Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Turija

Re: Transferi

Post by Turija »

Voja wrote: Tue Jun 20, 2023 2:29 pm Mogli su bar navesti 4-5 imena sa kojima pregovaraju, cisto da zavaraju trag, a i mi da imamo sta kritikovati :mrgreen:
U pravu si Vojo.
Evo, ja priznajem da sam se zeznuo u proceni da je N.N. pojacanje za Vosu.

Prvo se zeznuo partizan, pa posle svi drugi klubovi, gde je bio, i na kraju Vosa.
Koliko sam samo zeleo da dodje u Vosu, a sada vidim da su bili u pravu forumasi koji ga nisu hteli i izvinjavam se na hvaljenju N. Nikolica. Nije on bio ,,najgore dete" u ovom timu, ali je bio daleko, daleko od ocekivanog.

Jednostavno, NN nije igrac za ozbiljan klub. Ima fudbalski talenat, ali nema ucinak i dobro bi bilo da prepusti 9ku nekom drugom i potrazi novu sredinu (sto nece biti lako da je nadje na nivou za koji on smatra da treba biti).
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
CRD FCV

Post by CRD FCV »

Што се Алексића тиче има уговор на још две године и цена му је на ТМ 2 милиона. А чуди ме да није добио позив од Пиксија сада када смо доста ослабљени са повредама.
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Karlsson wrote: Tue Jun 20, 2023 2:05 pm Sve su to mačke u džaku, bez minuta u ozbiljnom seniorskom fudbalu.
Za cca. 5 utakmica koje bi Carević mogao preskočiti, sasvim dovoljno.

Samo da napomenem, taj Ilić iz TSC takođe nije imao minute u ozbiljnom seniorskom fudbalu...
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Koliko god ga kritikovao, ja i dalje stojim iza toga da je NN celu sezonu proveo na pogresnoj poziciji.
On je morao igrati iza napadaca, postavljen dublje. Zamislite Nemanju Nikolica danas u tandemu sa Abubakarom iz 2011/2/3. Pa ovaj bi jos barem 10 komada po sezoni nizao.

Nemanja je strasan talenat, ali je cinjenica da on mora iza trojice da igra. Ne moze on biti deo te trojice. Niti trci, niti ima realizaciju. On je jedna vrlo neshvacena desetka zapravo, i sebi dodatno odmaze tim stavom i generalnim bezobrazlukom.
Karlsson

Post by Karlsson »

Rabba wrote: Tue Jun 20, 2023 3:52 pm
Karlsson wrote: Tue Jun 20, 2023 2:05 pm Sve su to mačke u džaku, bez minuta u ozbiljnom seniorskom fudbalu.
Za cca. 5 utakmica koje bi Carević mogao preskočiti, sasvim dovoljno.

Samo da napomenem, taj Ilić iz TSC takođe nije imao minute u ozbiljnom seniorskom fudbalu...
A šta ako Carević ne daj Bože doživi težu povredu? Puškić i Toroman su već u nekoliko navrata išli na pripreme sa A timom i očigledno ne mogu da zadovolje. Bogunović je koliko vidim malo branio za mlađi tim Đenove.
ssnigd

Post by ssnigd »

gospodinFKV wrote: Tue Jun 20, 2023 4:10 pm Koliko god ga kritikovao, ja i dalje stojim iza toga da je NN celu sezonu proveo na pogresnoj poziciji.
On je morao igrati iza napadaca, postavljen dublje. Zamislite Nemanju Nikolica danas u tandemu sa Abubakarom iz 2011/2/3. Pa ovaj bi jos barem 10 komada po sezoni nizao.

Nemanja je strasan talenat, ali je cinjenica da on mora iza trojice da igra. Ne moze on biti deo te trojice. Niti trci, niti ima realizaciju. On je jedna vrlo neshvacena desetka zapravo, i sebi dodatno odmaze tim stavom i generalnim bezobrazlukom.
To znaci da cela ekipa mora da trci za njega, jer on odbranu ne igra. I ti ispred njega i oni iza njega.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Karlsson wrote: Tue Jun 20, 2023 4:12 pm A šta ako Carević ne daj Bože doživi težu povredu? Puškić i Toroman su već u nekoliko navrata išli na pripreme sa A timom i očigledno ne mogu da zadovolje. Bogunović je koliko vidim malo branio za mlađi tim Đenove.
Ali nije ni Simic resenje za to. Decko ima 26 godina, zasto bi sedeo na klupi?
Pogledaj maltene svaki drugi jaci tim u svetu. Nijedan golman u tim godinama ne zeli da sedi na klupi. Zato Siti ima Karsona i Ortegu (ovaj doduse ima 30 godina, ali dobija sansu i odlican je), Everton imao Begovica, Junajted ima Dubravku i Hitona,...

To su golmani u izuzetno poznim godinama, sposobni da iznesu teret u slucaju teze povrede prvog golmana, a opet igraci koji su se naigrali i nije im frka da sede na klupi, budu mentori, provode vreme da uce za licence ako hoce, itd.

