Super Liga - sezona 2025/26

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Voja
Dežurni spiker

Re: Super Liga - sezona 2023/24

Post by Voja »

Rabba wrote: Thu Dec 14, 2023 11:26 am Meni je iskreno nejasno kako neko može da gleda bilo šta gde igra smeće sa Topčidera. Bio to fudbal, košarka, šta god, i da još analizira njihovu igru.
Nije to gledanje (o Evropi pricam) to je uzivanje, to je pravda, to je vracanje svega onog sto ostali klubovi ovde dozivljavaju od zvezde, vracanje na najbrutalniji nacin... bukvalno im se ove sezone desavalo sve ono sto su oni radili drugima, ponistavani golovi, kiksevi odbrane, malo minuta produzetka, veliki broj kartona, navlacenje za protivnika, masanje sansi iz straha.... taman se ponadaju, a ono ne moze :mrgreen:
Image
Cane

Post by Cane »

Voja wrote: Thu Dec 14, 2023 12:24 pm
Rabba wrote: Thu Dec 14, 2023 11:26 am Meni je iskreno nejasno kako neko može da gleda bilo šta gde igra smeće sa Topčidera. Bio to fudbal, košarka, šta god, i da još analizira njihovu igru.
Nije to gledanje (o Evropi pricam) to je uzivanje, to je pravda, to je vracanje svega onog sto ostali klubovi ovde dozivljavaju od zvezde, vracanje na najbrutalniji nacin... bukvalno im se ove sezone desavalo sve ono sto su oni radili drugima, ponistavani golovi, kiksevi odbrane, malo minuta produzetka, veliki broj kartona, navlacenje za protivnika, masanje sansi iz straha.... taman se ponadaju, a ono ne moze :mrgreen:
Tačno tako.
Gledao celu utakmicu iz istih razloga i zdušno navijao da im čak i onaj i onakav City pokaže šta su oni zaista i koji su nivo.

https://direktno.rs/sport/fudbal/502846 ... piona.html :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Turija

Post by Turija »

Cane wrote: Thu Dec 14, 2023 1:11 pm
Voja wrote: Thu Dec 14, 2023 12:24 pm
Tačno tako.
Gledao celu utakmicu iz istih razloga i zdušno navijao da im čak i onaj i onakav City pokaže šta su oni zaista i koji su nivo.

https://direktno.rs/sport/fudbal/502846 ... piona.html :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
@Vojo - tacno u centar :!:
A tek ovo na linku, sto je postavio @Cane :cheers:
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
slanobarac

Post by slanobarac »

Kad ne možemo da se radujemo našim uspesima bar da uživamo u igri našeg šampiona. 8)
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
fare

Post by fare »

Ako želimo da se pobijemo za 4 i 5 mesto na proleće pošto za 3 već nemamo šanse moramo doneti 6 bodova sa gostovanja iz Niša i sa Krova :?
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Pogledah Genk - Čukarički, kakva nemoć srpskog fudbala, bilo je bolno. Genk 60ak minuta sa igračem manje, osim poslednjih 10 minuta prvog poluvremena Čukarički potpuno podređen. Igraju sa bekovima koji to nisu, greše u osnovama fudbalske igre, prvi lepi fudbalski potezi Čukaričkog viđeni u 89. minutu. Jedan pravi šut na gol, a kapiten Genka, neki Belgijanac, ih je isponižavao dominacijom u sredini. Sva nemoć srpskog fudbala se ogledala u drugom golu, kad je isti odbrambeni dva puta pas za pasom promašio da postavi ofsajd zamku. Nestvarno. Iz Čuke, jedino Ivanovića bih voleo da vidim kod nas, sve ostalo tanko, tanko, tanko... Ušao je naša "velika želja" i verovatno sledeća velika krađa iz jačih ekipa, Aleksa Janković, mogu samo da kažem, ako smo zainteresovani, kukala nam majka...
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Turija

Post by Turija »

Utakmicu Cukarickog nisam gledao, ukljucio sam se u prenos Olym - TSC 15ak minuta pre kraja prvog poluvremena.
Kako Grci sa lakocom razbijaju Backotopolcane je za neverovati.
Poigrava sa odbranom gostiju, pogotovo Podence.

