Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Deep Purple

Re: Transferi

Post by Deep Purple »

Bane wrote: Mon Jun 19, 2023 5:50 pm Jel bila danas ta prozivka? Šta se dešava?
https://www.fkvojvodina.rs/vojvodina-po ... u-2023-24/
Duplof

Post by Duplof »

Đorđević na spisku, zanimljivo. Da li se pojavio danas?

Edit: Vidim na slikama da je bio prisutan.
Last edited by Duplof on Mon Jun 19, 2023 7:01 pm, edited 1 time in total.
Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
Karlsson

Post by Karlsson »

Otkud Tanjgin sin u timu? Zar nije potpisao za Majnc?
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Mladi Ivanović u svom intervjuu nehotice objasnio koliko Zbilja pojma nema o fudbalu:

https://www.dnevnik.rs/sport/fudbal/eks ... dine-19-06

Nakon toga nevešt pokušaj Laze Bakmaza da prenese vest sa nekog sajta za koji tvrdi da je zvaničan

https://www.dnevnik.rs/sport/fudbal/fud ... 19-06-2023
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Karlsson

Post by Karlsson »

Ne sviđa mi se ovaj intervju. Mali je očigledno poprilično poleteo zbog mladih godina i utiska. Priča kako bi sve dao da ostane tamo, kako u Sampdoriji ozbiljno računaju na njega, kako je on naslednik Kvaljarele, kako mu je Sampdorija dozvolila da trenira sa Vojvodinom... Dečko izgleda zaboravlja da je on tamo bio samo na pozajmici, a da je pod ugovorom u Vojvodini. Veliko nepoštovanje prema našem klubu.
I sve to samo da bi nekoliko sati kasnije Sampdorija izdala saopštenje da Ivanović najverovatnije neće ostati u klubu.

Sada sam se i setio čuvenog Zbiljićevog intevrjua za Mocart nakon prodaje Devetka, Majstorovića i navodno Ivanovića kada je rekao da smo zaradili 2,5 miliona evra, samo da bi se evo ispostavilo da ćemo za Ivanovića dobiti samo 200 000 za pozajmicu, ne i 800 000 za transfer.
Ova uprava baš voli da kupi zasluge za nešto što nije napravila, da unapred upisuje pobedu. Slično je bilo i sa Miloševićem kada je odbijena ozbiljna ponuda Benfike, jer su želeli da ga zadrže, samo da bi se ispostavilo da dečko ne želi da produži ugovor, pa ga na kraju prodali za siću samo da bi nešto izvukli za njega.
Totalno amaterski i neozbiljno.
Deep Purple

Post by Deep Purple »

@Karlsson Prelazni rok je živa stvar. Stvari treba gledati pragmatično i učiti iz grešaka. Mislim da smo svi mi bili za to da pokušamo da sačuvamo Miloševića, klub je i išao na to. On je bio najveći projekat. E sad koliko je Zbiljić kriv što je mali pokidao prvenstvo za reprezentaciju taman u trenutku kad on preuzima klub. Koliko on tu ima prostora da pregovora a na Miloševića već veliki evropski klubovi stavljaju šape? Mislim ajde da gledamo realno? Preuzimaš klub a mali sebe izbacio u etar a evropski bolji klubovi već dejstvuju. Plus su njegovi roditelji već bili za njegov odlazak preko. Onda se uključuje crveni :shit: i naravno da ga prodaješ prvoj najboljoj evropskoj ponudi koja je u tom trenutku dostupna a da njegovi žele da je prihvate.
Mi smo zvezdu mogli više da “izmuzemo” za njega ali bi pao forum od teranja ljudi koji nisu ni seli na rukovodeće pozicije. Tako da je prodaja njega Sttutgartu i više nego racionalan poziv.
I kakvi god da su amateri ovi iz uprave bar su u stanju da prodaju igrače i budu u kontaktu sa evropskim klubovima. Ako iole rade u interesu kluba onda neke pozitivne stcsri iz tog kontakta mogu da se izrode. Makar smo mi u stanju da pustimo priču kako imamo supertalenta (a nije svako takav potencijal) i uvaljamo ga za 1.5 eur plus neki procenat.
Normalno je da neće svako nasesti i da će neko dovesti na pozajmicu plus pravo otkupa.

