Turija wrote: ↑Thu Jan 04, 2024 11:40 am
@Deep, slazem se da ne treba prenositi te komentare, kao neke cinjenice.
Ovo sam preneo kao pitanje, da li svi oni uticu, kao bivsi igraci, na transfere igraca u FKV?
Zacudilo me je npr. da Batakov sin nije vise u Vosi, da sekretar moze javno da nosi zvezdin dres u NS, da Lane ucenjuje sa prelaskom sina u cz...ako je to sve tacno, tesko Vosi. Razbijaju je sa svih strana. A, najopasnije i najzalosnije je kad je to iznutra, kad svi imaju neki svoj licni interes, a suprotan interesu Kluba.
Ne izgleda mi to, preneto sa Mozzarta, neverovatno? Zato sam i postavio pitanje. Totalno se izgubilo poverenje, pa se, onda, sve dovodi u sumnju (cak i apsurdne stvari).
Batakov sin nije u Voši koliko ja znam već više od nekoliko godina a mali nije ni Slaninar tako da ne vidim tu neki veliki problem?
Za sekretara ne znam.
Lane ako ima obraza pokupiće se i on i njegov sin iz kluba.
Ja sam pre mesec dana čuo da je sedeo sa Marinom u vezi njegovog sina ali nije bilo provereno pa nisam hteo da delim tu informaciju, znam da je po dolasku Zbiljića u klub hteo malog da vodi u partizan pa su pokušali da smire situaciju. Ja da se pitam otvorio bi im vrata i polio ih vodom za sreću.
@Meshtan je to najbolje objasnio Lane samo tvrdi pazar i to je to. Nije ni on budala da misli da će mu sin doći do nekih minuta u zvezdi. Pa ima primer Kabića ali zato i mi treba kao primer da im pokažemo vrata.
@GospodinFKV je slikovito objasnio kako bi trebalo da postupimo sa njima. Jednostavno ako stojiš finansijski dobro, pusti ih, pusti par potencijalnih miliona, neka idu, pokažimo karakter. Vrlo jednostavno ko god ne želi ovde da bude neka se tornja.
Isti Lane koji je pre godinu dana izjavio kako je sramota što Vojvodina svake decenije makar u 2 sezone nema tim za titulu, to priča a ovo radi.
Pojedini su već dobili šut nogu, ne bih se iznenadio da je Lane sledeći, idi neka terza mađija bude tvom sinu menadžer.
Ja sam ovde sto puta ponovio i ponoviću još hiljadu, Zbiljić kakav god da je i koliko se kome i u kojoj meri sviđao ili ne jedan je od retkih tu koji radi u interesu kluba i baš me briga kako će ko na forumu to da shvati i onako će se sve videti kada popadaju maske, mnogi se kriju iza njega i on poprima sve kritike. Pa evo i @Prijatelj koji prenosi informacije po Mozzartu nikada nije loše ništa napisao o Zbiljiću u smislu njegovog ličnog angažmana u klubu.
Najveću grešku je i napravio što je slušao forum i hteo “Slaninare” u klubu. Ne zna se ko je gori ili kritičniji prema klubu. Nadam se da smo ovde na mnoge karikature koji se sete kluba kada vide da ima novca ili kada imaju svoj interes stavili tačku.
I onaj Lalatović koji je postao isprdak je pošteniji bio prema klubu od silnih naših vedeta i više mu dobrog hteo a bitno da se ovde stavlja redovno na stub srama, kakav god da je.