Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Voja wrote:
Somborac wrote: ps Ocekuje se jedan povratnik
Ja sam nacuo od jednog naseg bivseg igraca,da postoji sansa da dodje kod nas,ali samo na 6 meseci....
Somborac wrote:Nesposobnjakovici mozda vrate Mandica, i to ako se on ne dogovori sa timom iz Bakua :oops:
:wink:
Image
Buca

Post by Buca »

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Željko Brkić jedan je od nas!!!
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Voja wrote:
Dejan wrote:Vojo, ako dodje ovaj gorostasni napadac, mislim da ce problem realizacije biti resen...
Dejane,moj post se ne odnosi na tog igraca i na reprezentaciju italije :lol:
Vec na jednu drugu reprezentaciju,za koju recimo mozda vec neki nasi navijaci podsvesno navijaju kad ona igra
Voja wrote:
Dejan wrote:Spominje se da bi novo pojacanje u napadu mogao da bude Riste Naumov...Vlatko ga je spomenuo prilikom odgovora na nasa pitanja
Dejanuse :lol: ,sad si vec mnogo blize,ali mislim da ni to nije taj :lol: :wink:
Somborac wrote:Dovedite Ilaca Naumoskog iz Austrije
:wink:
Image
ogi
Administrator

Post by ogi »

Dnevnik wrote:FC “Vujadin Boškov” u Veterniku od juče je brojniji za trojicu Brazilaca. Novajlije predvodi devetnaestogodišnji ofanzivni vezni igrač DŽeferson Baptista koji stiže iz Atletiko Mineira.

On je već proveo izvesno vreme s igračima Vojvodine na pripremama u Sloveniji, a posle testiranja i lekarskih pregleda potpisaće profesionalni ugovor s Novosađanima. S Baptistom su u Novi Sad stigla još dvojica njegovih zemljaka. Oni će izvesno vreme provesti na probi, posle čega će stručni štab odlučiti hoće li i s njima biti potpisani profesionalni ugovori.
Slatko sam se nasmejao na ovo u masnim slovima... :roll:
Mi smo VOJVODINA, a ko ste vi?
Владика
Administrator

Post by Владика »

Sta ih dolazi i odlazi? Mi ko da smo peron na zeleznickoj stanici a ne fudbalski klub!
p.s. Koji je to slavni um doveo onog Makaronea? Zasto se sprdati sa imenom i ugledom ovog kluba?
van der iV a.k.a Totti

Post by van der iV a.k.a Totti »

ogi wrote:
Dnevnik wrote:FC “Vujadin Boškov” u Veterniku od juče je brojniji za trojicu Brazilaca. Novajlije predvodi devetnaestogodišnji ofanzivni vezni igrač DŽeferson Baptista koji stiže iz Atletiko Mineira.

On je već proveo izvesno vreme s igračima Vojvodine na pripremama u Sloveniji, a posle testiranja i lekarskih pregleda potpisaće profesionalni ugovor s Novosađanima. S Baptistom su u Novi Sad stigla još dvojica njegovih zemljaka. Oni će izvesno vreme provesti na probi, posle čega će stručni štab odlučiti hoće li i s njima biti potpisani profesionalni ugovori.
Slatko sam se nasmejao na ovo u masnim slovima... :roll:
Strasno :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
DOSTA JE BILO AUTOKRATIJE-UPRAVA NAPOLJE!!!
Somborac

Post by Somborac »

Naumoskom treba samo ponuditi lepu lovu, posto je slobodan igrac!Za njega su se veoma oybiljno prosle seyone interesovali Reding i Midlsbro!
Bey njega nevidim uspesnu seyonu, ali najoybiljnije :!:
Predrag Pavlovic bi uz lepu ponudu rado pojacao Vosu, ali pitanje je da li bi magistar, brka moyda i beki imali procente tada :oops:

Cuo sam da Pavlovic ne voli zlezdu a ni partizane zbog ne ukazane sanse, ali jedinu ponudu je dobio od cergara i samo zbog osvete i odlaska u inostranstvo je prihvatio!
Jos jedan sramno los potez procenacke uprave!
van der iV a.k.a Totti

Post by van der iV a.k.a Totti »

%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%
DOSTA JE BILO AUTOKRATIJE-UPRAVA NAPOLJE!!!
Bata

Post by Bata »

Somborac, ajde mi iskreno reci kada si prvi put čuo za Ilča Naumovskog i zašto si tako siguran da je on pravo pojačanje za nas. Nije nikakva provokacija ozbiljno te pitam.
Krle

