Transferi
- Deep Purple
Re: Transferi
@Rabba
Nismo se razumeli, praštaj.
Ma nemam ja ništa protiv njegovog odlaska tako samo ako se ispune obaveze prema nama. Mislim da i Ivanović već sada zna da li će ili neće Samodorija aktivirati klauzulu.
Ma nemam ja ništa protiv njegovog odlaska tako samo ako se ispune obaveze prema nama. Mislim da i Ivanović već sada zna da li će ili neće Samodorija aktivirati klauzulu.
- gospodinFKV
Crnomarkovic i Kajevic za sada.
Po meni, ni tamo, ni 'vamo. Nit' je iskorak, nit' smo sad doveli neke debile. Dva imena dovoljna opet za neko krljanje oko treceg mesta do pred kraj, sa minimalnim sansama za isto.
Neko u komentarima rece da se pregovara ozbiljno sa nekim nasim detetom i da je za sada skup. Nadam se da je Meda, jer je njemu istekao ugovor sa Kipranima, ako je verovati Transfermarktu.
Sto se malog Jovanovica tice, i ja imam prilicno pouzdanu informaciju da je bezobrazan, ali ako ga neko na vreme uhvati pod svoje, da se to ispraviti.
Po meni, ni tamo, ni 'vamo. Nit' je iskorak, nit' smo sad doveli neke debile. Dva imena dovoljna opet za neko krljanje oko treceg mesta do pred kraj, sa minimalnim sansama za isto.
Neko u komentarima rece da se pregovara ozbiljno sa nekim nasim detetom i da je za sada skup. Nadam se da je Meda, jer je njemu istekao ugovor sa Kipranima, ako je verovati Transfermarktu.
Sto se malog Jovanovica tice, i ja imam prilicno pouzdanu informaciju da je bezobrazan, ali ako ga neko na vreme uhvati pod svoje, da se to ispraviti.
Сад кад је Синиша Бабић, по ТМ уговор му истиче за 10 дана у Бенгазију.gospodinFKV wrote: ↑Tue Jun 20, 2023 10:34 am
A i ja sam se nesrećno izrazio, naravno da ne zameram ništa.Deep Purple wrote: ↑Tue Jun 20, 2023 8:56 am @Rabba
Što se klinca tiče, taj deo poruke je bio upućen svima na forumu, ne direktno tebi, ali i to sam nekako spojio, pa deluje da ti i tu nešto prigovaram.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Ljubav cvetaRabba wrote: ↑Tue Jun 20, 2023 12:38 pmA i ja sam se nesrećno izrazio, naravno da ne zameram ništa.Deep Purple wrote: ↑Tue Jun 20, 2023 8:56 am @Rabba
Što se klinca tiče, taj deo poruke je bio upućen svima na forumu, ne direktno tebi, ali i to sam nekako spojio, pa deluje da ti i tu nešto prigovaram.

- Uvek sa tobom
Немој им идеје давати, молим те, слаби су на слободне играчеCRD FCV wrote: ↑Tue Jun 20, 2023 10:57 amСад кад је Синиша Бабић, по ТМ уговор му истиче за 10 дана у Бенгазију.gospodinFKV wrote: ↑Tue Jun 20, 2023 10:34 am

Можда је Данијел Алексић

Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
Sad moramo i drugog golmana da tražimo.
Uf to bi bila bomba. Dani je bolji igrač od Kataija, i Ivanića zajedno. Siguran sam da ne pregovaramo s njim.Uvek sa tobom wrote: ↑Tue Jun 20, 2023 12:47 pmНемој им идеје давати, молим те, слаби су на слободне играчеCRD FCV wrote: ↑Tue Jun 20, 2023 10:57 amСад кад је Синиша Бабић, по ТМ уговор му истиче за 10 дана у Бенгазију.gospodinFKV wrote: ↑Tue Jun 20, 2023 10:34 am
Можда је Данијел Алексић![]()
Come on you Reds!
Ma nije uopste frka sto deran hoce u Djenovu ili vec digod, sve dok ne trci za Beograd ja sam OK 

I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Ilic im ostaje u klubu i nije mi jasno zasto je N. Simic otisao tamo, da opet bude drugi golman?
Verovatno TSC bolje i sigurnije placa, ili se N. Simic nada da ce Ilic, uskoro, otici?
Mislim da bi mu bilo bolje u Cukarickom na mestu golmana, jer je bolji od Belica, medjutim, verovatno ga nisu trazili?
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Verujem da će Ilića TSC dobro unovčiti, a još ako se pokaže u Evropi, ima cena danode u nebo.
Što se nas i golmana tiče, imamo Toromana, Puškića, koji su u klubu već dugo, sa Toromanom je skoro i potpisan novi ugovor, a na pripremama je i mladi Bogunović, tako da sam siguran da nam još jedan golman nikako ne treba
Što se nas i golmana tiče, imamo Toromana, Puškića, koji su u klubu već dugo, sa Toromanom je skoro i potpisan novi ugovor, a na pripremama je i mladi Bogunović, tako da sam siguran da nam još jedan golman nikako ne treba
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Sve su to mačke u džaku, bez minuta u ozbiljnom seniorskom fudbalu.Rabba wrote: ↑Tue Jun 20, 2023 1:59 pm Verujem da će Ilića TSC dobro unovčiti, a još ako se pokaže u Evropi, ima cena danode u nebo.
Mogli su bar navesti 4-5 imena sa kojima pregovaraju, cisto da zavaraju trag, a i mi da imamo sta kritikovati 

- Grbavica.021*