VOJVODINA u Evropi
Re: Apoel - VOJVODINA 2:1 (1:0)
Ne znam, da sam trener posle prvog poluvremena bih bez dileme ubacio malog Jovanovica jer sam ubedjen da bi bio faktor X i da je Apoel tim protiv koga vic igraci mogu da pruze svoj maksimum, cak mislim da bi i NN dominirao u tom mecu

Nemoj Vojo, molim te, videli smo njegovu dominaciju. Možda se snađe na jna u mraku...
Jedan klub na svetu volim jaaaa...
Posto nisam bio u mogucnosti da gledam prvih 5 minuta oba poluvremena, sad sam to nadoknadio (na preskoke sam ponovo pogledao i celo prvo). Jbt, kakvo izletanje u prazno Carevica vec u prvom minutu. To mu je bas velika boljka. A nije ni skocan… Zatim, videh sansu koju je Vukic upropastio. Majko mila. Koliko mu sam treba da ubrza, pa da se namesti…, a tek šut - samo sto nije pre istog poslao telegram golmanu gde ce sutirati. A i da je prosla, sa tom jacinom udarca, nisam siguran ni da bi se dokotrljala do gola. Pritom nije mogao biti sveziji. A imao je levo i Cumica…
Ne razum koja je bila takticka zamisao Bataka u prvom? Pa mi smo gro poluvremena proveli sa svih 10 igraca na nasoj polovini? Sta mu je bio rezon? Da li se fudbal igra na gol vise i da li je ultimativni cilj ove igre postici pogodak?
Ne razum koja je bila takticka zamisao Bataka u prvom? Pa mi smo gro poluvremena proveli sa svih 10 igraca na nasoj polovini? Sta mu je bio rezon? Da li se fudbal igra na gol vise i da li je ultimativni cilj ove igre postici pogodak?
POŠTO OBRAZ ???!!!
- slanobarac
Taktika je bila kao i celo prvenstvo. Prvo poluvreme održavamo nulu i onda u drugom pokušavamo da igramo. Bila je čak i sprdnja, @Voja mislim,da gleda samo drugo poluvreme. Vidimo da se igrački kadar promenio ali navike nisu.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
@ Milane, nije Carevic skocan, a i mekan je tom izletanju. Koristi samo svoju visinu i duge ruke. Mora biti cvrsci, da ga se protivcki igraci plase, kad krene na loptu.
Za razliku od Carevica, ovaj nas novi igrac je stena. Protivnici ce se odbijati od njega, kao od zida, kad bude u takmicarskoj formi.
Za razliku od Carevica, ovaj nas novi igrac je stena. Protivnici ce se odbijati od njega, kao od zida, kad bude u takmicarskoj formi.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
- Mare_Liman
Један је Емил Роцков !
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
https://www.zurnal.rs/scc/clanak/159687 ... -20-casova
Војводина са АПОЕЛ-ом од 20 часова
Кипрани у првом мечу славили са 2:1
Војводина је минимално поражена од АПОЕЛ-а у првој утакмици Лиге конференција, тако да јој је потребна победа у реваншу уколико жели да прође у наредно коло. Минималан заостатак Новосађанима, испоставило се донео је Дејан Зукић реализиацијом у 56. минуту. Реванш на стадиону „Карађорђе” заказан је за четвртак од 20 часова.
-
Re: VOJVODINA - Apoel, četvrtak 20h (1:2)
A novi dresovi? Dugo nesto putuju...
Na mozzart kladionici Apoel blagi favorit i u Novom Sadu.
Valjda, kad su sinoc videli kako izgledamo na terenu, uskladili kvotu?
Ne znam sta bih rekao za revans mec, osim da nasi igraci probaju da nadmase sebe u cetvrtak i da nas sreca posluzi. Nekog manevarskog prostora nemamo. To nam je sto smo videli sinoc i ono sto smo videli ranije.
Vidno je da snage i kocentracije nemamo za vise od 20 minuta ozbiljnijeg presinga i tempa i da nam se posle tog perioda igra raspada. Fizicki se istrosimo prebrzo, jer nedostaje individualnog i timskog tehnickog kvaliteta, a i taktickog.
Valjda, kad su sinoc videli kako izgledamo na terenu, uskladili kvotu?
Ne znam sta bih rekao za revans mec, osim da nasi igraci probaju da nadmase sebe u cetvrtak i da nas sreca posluzi. Nekog manevarskog prostora nemamo. To nam je sto smo videli sinoc i ono sto smo videli ranije.
Vidno je da snage i kocentracije nemamo za vise od 20 minuta ozbiljnijeg presinga i tempa i da nam se posle tog perioda igra raspada. Fizicki se istrosimo prebrzo, jer nedostaje individualnog i timskog tehnickog kvaliteta, a i taktickog.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
U utorak kreće prodaja karata
1.500 zapad
1.300 istok
1.200 sever
1.500 zapad
1.300 istok
1.200 sever
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Ja sam već negde bio napisao. Ne više od 5 tisuća...
Last edited by Milan on Mon Jul 31, 2023 1:28 pm, edited 1 time in total.
POŠTO OBRAZ ???!!!
- Uvek sa tobom
Шта ће нам пун стадион кад испадамо... срамне цене...
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
Rece lik u gigstixu kada sam uzimao godisnju, da su dobili za stampanje i da ce biti 1200din. Nisam mu poverovao, ali evo sada vidim

Posle marakane ne vise od par hiljada...
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.