VOJVODINA u Evropi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Duplof

Re: VOJVODINA u Evropi

Post by Duplof »

Za sve one koji su planirali put za Amsterdam, javio sam se Ajaksovoj stranici na Instagramu, dobio sam sledeći odgovor:

"Hi, you can’t buy tickets without a season or club card. You can apply for a club card here: https://www.ajaxlife.nl/ledenservice/lid-worden.

The ticket sale starts on Tuesday at 10am, but we can’t guarantee that your club card application will be approved before then."
Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
N13

Post by N13 »

Duplof wrote: Fri Jun 21, 2024 1:57 pm Za sve one koji su planirali put za Amsterdam, javio sam se Ajaksovoj stranici na Instagramu, dobio sam sledeći odgovor:

"Hi, you can’t buy tickets without a season or club card. You can apply for a club card here: https://www.ajaxlife.nl/ledenservice/lid-worden.

The ticket sale starts on Tuesday at 10am, but we can’t guarantee that your club card application will be approved before then."
Ma da... nema sanse da ce se naci karta tribinu gde su domaci. Otvaranje sezone, nece biti to u slobodboj prodaji, samo clanovi kluba. Lako im je tako kada prodaju sezonskih za pun kapacitet stadiona.

Jedina nada je gostujuci sektor. Koji bi trebao biti dovoljno velik, uzimajuci u obzir kapacitet stadiona. Pitanje je samo kako ce nasa uprava deliti/prodavati te karte. Da li samo navijackoj grupi + sns turistima, ili ce postojati sansa i da mi obicni dodjemo do istih.

Ako bi mogao da cimas i nas klub da to pitas? Ja vec jesam, ali ne odgovaraju. Ako vise ljudi pocne da ih cima za to, mozda ce morati ipak nesto da srede.
1892

Post by 1892 »

Ne treba paničiti oko karata. Gledao sam 2-3 puta Ajax na njihovom stadionu. Svaki put kupio kartu na dan meča (holandska liga je bila u pitanju). Kapacitet je preko 50 hiljada. Ne verujem da će Vojvodina to ispuniti sredinom Jula.
Come on you Reds!
Savcic Luka

Post by Savcic Luka »

1892 wrote: Fri Jun 21, 2024 3:05 pm Ne treba paničiti oko karata. Gledao sam 2-3 puta Ajax na njihovom stadionu. Svaki put kupio kartu na dan meča (holandska liga je bila u pitanju). Kapacitet je preko 50 hiljada. Ne verujem da će Vojvodina to ispuniti sredinom Jula.
Znači, kontaš može se otići tamo i biće karta sigurica?
N13

Post by N13 »

1892 wrote: Fri Jun 21, 2024 3:05 pm Ne treba paničiti oko karata. Gledao sam 2-3 puta Ajax na njihovom stadionu. Svaki put kupio kartu na dan meča (holandska liga je bila u pitanju). Kapacitet je preko 50 hiljada. Ne verujem da će Vojvodina to ispuniti sredinom Jula.
Racunaj da je otvaranje sezone, Evropska utakmica, predstavljanje novih igraca... nisam siguran bas da ce biti tako lako.
slanobarac

Post by slanobarac »

Moje iskustvo iz inostranstva kaže da se može doći samo do karata namenjenih gostima. Za ostale sektore gde su domaći ne vredi pokušavati. Jedino ako imate nekog domaćeg da ih kupi.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Deep Purple

Post by Deep Purple »

slanobarac wrote: Fri Jun 21, 2024 4:14 pm Moje iskustvo iz inostranstva kaže da se može doći samo do karata namenjenih gostima. Za ostale sektore gde su domaći ne vredi pokušavati. Jedino ako imate nekog domaćeg da ih kupi.
Meni moje govori drugačije, realno je da se kupi nedelju, dve pred meč za bilo koji sektor osim za sektor koji je za najvatrenije pristalice Ajaxa.
Duplof

Post by Duplof »

@N13, upravo sam se javio i našem klubu, javljam ako odgovore.

Znam ljude koji su bez problema kupovali karte preko klupskih sajtova, čak i za neke utakmice koje nisu igrali neke bezveze timovi. Jedino što ovde može biti problem je koliko će njihovi navijači popuniti tribine. Moguće da će biti kao što kaže @1892, ali ne bih baš da odem u Amsterdam i "poljubim vrata". Pa pojeo bih se živ da sam tamo a ne mogu gledati kako Seri okreće Šutala. :mrgreen:

Možda treba probati preko nekih stranica za kupovinu karata, samo što nisam upoznat koje su pouzdane, a koje ne.
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Duplof wrote: Fri Jun 21, 2024 4:32 pm

Možda treba probati preko nekih stranica za kupovinu karata, samo što nisam upoznat koje su pouzdane, a koje ne.
Kada uhvatim vremena danas u toku dana ću ti reći nešto više o ovome jer treba biti obazriv i ne sme se zaletati.
Duplof

Post by Duplof »

Deep Purple wrote: Fri Jun 21, 2024 4:36 pm
Duplof wrote: Fri Jun 21, 2024 4:32 pm

Kada uhvatim vremena danas u toku dana ću ti reći nešto više o ovome jer treba biti obazriv i ne sme se zaletati.
:cheers: :cheers:
slanobarac

Post by slanobarac »

Deep Purple wrote: Fri Jun 21, 2024 4:20 pm
slanobarac wrote: Fri Jun 21, 2024 4:14 pm Moje iskustvo iz inostranstva kaže da se može doći samo do karata namenjenih gostima. Za ostale sektore gde su domaći ne vredi pokušavati. Jedino ako imate nekog domaćeg da ih kupi.
Meni moje govori drugačije, realno je da se kupi nedelju, dve pred meč za bilo koji sektor osim za sektor koji je za najvatrenije pristalice Ajaxa.
Moguće. Ja sam išao na sam dan utakmice i nisam mogao doći do karata koje sam želeo već samo za gostujući sektor. Kad te provale da si stranac onda traže pasoš i tu se sve završava. :) Ako je moguće on line to bi bilo ok.
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Duplof wrote: Fri Jun 21, 2024 4:32 pm Pa pojeo bih se živ da sam tamo a ne mogu gledati kako Seri okreće Šutala. :mrgreen:
Moli boga da u narednih 20 dana ne stigne neka ponuda za Serija... kako funkcionisemo ne bi me iznenadilo ni da stara trava sa stadiona bude na prodaju
Image
Cane

Post by Cane »

Evo moje najnovije informacije, krajnje nezvanične ali verujem ipak dosta pouzdane, kažu da u klubu još nisu uspostavili formalnu komunikaciju s Ajaxom oko organizacije obeju utakmica i da zbog toga trenutno i nema nikakvog stava oko gostovanja i karata. Ali da će kad stupe u razgovore tražiti od domaćina da se obezbedi dovoljan broj gostujućih mesta za sve koji budu želeli putovati u Amsterdam i da će informacija blagovremeno biti dostupna na sajtu. Ako bude tako onda ne bi trebalo brinuti za ulazak na stadion.
slanobarac

Post by slanobarac »

Isto kao što su tražili od fss za finale kupa u Loznici. Obična sns propaganda.
Simica

Post by Simica »

5% od kapaciteta je minimum za gostujuće navijače, pa računajte. Naravno, uzimaće se preko kluba, sa kopijom pasoša, standardna procedura.
Post Reply