Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Maki

Re: Transferi

Post by Maki »

Milan wrote: Tue Sep 12, 2023 11:02 am Nikome se ovde u Srbiji ne može zameriti želja za beg iz mulja, ma koja životna sfera to bila..
Gledam nešto njegovu karijeru, čovek će od januara 2019. do ovog septembra zaigrati za ukupno 7 klubova, gde je iz srpskog mulja bežao u Grčku, Španiju i Švajcarsku, u međuvremenu se dva puta vrativši u srpski mulj, i sada konačno (da li?) pobegavši iz mulja u Rusiju, zemlju fudbala, prosperiteta i blagostanja, gde će konačno moći da zaradi i razvije svoj talenat tako što neće igrati ni kvalifikacije za Ligu konferencija, jer su pod sankcijama.
Putuj samo igumane, i ne misli na manastir...
slanobarac wrote: Tue Sep 12, 2023 11:26 am Čista lova i ništa drugo. Kao i kod marketinškog maga Zbiljića.
Čovek došao i rasprodao sve što vredi. Šta li mu je plan za dalje? Stalno neke Transfer bombe iz Novog Sada, ali u jednom, izlaznom smeru. :roll:
https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... vra/461451
Last edited by Maki on Tue Sep 12, 2023 11:39 am, edited 1 time in total.
Turija

Post by Turija »

Milan wrote: Tue Sep 12, 2023 11:02 am Racionalizovao je u glavi, shvatio da ovde nema ništa od obećanog ostvarenja vizije, organizacije i napretka kluba, da je ostavljen sam na vetrometini i sad gleda da ode negde što pre. ..
Tacno.
Kad je video da od Evrope nema nista i koliko smo daleko od toga, pa i od treceg mesta dogodine (a, o Titulu je tek bajkovita prica), pakuj kofere i cekaj poziv.

Ko ga je zastitio od grubih igraca, sudija, medija?
Kad je ostao sa Vosom na pripremama, i to u dogovoru sa Selektorom, ,,iskasapili" su ga bg mediji, kao nepatriotu, kako je odbio reprezentaciju.
Kakva je bila reakcija i odbrana uprave FKV- jedva da su se javili. Kakva je bila reakcija, iste uprave, kada ga selektor nije vise stavljao ni na siri spisak? Kako je bilo sa Erakovicem i posto je prodat Erakovic zbog toga? Kad Cumic sve sabere, koji je razlog da ostane?
Kapitenska traka? Pa i ona mu je ekspresno data, da bi ga ekspresno prodali.

PS
@ Maki
Fakat, Rusija nije sto je bila kad je Nemanja Vidic odlazio. Naprotiv. Zato sam i napisao da ne znam da li se Cumucu zuri ili upravi?
Ono sto je sigurno, imace daleko vecu platu.
Iz navedenih zemalja se vracao, jer nije uspeo da se izbori za status kakav je ocekivao. Pricao je i o tome, ali sam zaboravio. Mislim da su bile u pitanju i povrede????
Last edited by Turija on Tue Sep 12, 2023 11:44 am, edited 1 time in total.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Milan

Post by Milan »

Maki wrote: Tue Sep 12, 2023 11:27 am
Milan wrote: Tue Sep 12, 2023 11:02 am Nikome se ovde u Srbiji ne može zameriti želja za beg iz mulja, ma koja životna sfera to bila..
Gledam nešto njegovu karijeru, čovek će od januara 2019. do ovog septembra zaigrati za ukupno 7 klubova, gde je iz srpskog mulja bežao u Grčku, Španiju i Švajcarsku, u međuvremenu se dva puta vrativši u srpski mulj, i sada konačno (da li?) pobegavši iz mulja u Rusiju, zemlju fudbala, prosperiteta i blagostanja, gde će konačno moći da zaradi i razvije svoj talenat tako što neće igrati ni kvalifikacije za Ligu konferencija, jer su pod sankcijama.
Putuj samo igumane, i ne misli na manastir...
slanobarac wrote: Tue Sep 12, 2023 11:26 am Čista lova i ništa drugo. Kao i kod marketinškog maga Zbiljića.
Čovek došao i rasprodao sve što vredi. Šta li mu je plan za dalje? Stalno neke Transfer bombe iz Novog Sada, ali u jednom, izlaznom smeru. :roll:
https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... vra/461451

Stvarno mi je teško da poverujem da neko može da opljuje ovog dečka, koji baš ničim to nije zaslužio.

p.s. Ako je istina za iznos transfera, neko su tu dooooobrano iz kluba ugradio...
POŠTO OBRAZ ???!!!
masterNS

Post by masterNS »

Ako najbolji igraci moraju da odu da bismo napali titulu, neka tako bude.

