VOJVODINA u Evropi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Voja
Dežurni spiker

Re: Apoel - VOJVODINA 2:1 (1:0)

Post by Voja »

Ne znam, da sam trener posle prvog poluvremena bih bez dileme ubacio malog Jovanovica jer sam ubedjen da bi bio faktor X i da je Apoel tim protiv koga vic igraci mogu da pruze svoj maksimum, cak mislim da bi i NN dominirao u tom mecu
Image
VošaNS

Post by VošaNS »

aleksafkv wrote: Fri Jul 28, 2023 10:46 pm Jell zna neko kad izlaze karte u prodaju
Od ponedeljka bi trebalo
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
milancl

Post by milancl »

Nemoj Vojo, molim te, videli smo njegovu dominaciju. Možda se snađe na jna u mraku...
Jedan klub na svetu volim jaaaa...
Milan

Post by Milan »

Posto nisam bio u mogucnosti da gledam prvih 5 minuta oba poluvremena, sad sam to nadoknadio (na preskoke sam ponovo pogledao i celo prvo). Jbt, kakvo izletanje u prazno Carevica vec u prvom minutu. To mu je bas velika boljka. A nije ni skocan… Zatim, videh sansu koju je Vukic upropastio. Majko mila. Koliko mu sam treba da ubrza, pa da se namesti…, a tek šut - samo sto nije pre istog poslao telegram golmanu gde ce sutirati. A i da je prosla, sa tom jacinom udarca, nisam siguran ni da bi se dokotrljala do gola. Pritom nije mogao biti sveziji. A imao je levo i Cumica…

Ne razum koja je bila takticka zamisao Bataka u prvom? Pa mi smo gro poluvremena proveli sa svih 10 igraca na nasoj polovini? Sta mu je bio rezon? Da li se fudbal igra na gol vise i da li je ultimativni cilj ove igre postici pogodak?
POŠTO OBRAZ ???!!!
slanobarac

Post by slanobarac »

Taktika je bila kao i celo prvenstvo. Prvo poluvreme održavamo nulu i onda u drugom pokušavamo da igramo. Bila je čak i sprdnja, @Voja mislim,da gleda samo drugo poluvreme. Vidimo da se igrački kadar promenio ali navike nisu.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Turija

Post by Turija »

@ Milane, nije Carevic skocan, a i mekan je tom izletanju. Koristi samo svoju visinu i duge ruke. Mora biti cvrsci, da ga se protivcki igraci plase, kad krene na loptu.

Za razliku od Carevica, ovaj nas novi igrac je stena. Protivnici ce se odbijati od njega, kao od zida, kad bude u takmicarskoj formi.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

Један је Емил Роцков !
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
CRD FCV

Post by CRD FCV »

https://www.zurnal.rs/scc/clanak/159687 ... -20-casova
Војводина са АПОЕЛ-ом од 20 часова
Кипрани у првом мечу славили са 2:1

Војводина је минимално поражена од АПОЕЛ-а у првој утакмици Лиге конференција, тако да јој је потребна победа у реваншу уколико жели да прође у наредно коло. Минималан заостатак Новосађанима, испоставило се донео је Дејан Зукић реализиацијом у 56. минуту. Реванш на стадиону „Карађорђе” заказан је за четвртак од 20 часова.
samo Vosa u INAT

Re: VOJVODINA - Apoel, četvrtak 20h (1:2)

Post by samo Vosa u INAT »

A novi dresovi? Dugo nesto putuju...
Turija

Post by Turija »

Na mozzart kladionici Apoel blagi favorit i u Novom Sadu.
Valjda, kad su sinoc videli kako izgledamo na terenu, uskladili kvotu?

Ne znam sta bih rekao za revans mec, osim da nasi igraci probaju da nadmase sebe u cetvrtak i da nas sreca posluzi. Nekog manevarskog prostora nemamo. To nam je sto smo videli sinoc i ono sto smo videli ranije.

Vidno je da snage i kocentracije nemamo za vise od 20 minuta ozbiljnijeg presinga i tempa i da nam se posle tog perioda igra raspada. Fizicki se istrosimo prebrzo, jer nedostaje individualnog i timskog tehnickog kvaliteta, a i taktickog.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
VošaNS

Post by VošaNS »

U utorak kreće prodaja karata
1.500 zapad
1.300 istok
1.200 sever
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

VošaNS wrote: Mon Jul 31, 2023 12:57 pm U utorak kreće prodaja karata
1.500 zapad
1.300 istok
1.200 sever
Koliko ocekujete publike?
Image
Milan

Post by Milan »

Ja sam već negde bio napisao. Ne više od 5 tisuća...
Last edited by Milan on Mon Jul 31, 2023 1:28 pm, edited 1 time in total.
POŠTO OBRAZ ???!!!
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

Шта ће нам пун стадион кад испадамо... срамне цене...
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
ssnigd

Post by ssnigd »

VošaNS wrote: Mon Jul 31, 2023 12:57 pm U utorak kreće prodaja karata
1.500 zapad
1.300 istok
1.200 sever
Rece lik u gigstixu kada sam uzimao godisnju, da su dobili za stampanje i da ce biti 1200din. Nisam mu poverovao, ali evo sada vidim :mrgreen:
Posle marakane ne vise od par hiljada...
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Post Reply