Na kraju to za Ivanovića može i ispasi vrh stvar. Trenirao je sa prvim timom ekipe iz Serije A i igrao njihovu Oml ligu. Stekao određeno iskustvo i u okolnostima u kakvim se Sampdorija nalazi on može da se vrati kod nas a pride sko dobili 200k eur da nam “razigravaju” potencijalno dobrogi igrača. Milošević otišao i na taj način se Ivanoviću otvorilo njegovo mesto. A i Ivanović je pušten jer su se usresredili da potpišu sa Miloševićem novi ugovor. A novca je trebalo jer smo doveli (planirali da dovedemo u tom trenutku što smo kasnije i učinili) dosta fudbalera u prelaznom roku i mnogo se stvari menjalo u tom trenutku u klubu. E sad Milošević nije potpisao a Ivanović je otišao u Sampdoriju pa nije ispalo kako je zamišljeno ali eto može da ispadne još bolje kroz okolnosti koje sam naveo iznad. Jer eto malom će u CV-u da piše da je odigrao meč u Seriji A. Jednostavno prelazni rok je kako kaže ona stara izlizana “živa” stcar i kada bi snali gde ćemo pasti jednostavno bi samo seli. A Ivanović može da priča šta god želi jer ako Sampdorija nema tih 800k eur on će vala da trenira i da se bori za svaki minut u klubu.
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Deep Purple wrote: Mon Jun 19, 2023 11:51 pm Ako iole rade u interesu kluba
:rolll:
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Karlsson

Post by Karlsson »

Deep, nismo se razumeli oko Miloševića. Dobro se sećam kada se spominjala Benfika da se ovde i u medijima spominjale cifre od 3 i 4 miliona + neki procenti. Klub je odbio tu ponudu jer su želeli da ga zadrže, da bi se na kraju ispostavilo da on ne želi da ostane.
Dakle klub je pravio planove za Miloševića, a niko se nije setio i udostojio da prvo sedne i razgovara sa malim i roditeljima, da se vidi da li oni uopšte i žele novi ugovor.
Bacili su milione u bunar na osnovu pogrešne pretpostavke.
Zato kažem da su se poneli amaterski.

Svaka čast što uspevaju da prodaju igrače za milionske iznose posle dužeg vremena, ali koja je poenta u rasprodaji svega što vredi ako se neće dovesti adekvatna pojačanja?
Hoće li možda Kajević i Crnomarković sprečiti da prosipamo bodove protiv Surdulice, Kolubare i Lučana? Da ne zaostajemo 12 bodova za Čukaričkim i TSC-om?
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Radoye wrote: Tue Jun 20, 2023 12:01 am
Deep Purple wrote: Mon Jun 19, 2023 11:51 pm Ako iole rade u interesu kluba
:rolll:
Ma razumem tvoju reakciju ali šta da radim, šta mogu brate da promenim? Otišao sam preko pa kao ajde da verujem da je nekome bar malo stalo do kluba i da ima iole bilo kakvu želju da ga pomakne sa mrtve tačke. Mogli smo i mnogo gore da prođemo pa pogledaj garniture u onim govnima od klubova ovaj Zbiljić je makar “fin”, malo ambiciozno kenja ali je makar koliko toliko reprezentativan i kulturan. Ne razume se preterano u fudbal pa pretera sa svojim željama ali smo mogli mnogo gore da prođemo. Makar se nešto dešavalo potpisao koji stranac malko proradio marketing i vratilo se nešto ljudi na stadion. Bar klub kako tako funkcioniše. Izgubio sam i živaca i živaca uz ovaj klub. Od fudbala gledam samo naš klub i možda još koji interesantan meč iz naše lige i to samo zbog nas da sam u toku ko i kakav tim ima i tjt. Možda samo pogledao još 5-6 utakmica van naše lige u zadnjih godinu dana. Da nema Vojvodine verovatno bih batalio i fudbal da gledam. I onako mi oko Zbiljića deluje da je njemu i stalo ali je okružen ljudima kojima nije neke je doveo a neke je i zatekao a on šta će jednostavno ne zna oko fudbala u nekoj većoj meri pa ih i sluša.

