Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Duplof

Re: Transferi

Post by Duplof »

Pre godinu dana bih bio za Zukićevu prodaju, sad nikako!
Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
Salvador

Post by Salvador »

Slažem se sa postovima iznad da je bolje zadržati Zukića još neko vreme, isto mi se čini da ćemo tek videti njegove dobre igre, pogotovo ako bude mogao da igra prednjeg veznog, jer ga uloga zadnjeg očigledno opterećuje.
Mislim da smo trenutno solidno pokriveni na većini pozicija i ja bih prvo doveo desnog beka.
slanobarac

Post by slanobarac »

Duplof wrote: Sat Jan 20, 2024 10:23 am Pre godinu dana bih bio za Zukićevu prodaju, sad nikako!
Ne bih zaplakao ni za jednim iz ove postave. Ovde niko ne donosi prednost i sve je to isto kao i u Ivanjici, Surdulici, Lučanima, Beogradu, Pančevu....... Suvi prosek ali pravi igrači za ovu ligu.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

slanobarac wrote: Sat Jan 20, 2024 11:01 am Ne bih zaplakao ni za jednim iz ove postave. Ovde niko ne donosi prednost i sve je to isto kao i u Ivanjici, Surdulici, Lučanima, Beogradu, Pančevu....... Suvi prosek ali pravi igrači za ovu ligu.
Slažem se, imamo tek minimalno iznadprosečnu superligašku ekipu, ako i toliko. Nemamo igrača za prodaju, nemamo trenera za iskorak. Jedini koji deluje da bi mogao napraviti neku razliku je Njegoš Petrović, ali i za njega ćemo morati sačekati i videti da li su njegove igre iz zvezde posledica marketinga ili ima nečega u njemu. Mateusa Indija, koji se iskristalisao kao apsolutni stub i neko bez koga ova ekipa u ovom stanju jednostavno ne može, doveli smo sa klupe za rezerve iz Portugala. Dodatno, obojica nisu naši igrači, što dodatno govori o stanju u klubu i kvalitetu našeg sportskog sektora. Ostalo, tanko i preplaćeno. I ono što možemo da stavimo u izlog zatrpavamo igračima sumnjivog kvaliteta. Meni je svejedno da li ćemo završiti deseti a promovisati par naših klinaca, ili sedmi sa ekipom čiji je platni spisak misaona imenica i za ozbiljnije firme po gradu.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Turija

Post by Turija »

Rabba wrote: Sat Jan 20, 2024 11:23 am
slanobarac wrote: Sat Jan 20, 2024 11:01 am Ne bih zaplakao ni za jednim iz ove postave. Ovde niko ne donosi prednost i sve je to isto kao i u Ivanjici, Surdulici, Lučanima, Beogradu, Pančevu....... Suvi prosek ali pravi igrači za ovu ligu.
Slažem se, imamo tek minimalno iznadprosečnu superligašku ekipu, ako i toliko. Nemamo igrača za prodaju, nemamo trenera za iskorak. Jedini koji deluje da bi mogao napraviti neku razliku je Njegoš Petrović, ali i za njega ćemo morati sačekati i videti da li su njegove igre iz zvezde posledica marketinga ili ima nečega u njemu. Mateusa Indija, koji se iskristalisao kao apsolutni stub i neko bez koga ova ekipa u ovom stanju jednostavno ne može, doveli smo sa klupe za rezerve iz Portugala. Dodatno, obojica nisu naši igrači, što dodatno govori o stanju u klubu i kvalitetu našeg sportskog sektora. Ostalo, tanko i preplaćeno. I ono što možemo da stavimo u izlog zatrpavamo igračima sumnjivog kvaliteta. Meni je svejedno da li ćemo završiti deseti a promovisati par naših klinaca, ili sedmi sa ekipom čiji je platni spisak misaona imenica i za ozbiljnije firme po gradu.
Poceo sam puno da se slazem sa vama :wink: :cheers:
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
aleksafkv

