Utakmica rezultatski vrlo zanimljiva zbog preokreta i zbog desavanja na zapadu, a sto se tice igre kao treca liga negde na zapadu. Dedica bije kisobranom neke likove u lozi, pa to je vrh

Stamenkovic - covek pravio cirkus po ko zna koji put pored svoje klupe, sve on vidi, sve ofsajde i faulove, cak i one koji su na suprotnoj strani terena. To je neverovatno kakav on pritisak vrsi na sudije. Cak je uspeo i da se posvadja sa Rabrenom i da razmene socne psovke, ma strasno. Sudija pogubljen totalno, navlaci nama pa njima, strasno kakve su nam sudije u ligi.
Sto se tice pojedinaca. Stosica vec 4 prelazna roka prodajemo, ali bezuspesno sto i ne cudi jer sa ovakvom nonsalancijom na terenu i poluzalaganjem nece ni na leto da se proda. Sigurno je da mu je dosta Vose i Srbije, ipak ima 27 godina, ali je za to sam kriv. Nek' smrsa 5,6 kila, popravi kondiciju a samim tim i pozrtvovanost koja ga je nekada krasila, pa ce mozda i biti od njega neki igrac. Ja njega ne vidim na poziciji stopera, on je za mene bek, isuvise mi je neozbiljan na centralnom mestu u odbrani. Nema one jednostavnosti u odbrani koju poseduju Djuric i Nino kapiten. Pantelicu svaka cast, to su i navijaci znali da cene aplauzom pri njegovom izlasku sa terena. Ima 35 godina, zavrsava karijeru, a trci vise nego ceo nas vezni red zajedno(naravno izuzimajuci Popa). Pavicevic borben i uporan, Buac se trudio ali bez nekih vecih uspeha, imao 2, 3 lepe prilike ali je ocajan u zavrsnici bio. Tumbasevic je malo povezao odbranu u veznom redu svojim ulaskom, samim tim je i pomogao Popu i imao je jedno lepo prebacivanje lopte na drugu stranu spoljnom. Aleksic drugi gol, valjda je uprava dovoljna pametna da ga
ne prodaje jos.