Problem sa Kelmeom je taj što daju izbor dresova iz izloga. Nemaš prostora za kreaciju sa njima već uzmeš iz “časopisa” šta nude i na to ti ištampaju grb i urade u bojama kluba. Kao što je recimo slučaj sa prošlosezonskim i ovosezonskim gostujućim dresovima. Znam da smo hteli već da menjamo tehničkog sponzora ali se odlučilo da se završi ova godina sa Kelme-om. Kelme radi samo najvećim klubovima dresove po želji. Makron je generalno nama idealno rešenje i ispunjavaju želje. Kvalitet je odličan sa njim se da dogovoriti i broj originala i repliki i svega. Imaju jedan problem a taj je što umeju da kasne sa kontigentom dresova i nisu ažurni toliko na tom planu. Recimo i Želji su kasnili sa isporukom dresova za 100 godina. Pa su ih valjda predstavili tek u 3 ili 5 kolu ako se ne varam i nekad kasne sa slanjem dresova za prodaju ali opet na kraju dana sve ispoštuju. Kelme uopšte nije ažuran i mi kao klub recimo možemo samo da naručujemo kontigente pa npr sami da lepimo grb ili šijemo. Neozbiljni su jako iz Kelme-a.
Nije Zbiljić krivac oko te situacije jer nije on dogovarao saradnju sa Kelme-om. Mi koliko znam već imamo izglasana dva rešenja odnosno gostujući i domaći dres za sledeću godinu kada će biti 100 godina stadiona i 110 kluba. I traži se ko će biti tehnički sponzor.
Ja navijam za Kappu ili Diadorru ali opet koliko bi nas i oni svhvatili ozb… Kapa sa prugicama… Gde je crveni deo da bude na rukavima beli Kappin znak a gde je belo da bude crveni njihov znak. Klasik za svadbe bi bio !
Ali opet ne bi nas oni ozbiljni gledali.
Ako smo za dogovor i redovno dobijanje dresova onda Makron definitivno.
Mislim da će sld sezone biti i treća garnitura dresova.
Glavna je fora i šta raditi, naručiti 10k originala domaćih, gostujućih i treće garniture ako se bude nešto specijalno radilo za treću i prodavati? Ali bi cene morale biti jače ili naručiti limitirano 500-1000 originala za prodaju po jačoj ceni i onda replike po jeftinijoj.
Mislim da je druga opcija realnija da ne bi opet bila kuknjava oko cena ali opet ovo će biti specijalno dizajnirani dresovi.

Kappa bi nas svetski “obukla” samo kada bi moglo sa njima da se dogovori.