Bata wrote:Somborac, ajde mi iskreno reci kada si prvi put čuo za Ilča Naumovskog i zašto si tako siguran da je on pravo pojačanje za nas. Nije nikakva provokacija ozbiljno te pitam.
Mogu da ti kazem da mi je veoma krivo sto vise ne pisu ovde prijatelj i djumi, prijatelj tvrdi da je uvek tu negde, ali ga nema u poslednje vreme!
Necu da ti kazem kada sam saznao ovu vest, ali veruj u onu staru i zidovi imaju usi

On je bio jedina i prava Bekijeva zelja, i preduslov da ostvari rezultat koji je najavio prilikom dolaska!Da li mozda mozes da me demantujes

Najavljeni golgeter koji moze da postigne dvadesetak golova u sezoni! Igra standardno u tandemu sa Pandevim u makedonskoj repki, nastupao je u Italiji i austriji, a ozbiljno su se interesovali Reeding, Midlsbro i Sauthempton, ali nije otisao zbog velikog obestecenja!Sada mu je istekao ugovor, zeli da dodje uz adekvatne uslove ali je pitanje da li smo spremni da mu platimo, ili je nespremljen finansijski izvestaj vec u minusu
Niko ovde nije hteo da objavi o kom napadacu se radi, ali posto sada nema bojazni da nam ga veciti preuzmu, nek se zna da li je uprava spremna i voljna da uradi ono sto joj je bio jedan od glavnih zadataka?
Pokazite se i nemojte brukati sebe, ako vas je za klub bas briga!