Post by Krle »

Pozdrav ljudi,
dugo sam vas chitao, a sad da vam se pridruzim i da i ja reknem koju, cisto da bih na neki nacin ucestvovao u radu kluba koji volim od malena.
Zanima me, da li je neko bio u Veterniku i gledao Brazilca Dzefersona? POsto je Pavlovic otissao u Zvezdu, ne vidim ko bi jos mogao da dodje kod nas. A i sta je sa Ostrovskim. Tu je, a nema ga?
Somborac

Post by Somborac »

Bata wrote:Somborac, ajde mi iskreno reci kada si prvi put čuo za Ilča Naumovskog i zašto si tako siguran da je on pravo pojačanje za nas. Nije nikakva provokacija ozbiljno te pitam.
Mogu da ti kazem da mi je veoma krivo sto vise ne pisu ovde prijatelj i djumi, prijatelj tvrdi da je uvek tu negde, ali ga nema u poslednje vreme!
Necu da ti kazem kada sam saznao ovu vest, ali veruj u onu staru i zidovi imaju usi :!: On je bio jedina i prava Bekijeva zelja, i preduslov da ostvari rezultat koji je najavio prilikom dolaska!Da li mozda mozes da me demantujes :roll: Najavljeni golgeter koji moze da postigne dvadesetak golova u sezoni! Igra standardno u tandemu sa Pandevim u makedonskoj repki, nastupao je u Italiji i austriji, a ozbiljno su se interesovali Reeding, Midlsbro i Sauthempton, ali nije otisao zbog velikog obestecenja!Sada mu je istekao ugovor, zeli da dodje uz adekvatne uslove ali je pitanje da li smo spremni da mu platimo, ili je nespremljen finansijski izvestaj vec u minusu :roll: :oops:
Niko ovde nije hteo da objavi o kom napadacu se radi, ali posto sada nema bojazni da nam ga veciti preuzmu, nek se zna da li je uprava spremna i voljna da uradi ono sto joj je bio jedan od glavnih zadataka?

Pokazite se i nemojte brukati sebe, ako vas je za klub bas briga!
shecky

Post by shecky »

E sad!!!
Grobari nece vise S.Stjepanovica! Znaci jednom smo pogresili nemoj mo i drugi put!! Decko je igracina mozda se i nije snasao u partizanima ali da se ja pitam smesta bi ga doveo!!
Ko ga je gledao zna o cemu pricam.
Somborac

Post by Somborac »

Dejan i cinimi se Turija su ovde o Slavenu pislali jos pre neke dve ipo godine!Rec je o sjajnom napadacu koji moze da odigra na vise pozicija, ima jako dobar dribling izuzetnu brzinu i zavrsnicu!Mozda se secate njegovih partija protiv Rendzersa za Zetu i protiv Reala.
Igrac je vanserijski i u partizanima nije igrao iz nefudbalskih razloga!
Mnogo puta smo zakasnili ili nista nismo uradili, uprava je sama sebi i bekiju obecala naumovskog to i sami znaju, a sada mogu bez para da dovedu novog prvog strelca lige :!: Pitanje je da li hoce, a ne da li mogu!

Lazeticu nazad u banglades :!:
Jambo

Post by Jambo »

shecky wrote:E sad!!!
Grobari nece vise S.Stjepanovica!
Ko ga je gledao zna o cemu pricam.
Taj je dobar :!:
Butorovicu-THE END !!!
Jambo

Post by Jambo »

Somborac wrote:
Bata wrote:Somborac, ajde mi iskreno reci kada si prvi put čuo za Ilča Naumovskog i zašto si tako siguran da je on pravo pojačanje za nas. Nije nikakva provokacija ozbiljno te pitam.
On je bio jedina i prava Bekijeva zelja, i preduslov da ostvari rezultat koji je najavio prilikom dolaska!Da li mozda mozes da me demantujes :roll: Najavljeni golgeter koji moze da postigne dvadesetak golova u sezoni! Igra standardno u tandemu sa Pandevim u makedonskoj repki, nastupao je u Italiji i austriji, a ozbiljno su se interesovali Reeding, Midlsbro i Sauthempton, ali nije otisao zbog velikog obestecenja!Sada mu je istekao ugovor
E ako mu je istekao ugovor onda ce ga sigurno dovesti.Ovi nasi dovode sve sto netrazi lovu.
Butorovicu-THE END !!!
Post Reply