Mozda je Nikola Cumic iznad mulja ove lige, ali mi nismo. Taj deo me muci.
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

@Maki

Апсолутно се не слажем са тобом и не одобравам твоје критике на његов рачун које већ јако дуго дуго трају... сад да ли Зука заслужује више капитенску траку, вероватно да, али дечко је један од ретких који је гинуо за клуб, волео клуб, град, живео и живи за локал-патриотизам од рођења, пратио сам многе његове интервјуе, подкасте и остало, диван момак што је показао и код нас у многим ситуацијама, један од ретких за ко зна колико година форума што је отворено издвојио време и одговорио на свако постављено питање са форума које му је упућено...увек је ценио нас навијаче и из тог разлога треба да се критикује, утакмица против Партизана срамотна и изгубљена 2-0 једини је дошао до запада и истока да се поздрави са навијачима, слика се са децом и остало, док и после победе ретко ко дође да поздрави навијаче, поприча, слика се са децом итд.
Човек је уживао код нас, исто толико и допринео, гинуо, играо са емоцијом и то је једино вредно, овде треба највише управа да се запита зашто га пушта и зашто није откупљен осталих 50% уговора ако је наш председник рекао да је то главни циљ у наредном периоду, а одбијао је понуду од 2 милиона евра, и сад га продаје за 1,5, баш што је неко рекао, 750.000 уопште није лош новац, за Чумића премали свакако, али проблем је што се ништа адекватно ни квалитетно неће довести, у профиту смо 2-3 милиона ми склапамо екипу на крају прелазног рока и још се селимо у Тополу...
Чума хвала на свему и срећно у наставку каријере, даће Бог да нам се путеви опет сретну и да те гледамо на Карађорђу...

Мислим да је Зука заслужио траку, да је Росић мало дуже ту сигурно бих њега предложио јер је лидер, прича 90 минута, стаје за екипу и саиграче, овако Зука мора добити траку..
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Karlsson

Post by Karlsson »

Ne znam čime je Čumić zaslužio da bude opljuvan. I više nego korektan odnos prema klubu i navijačima, odlične partije u dresu kluba, vadio nas iz ligaškog proseka i često sam donosio bodove.
Mene više zanima šta će sada Zbiljić da kaže s obzirom da je samouvereno pre nekih mesec ili mesec i po govorio kako će Čumić da potpiše novi ugovor, kao što je i godinu dana ranije govorio kako je Milošević naša zlatna koka i kako klub ozbiljno računa na njega u buudćnosti.
Za Zbiljića bi bilo bolje da malo manje priča i daje obećanja koja očigledno ne može da ispuni i da ćuti i radi u korist kluba. Sve što valja, sve što ima neku vrednost i tražnju su prodali. Svakog leta menjamo kostur tima, pa se nadamo nekakvom uspehu.
Turija

Post by Turija »

Zukic sada nije onaj igrac od pre. Napredovao je i slazem se da je zasluzio traku. Naravno, ako Cumic ode.
Sta vise, cini mi se da je stvorio neku emociju prema Vosi? Nekako mi izgleda da mu je stalo do rezultata i uspeha Vojvodine.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Cane

Post by Cane »

Ako je ovo za Čumića zaista tačan info, mogu samo da kažem kako mi je žao i da mislim da je odlazak ipak preran. To mislim i za klub a i za njega. Ako odlazi, želim mu svu sreću i hvala za odnos prema klubu i svima nama koji je pokazivao ovde. Jako bih bio zadovoljan ako bi nam svi igrači dok su u FKV imali odnos prema klubu i navijačima poput Čumića.
zime89

