A da imamo gomilu pozajmljenih igraca, opet bismo pisali sta radi ova uprava, samo pozajmljuje igrace, to je pogubno po klub.Karlsson wrote: ↑Sat Aug 12, 2023 7:36 amZato što kod pozajmljenih igrača mnogo manje prostora imaš za ugradnju.Istocno stajanje wrote: ↑Sat Aug 12, 2023 6:51 am Ne znam zasto je uprava gadljiva na pozajmice igraca. To mnogi timovi rade koji ne mogu drugacije da dovedu dobrog igraca. Minus je sto ne mozes da ga prodas, ali u ovoj situaciji kada mozes mnoogo da dobijes, isplati se svakako.
P.S. Voleo bih nekog Japanca da dovedemo. Do sada znam dvojicu koji su nedavno igrali u nasoj ligi i obojica su bili dobri.
Ja sam generalno protiv pozajmljivanja... to znaci menjanje kostura tima svaki prelazni rok. A mi moramo napraviti sistem, kostur tima i menjati igraca samo u slucaju jake prodaje.
Pozajmica mi je u redu samo u 2 slucaja, kada prodamo nekog klinca velikom klubu, gde nece imati minutazu, pa ga taj klub ostavi kod nas na pozajmici jos sezonu (slucaj VMS), ili kada nam iz nekog razloga hitno (zbog bitne evropske utakmice) treba neki igrac na nekoj poziciji, nemamo vremena da skautiramo i realizujemo transfer (slucaj Delac). Sve ostalo je besmisleno.
Inace slazem se, voleo bih nekog Japanca da vidim kod nas, radilicu, brzonogog... tipa kao sto su crni uzeli Asana.