju cini mi se da je takticki dosta dobro oduvao Jokanovica,sto sam i prizeljkivao i ocekivao

I da zakljucim nisam nikako od onih koji bi menjali trenera posle svakog neuspeha.Mislim da to ne samo da nije resenje, nego i ogromna boljka naseg fudbala.Lepo se postave ciljevi,ako trener prihvati, postavi se rok i trener dobije mandat.Na kraju lepo se podvuce crta, sta se moglo, sta nije i kako dalje.
Babalj.Ne zameram mu nista kod gola,jer je krivac,po meni, Radovic.Nesto i nije imao puno posla,svaka cast kod odbrane slobodnog udarca (opet los zid ili sam ja corav ? ) ,ali ono ukopavanje u 90. minutu kod onog suta iz okreta

Jel se zna sta je sa Milutinovicem?Od Radovica nisam vise ni ocekivao jer smatram da ne poseduje kvalitet za Vojvodinu.Decko mora mnogo toga da popravi mnogo,maltene sve.Posebno da obradi malo svoje startove,jer je mogao napolje jos pre 90.

Stosic solidan.
Djuric fenomenalan!Da taj decko iza sebe ima nekog da ga gura kao sto su gurani Kahriman,Petkovic...Necu ni da zamisljam.Sjajan je bio i u napadu,steta sto nije usla lopta u gol posle suta u prvom poluvremenu.

Kizito odlican.Rekao bi jedna od najboljih utakmice jos od one kad je srusio Zvezdu,ali necu jer me je nekoliko puta iznervirao.Kada se nadje pred kaznenim prostorom protivnika kao da se zaledi u nekoliko navrata...Sa malo vise sigurnosti bio bi fenomenalan.U odbrani fantastican.
Trivunovic je odradjivao lavovski deo posla.
Popovic odlican.Pored odlicnih centarsuteva (eh da imamo jos 2 skakaca u ekipi ) izdvojio bih momenat kod crvenog kartona Vjestice.Postupio kapitenski pomerivsi Buaca (cini mi se..) i zajedno sa jos nekim dodatno isprovocirao iskusnog Vjesticu,sto je mnogo uticalo na tok igre.
Vukajlovic ni tamo ni vamo...nisam bas najzadovoljniji.Mnogo hteo,malo dao po meni..
Pantelic.Mislim da je na ovoj utakmici vrlo malo iskoristen, iako mi se svidelo kako je terao igrace na presing.Kapa dole.Par lepih poteza za oko(Zuki kroz noge i slicno..)

Aleksic hm recimo da sam ocekivao previse,iako je nasa igra dobila vise na prodornosti i tempu.
Tadic dobar...Ali ja jednostavno nemogu da gledam onako mlako ulazenje u duele.Izgleda mi kao odsustvo zelje,a znam da nije to.To Brzic mora da resi ili neko od igraca da mu ukaze na to.
Buac.Svaka cast majstore.Do zadnje lopte se konacno isplatilo.Za njega jednostavno nema izgubljene lopte,ide do kraja na svaku. Dobio je bitku sa juce odlicnim Djordjevicem.Iskreno se nadam da ce Brzic dati uskoro priliku u napadu njemu zajedno u tandemu sa Sepujom

p.s. Drago mi je sto se zagrevao i Vuk Mitosevic,svaka cast treneru.
A sada idemo da dalje!Opet naslovi u novinama "utakmica za zvezdu",u subotu i njima da pomrismo racune,ali sa TRI boda.Partizan je osvojio vise bodova od nas ove sezone,nismo uspeli ni jednom da ga pobedimo. Sa Zvezdom imamo 2 remija tako da poraz ne dolazi u obzir.
IGRAJ VOSO!