Mislim šta da radim što kaže Bajaga Verujem, ne verujem. Jebga.

Pre par nedelja mi u firmi gde radim došla neka firma da odradi neko proveravanje uređaja (lepe etikete na uređajima kao da je sve u redu i da smeju da se koriste, glupost ali eto kao i to važi dve godine) i jedan momak je iz Subotice a drugi iz Novog Sada. Rođeni u tim gradovima I ono ne znaju Nemački ili ga pričaju jako slabo a i meni bilo nešto milo kad sam ih video pa sam im nešto pomogao i objasnio šta trebaju da rade i preveo pa i malo nakon toga pričao sa njima. Par godina mlađi momci od mene pa eto malo krenuli i oko fudbala. I sad namerno pitam ovog koliko puta ode godišnje da pogleda Spartak i on mi kaže iskreno brate dva puta jednom da podržim zvezdu a drugi put da podržim Spartak protiv partizana. I ja mu kažem pa
zar nisi i ako ne navijaš za Spartak mogao da odeš na stadion bar nekoliko puta i budeš baremckoji gledalac više na nekoliko mečeva ipak je to klub iz tvog grada, bogate tradicije a i sigurno ti neki drugar, poznanik a u “najgorem” slućaju sugrađanin igra tamo. A on mi kaže ma ko će njih da gleda. A ovom drugom koji je iz Novog Sada sam samo rekao tebe ne moram ni da pitam (na faci mu se vidi da nije naš) jer se nasmejao dok sam sa njegovim kolegom pričao u vezi Spartaka.

I sad ovaj momak iz Subotice me gleda i smeje se i kaže a ti sigurno navijaš za Vojvodinu jer sam video jelkicu na autu ispred sa grbom. I ja mu kažem pa da. I on meni e da mi je neko pričao da ću da naletim na Vošinu jelkicu u Nemačkoj pa ti si im najveći marketing kluba preko granice,onako zajebava me nakon što mu jembilo malo i neprijatno nakon pitanja za Spartak. Nakon toga me je pitao kako možeš za Vojvodinu da navijaš, šta te je privuklo? Iskreno nisam imao volje a ni znao šta da mu odgovorim na to pitanje, onako nisam mogao ni da verujem šta me pita i kakvo je to pitanje, kao kako možeš za nju da navijaš?
A ovaj iz Ns-a mi je samo rekao lepo je to što navijaš za Vojvodinu. Pa smo promenili temu. Onako osetio sam se prazno kako momci razmišljaju, bilo je tu još nekih pitanja između. I onako odoše oni posle par sati ali ja onako u prolazu između poslova razmišljam samo da Vojvodina funkcioniše da mogu na decu da prebacim sutra tu tradiciju pa nek se onda klub i ugasi ko ga j**e. Zato i verujem onako i naivno da ne kažem da ubeđujem sebe u nešto što neće biti i nadam se samo da klub opstane i da se bar nešto događ i onda se kao nečemu nadam.

@Karlsson

Ma neće ali ne posluju ni oni ništa ambicioznije u ovom prelaznom roku, vidiš da je svima ista namera da samo strpaju nešto para u džepove i teraj dalje. Sve je to isti klinac.
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Nisam razumeo najbolje situaciju oko Ivanovica? Samp ga zeli,a nema lovu? Samp ga ne zeli? Mi ne zelimo da zavrsimo transfer jer smo videli da Ivanovic moze da odgovori na Italijanski fudbal,pa planiramo da zaradimo vise? U nekoj sam frci,pa sve onako povrsno citam,zato sam malo pogubljen :mrgreen:
Image
slanobarac

Post by slanobarac »

Deep Purple wrote: Tue Jun 20, 2023 12:51 am I onako mi oko Zbiljića deluje da je njemu i stalo ali je okružen ljudima kojima nije neke je doveo a neke je i zatekao a on šta će jednostavno ne zna oko fudbala u nekoj većoj meri pa ih i sluša.
Eto gde je zaškripalo. On ima volju i želi ali mu drugi ne daju. To sam slušao još od Tita. Vlasti 100% a odgovornost 0. Uvek je neko drugi kriv. I koji će on k**ac u klubu kad ne zna ništa oko fudbala, kako kažeš?! Da prodaje muda za bubrege i vrti neku priču samo njemu znanu. Isti gazda. Nema tu 'leba sa ovima.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Turija

