Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Karlsson

Re: Transferi

Post by Karlsson »

Deep Purple wrote: Tue Jun 27, 2023 3:47 pm

Srpski Olivije Žiru :mrgreen:

Inače Taki Nikolić na Maldivima. Znači otišao je iz kluba a Vukić mu je zamena. Ne bi me začudilo i da zamene samo dresove :)
Borko Vukosav je juče izjavio da NN nije u trenažnom procesu zbog povrede mišića.
Turija

Post by Turija »

Karlsson wrote: Tue Jun 27, 2023 4:14 pm

Inače Taki Nikolić na Maldivima. Znači otišao je iz kluba a Vukić mu je zamena. Ne bi me začudilo i da zamene samo dresove :)
Borko Vukosav je juče izjavio da NN nije u trenažnom procesu zbog povrede mišića.
Mozda ima povredu, kao sto je imao i Djordjevic :mrgreen: :deal:
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
N13

Post by N13 »

Mrkaic i Nikola Ninkovic napustili Borac, slobodni igraci :mrgreen:

Kolike su sanse da jedan od njih, ako ne i obojica, zavrse kod nas :mrgreen:
slanobarac

Post by slanobarac »

N13 wrote: Tue Jun 27, 2023 4:22 pm Mrkaic i Nikola Ninkovic napustili Borac, slobodni igraci :mrgreen:

Samo ako dođe i Lalatović. :mrgreen:
PS: Šta se dešava sa Trenerom, da li je otišao u ligu petice?
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Grbavica.021*

Post by Grbavica.021* »

slanobarac wrote: Tue Jun 27, 2023 5:42 pm
N13 wrote: Tue Jun 27, 2023 4:22 pm Mrkaic i Nikola Ninkovic napustili Borac, slobodni igraci :mrgreen:

Samo ako dođe i Lalatović. :mrgreen:
PS: Šta se dešava sa Trenerom, da li je otišao u ligu petice?
https://sportklub.n1info.rs/fudbal/fudb ... ima-zorju/ :mrgreen:
Last edited by Grbavica.021* on Tue Jun 27, 2023 5:59 pm, edited 1 time in total.
rykerfcv

Post by rykerfcv »

Sve moze samo ne Mrkaic,najlosiji spic u zadnjih 10 godina koji je igrao kod nas.
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Da ne idem previse u off, ali koliko mu dajemo dok ne izvali nesto prorusko na konferenciji pa bude eskpresno poslat nazad za Srbiju? :mrgreen:

Sto se pojacanja tice, nije Vukic los igrac, ali je to igrac za 5-10 golova po sezoni, a mi vec godinama vapimo za spic igracem od 15-20 golova u sezoni.
Ako je tacno da Cumic ima 20 hiljada, onda se treba resiti po svaku cenu NNa, Milosavljevica, Malbasica i Vitasa, i za tu cetvoricu dovesti dvojicu jos od 20 hiljada, ako ce doneti taj nivo kvaliteta. Jednog u spic, drugog nazad, a ne da jednog igraca od 10 hiljada menjamo drugim igracem od 10 hiljada, od kojih nijedan nece doneti kvalitet potreban da se ovo podigne na visi nivo.
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Au kako su ga upakovali, sad sam i ja pozeleo da nam predvodi napad. Kupio bih ga bez razmisljanja. Samo sto za koji mesec ocekujem da novinari pisu "novosadski Zlatan Ibrahimovic" :cheers:
Image
Karlsson

Post by Karlsson »

Još jedan Nišlija. :mrgreen:

Neću da sudim previše igračima koje nisam preterano pratio i o kojima ne znam puno više od suve statistike, ali ovako na prvu ovo mi se više čine pojačanja za na primer Voždovac, a za nas su to samo zakrpe, popunjavanje rupa u rosteru koje ne prave razliku, niti nagoveštavaju da ćemo biti bolje plasirani od 5. mesta. Opet kažem to je početni utisak koji je moguće pogrešan.
Nama trebaju još dva igrača u rangu Čumića da bi mogli da se nadamo nečemu ozbiljnije i da bi rekli upravi ''svaka čast''.
Ne znamo koji će im biti izgovor ako i posle te najavljene prodaje (Kabića, Topića ili koga već) ne sprovedu to u delo.
ssnigd

Post by ssnigd »

Mali Perica se igra fudbala. Prelazni rok u nasem klubu...
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
slanobarac