Blizanci i mediji nam unistise fudbal.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Turija wrote: Thu Dec 14, 2023 10:52 pm Utakmicu Cukarickog nisam gledao, ukljucio sam se u prenos Olym - TSC 15ak minuta pre kraja prvog poluvremena.
Kako Grci sa lakocom razbijaju Backotopolcane je za neverovati.
Poigrava sa odbranom gostiju, pogotovo Podence.
U potpunosti se ne slažem sa tobom, bez obzira na rezultat. Ova ekipa TSCa ima takav ludački potencijal da je to nestvarno. Iskreno mislim da im treba bolji trener, verovatno stranac, i mislim da bi imali prilike lagano da izađu iz grupa. Danas je ubedljivo najgori u TSCu bio onaj od kojeg se najviše očekivalo, Stojić. Lazetić greši poput Popovića sa igračima koji ne bi trebalo da budu u prvom planu, u ovoj utakmici umesto sigurnog Cvetinovića, krenuo je sa Krstićem, bez rovitog Jovanovića. Serija nesrećnih ishoda u drugom poluvremenu, počev od autogola Ilića, pa promašaj Rakonjca, pa crveni Kuveljića, ali nisu odustali.

@Turija - ne znam koliko ćeš videti od sad do kraja, ali nisu došli skinutih gaća u Pirej.

@Uvek sa tobom - Mi bismo u ovoj TSCovoj grupi bili unakaženi.
Turija

Post by Turija »

@Rabba
Verovatno sam nesto propustio, pa sam se ponovo ukljucio u prenos?. Trenutni rezultat je 5:2 za domace. Nema jos dugo do kraja, pa cu ispratiti utakmicu.
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

Некако сам утиска да ми чак ни са оваквим тимом у овим групама у Европи неби били овако понижени... можда сам и ја превише пристрасан, шта знам.
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Rezultatski lošije, utiskom nemerljivo bolje su izgledali TSC u odnosu na Čukarički. Pošten odnos prema utakmici, ova ekipa ako ostane na okupu i malo se pojača, imali bi šansu da izađu čak iz ove grupe. Ovo je jako loše po nas, jer ovaj TSC je trenutno eonima daleko od nas i sa puno jeftinijom ekipom tek nešto ispod blizanaca. Iskreno mislim da ih vodi neki sposobniji trener, da bi bili značajno, značajno bolji. Lazetić nije toliko dobar trener, ali je verovatno najbolji domaći trener u ligi trenutno.

Dva gola za koje je direktan krivac bio Stojić, koji je do danas bio stena. Dve magije Podencea. Peti gol su primili kad su ostali sa igračem manje a opet bili u igri... TSC je rastao ove sezone u Evropi definitivno.

A nama su uvalili Vukića :lol:
Turija

Post by Turija »

Tesko je bilo sta reci za poslednjih 20 minuta utakmice, kad je TSC bio sa igracem manje u polju.
Puno slobodnog prostora pred golmanom Ilicem i puno posla za Veljka Ilica, kojeg je on dobro obavio.

PS
Odlicna opservacija trenera mladih fudbalera partizana Nenada Marinkovic na areni posle ove utakmuce. Covek rekao pravu istinu o kvalitetu danasnjih mladih igraca i pisanju medija o njima ( tj. laznim hvalospevima).
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Rabba wrote: Thu Dec 14, 2023 11:57 pm Rezultatski lošije, utiskom nemerljivo bolje su izgledali TSC u odnosu na Čukarički. Pošten odnos prema utakmici, ova ekipa ako ostane na okupu i malo se pojača, imali bi šansu da izađu čak iz ove grupe. Ovo je jako loše po nas, jer ovaj TSC je trenutno eonima daleko od nas i sa puno jeftinijom ekipom tek nešto ispod blizanaca. Iskreno mislim da ih vodi neki sposobniji trener, da bi bili značajno, značajno bolji. Lazetić nije toliko dobar trener, ali je verovatno najbolji domaći trener u ligi trenutno.

Dva gola za koje je direktan krivac bio Stojić, koji je do danas bio stena. Dve magije Podencea. Peti gol su primili kad su ostali sa igračem manje a opet bili u igri... TSC je rastao ove sezone u Evropi definitivno.