Post by aleksafkv »

Ako ćemo iskreno ja bi voleo da zuka bude clan te generacije koja 25/26 osvaja titulu kako kaze Zbilja
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Pa mislim da ima ceo jedan spektar izmedju ''plakanja'' i pustanja tek tako, sa dosta igraca na razlicitim ''pozicijama'' unutar istog. Meni je prilicno krivo sto moram da se slozim sa tim da u ovom klubu vec duze vreme zaista nema nikog za kim bih plakao, ali bi mi izuzetno bilo krivo da recimo Zukic ne dobije neki vid priznanja, makar kroz to da dobije konacno desetku sa pristojnim dvojcem iza sebe. Neka ga to onda na kraju sezone proda u Rusiju, ako treba, i neka klub onda dobije vise za njega. Slicno nesto vazi i za Urosa Nikolica. Nije nase dete, ali je momak koji se toliko napatio u karijeri, da mu zaista zelim da makar jednu sezonu eksplodira, da se o njemu prica i da dobije jos mozda neki dobar ugovor napolju.
slanobarac

Post by slanobarac »

aleksafkv wrote: Sat Jan 20, 2024 1:03 pm Ako ćemo iskreno ja bi voleo da zuka bude clan te generacije koja 25/26 osvaja titulu kako kaze Zbilja
Bajke su na drugoj polici levo. :mrgreen:
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Duplof

Post by Duplof »

slanobarac wrote: Sat Jan 20, 2024 11:01 am
Duplof wrote: Sat Jan 20, 2024 10:23 am Pre godinu dana bih bio za Zukićevu prodaju, sad nikako!
Ne bih zaplakao ni za jednim iz ove postave. Ovde niko ne donosi prednost i sve je to isto kao i u Ivanjici, Surdulici, Lučanima, Beogradu, Pančevu....... Suvi prosek ali pravi igrači za ovu ligu.
Mislim da je uvek bilo nedostataka u veznom redu za njegovu igru, pa samim tim nije mogao doći do izražaja. Daleko od toga da je on Mesi pa da moramo praviti postavu oko njega i čekati njegov "klik", iluzorno je skroz, ali mislim da sa Njegošem i Indiom u sredini Zuka može, u najgorem slučaju, stagnirati.

Ako već treba da ode, neka to bude na leto i to će biti po višoj ceni. Plus, u pitanju je ruski klub, treba tražiti dobar keš pošto od procenata od idućih prodaja teško da će biti nešto zbog ruskih sankcija.
Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
Maki

Post by Maki »

aleksafkv wrote: Sat Jan 20, 2024 1:03 pm Ako ćemo iskreno ja bi voleo da zuka bude clan te generacije koja 25/26 osvaja titulu kako kaze Zbilja
+1
churguzijanac

Post by churguzijanac »

torrente wrote: Fri Jan 19, 2024 5:42 pm samo nek ide... 8)
:mrgreen:
Nevernik II

Post by Nevernik II »

Ne znam da li je ovo već bilo ali samo za ljubitelje crnogoraca :D

https://novski.me/i-novljanin-luka-kapi ... vojvodina/
VošaNS

Post by VošaNS »

Stiže li još pojačanja skoro?
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
fkvtelep89

Post by fkvtelep89 »

VošaNS wrote: Sat Jan 20, 2024 9:51 pm Stiže li još pojačanja skoro?
Ako sam dobro pročitao, očekuju se još dvoje: " U narednim danima očekuje se da Uprava novosadskog kluba angažuje još dvojicu novajlija, kako bi bio kompletiran tim za predstojeće izazove u šampionatu i Kupu."

https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... vic/472200
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

VošaNS wrote: Sat Jan 20, 2024 9:51 pm Stiže li još pojačanja skoro?
Имаш на Моцарту многа имена, да не цитирам коментаре да се неки чланови не би бунили, проналазирај и забави се можда неко и стварно дође :mrgreen:
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Post Reply