Post by zime89 »

Karlsson wrote: Tue Sep 12, 2023 12:04 pm Ne znam čime je Čumić zaslužio da bude opljuvan. I više nego korektan odnos prema klubu i navijačima, odlične partije u dresu kluba, vadio nas iz ligaškog proseka i često sam donosio bodove.
Mene više zanima šta će sada Zbiljić da kaže s obzirom da je samouvereno pre nekih mesec ili mesec i po govorio kako će Čumić da potpiše novi ugovor, kao što je i godinu dana ranije govorio kako je Milošević naša zlatna koka i kako klub ozbiljno računa na njega u buudćnosti.
Za Zbiljića bi bilo bolje da malo manje priča i daje obećanja koja očigledno ne može da ispuni i da ćuti i radi u korist kluba. Sve što valja, sve što ima neku vrednost i tražnju su prodali. Svakog leta menjamo kostur tima, pa se nadamo nekakvom uspehu.
Apsolutno se slažem što manje da priča, a nek radi. Ne treba on da najavljuje titule i slično jer svi znamo da to nije realno i samo tako će terati ljude od kluba, jer će biti opet ona priča nema ništai itd..
Čuo sam druga koji je u klubu da finansije stvarno su zategnute i da su im plate na vreme i radnoj zajednici i igračima i to je za pohvalu. SD je glavni krivac da ne pišem šta su sve ljudi pre pisali. Što se tiče Čumića, ok je momak i borio se i stalno mu do kluba za razliku od gomile novosađana koji se kunu u Vojvodinu. Slično kao u odbojci uvek nas više poštuju igrači sa strane, dovedeš cigana ili grobara u odbojci izginuće više za klub za raliku od Mehiča i sličnih koji dobiju sve od kluba i ništa.
Kažem moramo težiti ka tome da ako hoćemo da budemo ozbiljan klub ne radimo ovo da krenemo na pripreme sa jednim timom ,a prelazni rok završimo sa trećim.
ZIME89
Milan

Post by Milan »

Turija wrote: Tue Sep 12, 2023 12:09 pm
Sta vise, cini mi se da je stvorio neku emociju prema Vosi? Nekako mi izgleda da mu je stalo do rezultata i uspeha Vojvodine.

Uvek je on imao emociju prema klubu, samo je s godinama dodatno sazreo...
POŠTO OBRAZ ???!!!
ssnigd

Post by ssnigd »

Nikoli Cumicu, ako odlazi iz kluba zelim sve najbolje u daljoj karijeri.
Ispostovao je ovaj klub, ovaj dres, ovaj grad i nas navijace maksimalno moguce.

Sve najbolje momcino!!!
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

Počeću da sumnjam u razloge pljuvanja Čumića od strane forumaša, jer ne mogu da poverujem da neko sa dobrim namerama ima zaista šta da njemu zameri.

Cifra za transfer je bedna, i ovo je šarlatanstvo na nivou pumpadžije.
Io odio Belgrado
slanobarac

Post by slanobarac »

Ovaj transfer nam može mnogo toga pojasniti u vezi objava predsednika. Znači kad on nekog najavi kao zlatnu koku, srebrninu kluba i nekog oko koga se stvara tim taj će sigurno otići. Ništa meovo nije iznenadilo a ni dotaklo. Bio sam optimista i mislio da možemo do trećeg mesta ali sad... teško. Ovako se ne stvara moćan tim i najavljeni napad na titulu. Besmisleno je ovo sve.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Gledajte sa vedrije strane otvara se mesta za Vukanovića i slične :roll:

Ako ne dovedu trojicu stranaca do kraja roka jasne su neke stvari…
slanobarac

Post by slanobarac »

Deep Purple wrote: Tue Sep 12, 2023 12:46 pm Gledajte sa vedrije strane otvara se mesta za Vukanovića i slične :roll:

Ako ne dovedu trojicu stranaca do kraja roka jasne su neke stvari…
Na koje strance misliš, ostao li je još neki bez angažmana?
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Post Reply