A nama su uvalili Vukića :lol:
Da su krenuli iz kvalifikacija, ispali bi od Apoela, tj. da su uloge obrnute.
Ta ekipa ima neki smek i podseca dosta na onu nasu ekipu sto je uzela Kup 2014. Ima par prekaljenih i premazanih domacih igraca poput Cvetkovica, Radina i Jovanovica, uz par povratnika (Vulic, Kuveljic, Rakonjac) i dobrih klinaca. Kao sto smo mi tada imali Pekarica, Alivodica, Zakulu itd. Ipak, van drzavnih okvira, nije to neka ekipa. Razbili su ih u pojedinim utakmicama, i uz rezultate svih ostalih u Evropi, ogolili koliko je ova liga jadna i bedna. Mozemo se mi busati u grudi (mada ne znam zbog cega), ali ova liga je smehotres i ono oducavanje od fudbala Cukarickog od strane Ferencvarosa i ''Mistera'' (let that sink in...) samo pokazuje koliko ni TSC, a ni Cukaricki, nisu ni za ku**c cim taj carter let napusti nas vazdusni prostor.

Mnogi te stepenike kvaliteta, ili klase evropskog fudbala, posmatraju kao podjednake, odnosno da je podjednak trud dovoljan da se napreduje iz jedne u drugu, ali rezultati u Evropi pokazuju da se ne pitamo samo mi, vec i ostale ekipe, drzave i lige. Mi smo pre 8 godina razglavili MTK, koji je vazio za instituciju u Madjarskoj. Par godina pre toga je jedan Nemanja Bilbija oducio Honved. Kao liga smo nazadovali, zarad neke zvezde i nekog partizana, koji bi danas mozda i dobili Ferencvaros, ali na ustrb toga da vise niko u ovoj ligi ne moze da dobije Ferencvaros. Danas imamo ekipe koje su kvalitetne da uzmu bod-dva u grupnoj fazi, nedovoljno kvalitetne da u istu udju kroz kvalifikacije, dok je prolaz apsolutna misaona imenica za sve osim za blizance (kada pricamo o LE i LK recimo). Isti ti blizanci mogu samo da sanjaju da u LS uopste i razmisljaju o trecem mestu, a to je pokazala ova grupa tvorzinih galaktikosa kojima se lopta odbija od noge kao od direka.
Deep Purple

Post by Deep Purple »

@GospodinFKV

Samo moraš da uzmeš u obzir i razlike u budžetima a tim pod automatski i kvalitetu. Ferencvaroš je državni projekat Mađara a šta je Čukarički igračka jednog biznismena i filijala cigana. Da je partizan u njihovim ulogama bio pa i da se kritikuje ovako to su klubovi autsajderi u evropskim okvirima jer novca za više nemaju. Tako da te kritike koje ljudi upućuju Čukaričkom i Tsc-u ja shvatam kao subjektivne i zlonamerne. Treba objektivno da gledamo i da shvatimo da novac diktira uslove. Oni toliko novca da budu konkurentni nemaju. I taj Apoel ima 15mil eur budžet i to im je bio projektovan kao minimalna varijanta ako se dobro sećam sa tendecijom da izađe na 20tak.

I to pazite Apoel koji je u finansiskim problemima je u stanju da namakne toliki budžet zamislite koliki im je bio pre 3-4 godine.
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Pazi, ja nemam kritike prema TSC-u i Cukarickom, cak ni kad kazem da su ku**on ekipe, jer ne postojis kao klub u vakuumu, vec postojis kao klub na trzistu, koje pritom u velikoj meri diktira tvoju moc i to da li si ku**on ili nisi, a stvari treba nazvati pravim imenom. U okvirima superlige, pomenuti klubovi su okej. Van granica drzave, i TSC, i Cukaricki, i mi, a i blizanci, su samo gomila cepanica uz po kojeg bisera kojeg ce da uvale za saku zobi (u evropskim okvirima trzista), koje se bezveze nadaju nekom uspehu ''na foru'' i srecu, samo da se ulozi sto manje, a sto vise strpa u dzep. Zato su nam ekipe takve. Zato sto si favorizovanjem blizanaca i apsolutnim pilicarenjem doveo ligu na ivicu amaterizma takmicarski, a infrastrukturalno i kadrovski je vec odavno na nivou nekih liga s kojima smo se ovde sprdali.

I jos jednu stvar bih dodao - igranje TSC-a i Cukarickog u grupnoj fazi nije neki uspeh, jer su do iste dosli tako kako blizanci dolaze vec godinama - ispadanjem iz takmicenja iznad, izuzev par izleta u LS.
Post Reply