Treba gledati golmane starije od 30, idealno starije od 33, jasno mu predociti sta mu je uloga i pripremati ga za trenerski posao polako. Nesto slicno kao sa Zakulom sto je radjeno.
Karlsson

Post by Karlsson »

gospodinFKV wrote: Tue Jun 20, 2023 4:25 pm
Karlsson wrote: Tue Jun 20, 2023 4:12 pm A šta ako Carević ne daj Bože doživi težu povredu? Puškić i Toroman su već u nekoliko navrata išli na pripreme sa A timom i očigledno ne mogu da zadovolje. Bogunović je koliko vidim malo branio za mlađi tim Đenove.
Ali nije ni Simic resenje za to. Decko ima 26 godina, zasto bi sedeo na klupi?
Pogledaj maltene svaki drugi jaci tim u svetu. Nijedan golman u tim godinama ne zeli da sedi na klupi. Zato Siti ima Karsona i Ortegu (ovaj doduse ima 30 godina, ali dobija sansu i odlican je), Everton imao Begovica, Junajted ima Dubravku i Hitona,...

To su golmani u izuzetno poznim godinama, sposobni da iznesu teret u slucaju teze povrede prvog golmana, a opet igraci koji su se naigrali i nije im frka da sede na klupi, budu mentori, provode vreme da uce za licence ako hoce, itd.

Treba gledati golmane starije od 30, idealno starije od 33, jasno mu predociti sta mu je uloga i pripremati ga za trenerski posao polako. Nesto slicno kao sa Zakulom sto je radjeno.
Ja nisam ni rekao da Simić mora da nam bude drugi golman, već sam rekao da moramo da tražmo drugog golmana sada kada njega nema.
MiSmoFKV!

Post by MiSmoFKV! »

Iako ga lično ne volim, Vujošević je imao jednu pametnu izjavu što se tiče mladih igrača. Ako su ruže, procvetaće. Trpeli smo jako loše golmane, od Supića, preko Kordića, Jovanića, ni Vanja se nije istakao. Zašto ne bi rizikovali sa rezervnim golmanom?
Deep Purple

Post by Deep Purple »

gospodinFKV wrote: Tue Jun 20, 2023 4:10 pm Koliko god ga kritikovao, ja i dalje stojim iza toga da je NN celu sezonu proveo na pogresnoj poziciji.

On je izgleda celu karijeru proveo na pogrešnoj poziciji ako se malo pedantnije pogleda njegova karijera preko 80-85% mečeva je proveo kao centarfor što znači da su izgleda svi treneri grešili u vezi njega. U proseku kod nas postiže gol kao i kroz karijeru na svaka tri ipo meča. Samo je u poslednjoj sesoni u zadnjem mandatu u Spartaku bio bolji ali je odigrao samo deset utakmica pa otišao.

Jednostavno igrač na momente ali nije za klupu a nije ni za startnog centarfora jer nije gol igrač. On je idealan za slabije ekipe, da igra bez presije i da ga bude divota gledati. Da se pota za sve u igri. Za nešto ozbiljnije nije. Tužna istina i tjt. On maksimalno može biti drugi napadač ali nikako polušpic jer osim smisla za igru nema ništa da ponudi na toj poziciji.

Ja još ne mogu da prežalim da toliku platu dajemo Nikoliću a ne Lukiću. Lukić je bre u svakom fudbalskom segmentu bolji. Jedino je Nikolić elegantniji za gledanje mada sa onakvom fizikalijom Lukić ni ne može da bude elegantan. Čovek je zver, razbijač igra levom i desnom nogom. Slobodnjak, pregled igre, duel, dodavanje, utrčavanje ma sve može i to sa svake pozicije.

Mada stojim iza toga da su N.N i N.L jako kompatiblni igrači i da bi zajedno vrhunski funkcionisali jer imaju smisla za igru.

Znači dovedeš Lukića i on ti sam garantuje treće mesto i borbu za drugo.

Znači posle Mrđe i Oumarua najbolji naš centarfor bi bio. A mislim da bi sjebao i njihove najbolje sezone kod nas.
slanobarac

Post by slanobarac »

@ Deep Purple..... Znači dovedeš Lukića i on ti sam garantuje treće mesto i borbu za drugo.
.....A one tamo titula. Ovo bi i rođa rekao. :mrgreen:
jbg, namestilo se. Sory :cheers:
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Djisa

Post by Djisa »

https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... lom/454534

Nadam se da ovim iz uprave nece pasti na pamet ovo cigance!
Kup je nas!
churguzijanac

Post by churguzijanac »

CRD FCV wrote: Tue Jun 20, 2023 3:33 pm Што се Алексића тиче има уговор на још две године и цена му је на ТМ 2 милиона. А чуди ме да није добио позив од Пиксија сада када смо доста ослабљени са повредама.
Ne može, nije prijavljen.Samo prijavljeni igrači mogu da igraju kvalifikacije.
fare

Post by fare »

Probati Matiju Popovića vratiti iz crnih mada biće teško sada posle EP Vidim da ima nekih problema oko ugovora sa crnima.
PS Jel smo mi doveli onog Bolivijca ili ne ?
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

fare wrote: Wed Jun 21, 2023 12:40 am Probati Matiju Popovića vratiti iz crnih mada biće teško sada posle EP.
Siguran sam da smo favoriti za njegov potpis odmah posle, redom:

1. Svih inostranih klubova koji su zainteresovani
2. cigana
3. TSC-a
4. Čukaričkog
Djisa wrote: Tue Jun 20, 2023 11:15 pm https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... lom/454534

Nadam se da ovim iz uprave nece pasti na pamet ovo cigance!
Istu reakciju sam imao na vest
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Post Reply