Ovako sam nekako i ja video jučerašnji meč, doduše to je isto bilo sa juga i ne bas najbolje vidljivo zbog zastava.ssnigd wrote: ↑Wed May 22, 2024 2:08 am Prvih 15min mi nismo postojali na terenu, razbili su nas. Nekoliko puta smo spasavali zivu glavu u 16m i to sve ispod nase tribine. Takodje, sve druge lopte i odbijene su oni osvajali, a tu je naravno bio i sudija sa sviranjem svakog kontakta.
Tek smo se posle trgli i poceli da igramo fudbal.
Ispada da oni sa 300 titula imaju jaci motiv i zelju za uzimanje 301., umesto mi za nas peti trofej ukupno.
Cestitke svakako momcima na borbi do kraja. Mozda je ovo i limit ekipe i mozda i ja gresim, jer sam ocekivao mnogo vise. Ne znam kako je preko tva izgledalo, vrlo moguce drugacije nego uzivo na tribini iza gola.
Ciganima, savezu i arenisport da se jos jednom nacestitam mile rodbine, a posebno nasem govedu Ivanicu. CKO mala ciganska.
Čini mi se da smo previše stegnuto (da ne kažem usrano) ušli u meč, a dok smo se trgli oni su već promašili par vrlo zrelih šansi.
Tokom celog meča puno lako izgubljenih lopti, i puno loše realizovanih šansi.
Takodje moj utisak da je Vukanović juče bio najslabija karika u timu, a čini mi se da niko od naših nije igrao iznad nekog svog proseka, što je bilo neophodno da se pobedi objektivno kvalitetniji rival.
Šteta što nismo pobedili, ali što neko reče više je šteta što smo olako u prvenstvu ispustili mnoge bodove, pa sada nismo već osigurali 4.mesto ako već nije moglo treće.
Kakva je sezona bila na početku, na kraju smo još ispali dobri i treba da gledamo napred i da planiramo kako treba sledeću.
Odlično gostovanje Vojvodinaša juče, i vidimo se svi u subotu!