Post by slanobarac »

gospodinFKV wrote: Tue Jun 27, 2023 6:13 pm Da ne idem previse u off, ali koliko mu dajemo dok ne izvali nesto prorusko na konferenciji pa bude eskpresno poslat nazad za Srbiju? :mrgreen:

Sto se pojacanja tice, nije Vukic los igrac, ali je to igrac za 5-10 golova po sezoni, a mi vec godinama vapimo za spic igracem od 15-20 golova u sezoni.
Ako je tacno da Cumic ima 20 hiljada, onda se treba resiti po svaku cenu NNa, Milosavljevica, Malbasica i Vitasa, i za tu cetvoricu dovesti dvojicu jos od 20 hiljada, ako ce doneti taj nivo kvaliteta. Jednog u spic, drugog nazad, a ne da jednog igraca od 10 hiljada menjamo drugim igracem od 10 hiljada, od kojih nijedan nece doneti kvalitet potreban da se ovo podigne na visi nivo.
Ovako bi svaki dobronameran menadžer kluba trebao da razmišlja. Mada se ja ne bih još odrekao Malbašića i uslovno Vitasa.
A što se tiče Vukića on bi mogao igrati istu ulogu kao i u TSC-u. I ne treba ga odmah otpisivati jer to nam za sada jedina devetka. Možda on i eksplodira kod nas, ko to zna?
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
milancl

Post by milancl »

Ja opet kao za Kajevića. Da je top pojačanje Vukić nije. Da može biti solidno pojačanje za domaću ligu, može. Dajte mu minuta koliko i NN-u i biće 3 puta efikasniji (što i nije preterano teško).

Što se mene tiče, nek igra bez kurcobolje, i već je pojačanje spram prošle sezone.

Tsc sam dosta pratio, Vukić kad je došao je sasvim solidno igrao. Ove sezone je pao u senku Ratkova (kojim nisam ni ja preterano impresioniran, ali mu iskreno želim da me demantuje).

Čak sam polovinom sezone načuo da je Vukić u nekoj svađi sa Lazetićem, kao i Mirčevski, zato ga jedno vreme nije bilo u protokolu, a zvanično je bila povreda.
Jedan klub na svetu volim jaaaa...
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Slanobarac, ako nam je Vukić pojačanje za evropsko radovanje, da mi krenemo polako da se spremamo za evropu, ne dogodine, nego one tamo... Inače, TSC nam je naplatio svog trenutno prvog špica, 100.000 evropskih novčanica je otišlo za Topolu, da ne bude da nije uprava široke ruke. Ja sam još uvek u šoku kakvi nas imbecili vode...
Karlsson wrote: Tue Jun 27, 2023 2:43 pm 3,5 tačnije.
Jebiga Karlssone, ispašće da imam nešto protiv tebe.

Dakle, Abu kod nas došao pre 13 godina, 2010. Dečko rođen u Januaru '87. 23 i po godine kad je potpisao.

Vukić potpisuje, ili je potpisao. Rođen je 29. Juna 1995. Znači, punih 28.

Kako onda 3 i po?
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Krle

Post by Krle »

Ako je istina za Vukića, oda smo dobili Halanda za sirotinju u najavi, što i ne mora da se pokaže kao loš potez. Sve zavisi kako se on postavi prema nama i kako ga trener bude upotrebljavao.
Mada, za te novce, a što navode ovde mnogo upućeniji, mogli smo da biramo nešto sigurnije i ubojitije. Uostalom, nećemo dugo čekati da vidimo kako to funkcioniše, kraj jula je za mesec dana.
Niko nas ne voli - q.ac nas zaboli
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

milancl wrote: Tue Jun 27, 2023 8:05 pm Čak sam polovinom sezone načuo da je Vukić u nekoj svađi sa Lazetićem, kao i Mirčevski, zato ga jedno vreme nije bilo u protokolu, a zvanično je bila povreda.
Mircevski je od prvog dana bio na ledu kod Lazetica, a mislim da sam negde procitao da je po odnosu broja datih golova i minuta provedenih na terenu najefikasniji igrac Super lige. Kao sto sam vec milion puta pisao Mirce me asocira na Belica, a on i Vukic u tandemu su kao Beli i Bogdanovic :)

Nije problem da bilo koje od pojacanja klikne sa ekipom i odigra sezonu zivota, nego me zanima koja nam je strategija kada se biraju pojacanja? Cime se tacno vodimo?
Image
Post Reply