Post by Turija »

Voja wrote: Tue Jun 20, 2023 1:16 am Nisam razumeo najbolje situaciju oko Ivanovica? Samp ga zeli,a nema lovu? Samp ga ne zeli? Mi ne zelimo da zavrsimo transfer jer smo videli da Ivanovic moze da odgovori na Italijanski fudbal,pa planiramo da zaradimo vise? U nekoj sam frci,pa sve onako povrsno citam,zato sam malo pogubljen :mrgreen:
Vojo, mislim da si dobro razumeo. Da smo razumeli i post @021.
Zao mi je mladih navijaca, kao sto je npr. @Deep, a mi stariji smo, dosta davno, prezalili propast Vose. Pisemo, valjda, jos samo zato sto Vojvodina postoji i po nekoj velikoj inerciji ( i ponekad se iznerviramo zbog Vose, uz sav trud da to izbegnemo).
Last edited by Turija on Tue Jun 20, 2023 8:02 am, edited 1 time in total.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Voja wrote: Tue Jun 20, 2023 1:16 am Nisam razumeo najbolje situaciju oko Ivanovica? Samp ga zeli,a nema lovu? Samp ga ne zeli? Mi ne zelimo da zavrsimo transfer jer smo videli da Ivanovic moze da odgovori na Italijanski fudbal,pa planiramo da zaradimo vise? U nekoj sam frci,pa sve onako povrsno citam,zato sam malo pogubljen :mrgreen:
Vojvodina pozajmila Ivanovića Sampdoriji za 200.000, uz mogućnost da do 30.6.2023. uplati još 800.000 i otkupi ga. Automatski. Zbiljić sanja da Voša ima pravnih elemenata da ide mimo papira. Malom se ostaje u Đenovi. Sampdorija u problemima sa novcem i verovatno neće prebaciti 800k(izvor: L. Bakmaz).
slanobarac wrote: Tue Jun 20, 2023 6:25 am Eto gde je zaškripalo. On ima volju i želi ali mu drugi ne daju. To sam slušao još od Tita. Vlasti 100% a odgovornost 0. Uvek je neko drugi kriv. I koji će on k**ac u klubu kad ne zna ništa oko fudbala, kako kažeš?! Da prodaje muda za bubrege i vrti neku priču samo njemu znanu. Isti gazda. Nema tu 'leba sa ovima.
+1
021 wrote: Sun Jun 18, 2023 6:19 pm ...
:lala:
Deep Purple

Post by Deep Purple »

@Rabba

Pa ne znam šta tu nije jasno najjpednostavnija klauzula u fudbalu. Mali može da želi šta god ali ako ne isplate do isteka pozajmice 800k eur on se vraća. Takve su propozicije. Oni za mesec dana mogu da uplate 800k eur ali mi ne moramo da prihvatimo jer više ugovor nije obavezajući. Oni do isteka pozajmice imaju pravo da se izjasne nakon toga to otpada. Jedino ako hoćeš da gajiš neke dobre odnose pa daš Sampdoriji nakon isteka roka prednost prilikom kupovine u konkurenciji drugih klubova. Ali nakon kraja meseca on je naš ako ne isplate sumu ili aktiviraju klauzulu pa se obavežu da će isplatiti.
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Deep, gde si pročitao da sam napisao nešto drugačije od toga što si ti napisao? Znači, do 30.6. FK Vojvodina se ništa ne pita za Ivanovićev ostanak u Sampdoriji. Ne razumem šta onda predsednik domaštava? Pošto već mesecima priča kako klub neće prodati Ivanovića. Postavlja se pitanje kako ga neće prodati, ako se ne pita o tome ništa? O tome pričam. Što se dečka tiče, ne razumem šta vam smeta njegova želja da ostane u Đenovi. Očigledno mu je bilo dobro tamo.
Post Reply