Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Deep Purple

Re: Transferi

Post by Deep Purple »

@Rabba

Nismo se razumeli, praštaj.

Ma nemam ja ništa protiv njegovog odlaska tako samo ako se ispune obaveze prema nama. Mislim da i Ivanović već sada zna da li će ili neće Samodorija aktivirati klauzulu.
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Crnomarkovic i Kajevic za sada.
Po meni, ni tamo, ni 'vamo. Nit' je iskorak, nit' smo sad doveli neke debile. Dva imena dovoljna opet za neko krljanje oko treceg mesta do pred kraj, sa minimalnim sansama za isto.
Neko u komentarima rece da se pregovara ozbiljno sa nekim nasim detetom i da je za sada skup. Nadam se da je Meda, jer je njemu istekao ugovor sa Kipranima, ako je verovati Transfermarktu.

Sto se malog Jovanovica tice, i ja imam prilicno pouzdanu informaciju da je bezobrazan, ali ako ga neko na vreme uhvati pod svoje, da se to ispraviti.
CRD FCV

Post by CRD FCV »

gospodinFKV wrote: Tue Jun 20, 2023 10:34 am
Neko u komentarima rece da se pregovara ozbiljno sa nekim nasim detetom i da je za sada skup. Nadam se da je Meda, jer je njemu istekao ugovor sa Kipranima, ako je verovati Transfermarktu.
Сад кад је Синиша Бабић, по ТМ уговор му истиче за 10 дана у Бенгазију.
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Deep Purple wrote: Tue Jun 20, 2023 8:56 am @Rabba

Ma nemam ja ništa protiv njegovog odlaska tako samo ako se ispune obaveze prema nama. Mislim da i Ivanović već sada zna da li će ili neće Samodorija aktivirati klauzulu.
A i ja sam se nesrećno izrazio, naravno da ne zameram ništa.

Što se klinca tiče, taj deo poruke je bio upućen svima na forumu, ne direktno tebi, ali i to sam nekako spojio, pa deluje da ti i tu nešto prigovaram.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Rabba wrote: Tue Jun 20, 2023 12:38 pm
Deep Purple wrote: Tue Jun 20, 2023 8:56 am @Rabba

A i ja sam se nesrećno izrazio, naravno da ne zameram ništa.

Što se klinca tiče, taj deo poruke je bio upućen svima na forumu, ne direktno tebi, ali i to sam nekako spojio, pa deluje da ti i tu nešto prigovaram.
Ljubav cveta :cheers:
Image
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

CRD FCV wrote: Tue Jun 20, 2023 10:57 am
Немој им идеје давати, молим те, слаби су на слободне играче :mrgreen:

Можда је Данијел Алексић :dance2:
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
Karlsson

Post by Karlsson »

Sad moramo i drugog golmana da tražimo.
1892

Post by 1892 »

Uvek sa tobom wrote: Tue Jun 20, 2023 12:47 pm
CRD FCV wrote: Tue Jun 20, 2023 10:57 am
Немој им идеје давати, молим те, слаби су на слободне играче :mrgreen:

Можда је Данијел Алексић :dance2:
Uf to bi bila bomba. Dani je bolji igrač od Kataija, i Ivanića zajedno. Siguran sam da ne pregovaramo s njim.
Come on you Reds!
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Ma nije uopste frka sto deran hoce u Djenovu ili vec digod, sve dok ne trci za Beograd ja sam OK :cheers:
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Turija

Post by Turija »

Karlsson wrote: Tue Jun 20, 2023 1:33 pm Sad moramo i drugog golmana da tražimo.
Ilic im ostaje u klubu i nije mi jasno zasto je N. Simic otisao tamo, da opet bude drugi golman?

Verovatno TSC bolje i sigurnije placa, ili se N. Simic nada da ce Ilic, uskoro, otici?
Mislim da bi mu bilo bolje u Cukarickom na mestu golmana, jer je bolji od Belica, medjutim, verovatno ga nisu trazili?
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Verujem da će Ilića TSC dobro unovčiti, a još ako se pokaže u Evropi, ima cena danode u nebo.

Što se nas i golmana tiče, imamo Toromana, Puškića, koji su u klubu već dugo, sa Toromanom je skoro i potpisan novi ugovor, a na pripremama je i mladi Bogunović, tako da sam siguran da nam još jedan golman nikako ne treba
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Turija wrote: Tue Jun 20, 2023 1:47 pm Mislim da bi mu bilo bolje u Cukarickom na mestu golmana, jer je bolji od Belica, medjutim, verovatno ga nisu trazili?
Filipovic iz TSCa je otisao u Cuku
Image
Karlsson

Post by Karlsson »

Rabba wrote: Tue Jun 20, 2023 1:59 pm Verujem da će Ilića TSC dobro unovčiti, a još ako se pokaže u Evropi, ima cena danode u nebo.

Što se nas i golmana tiče, imamo Toromana, Puškića, koji su u klubu već dugo, sa Toromanom je skoro i potpisan novi ugovor, a na pripremama je i mladi Bogunović, tako da sam siguran da nam još jedan golman nikako ne treba
Sve su to mačke u džaku, bez minuta u ozbiljnom seniorskom fudbalu.
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Mogli su bar navesti 4-5 imena sa kojima pregovaraju, cisto da zavaraju trag, a i mi da imamo sta kritikovati :mrgreen:
Image
Grbavica.021*

Post by Grbavica.021* »

Post Reply