VOJVODINA u Evropi
Re: VOJVODINA u Evropi
Za sve one koji su planirali put za Amsterdam, javio sam se Ajaksovoj stranici na Instagramu, dobio sam sledeći odgovor:
"Hi, you can’t buy tickets without a season or club card. You can apply for a club card here: https://www.ajaxlife.nl/ledenservice/lid-worden.
The ticket sale starts on Tuesday at 10am, but we can’t guarantee that your club card application will be approved before then."
"Hi, you can’t buy tickets without a season or club card. You can apply for a club card here: https://www.ajaxlife.nl/ledenservice/lid-worden.
The ticket sale starts on Tuesday at 10am, but we can’t guarantee that your club card application will be approved before then."
Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
Ma da... nema sanse da ce se naci karta tribinu gde su domaci. Otvaranje sezone, nece biti to u slobodboj prodaji, samo clanovi kluba. Lako im je tako kada prodaju sezonskih za pun kapacitet stadiona.Duplof wrote: ↑Fri Jun 21, 2024 1:57 pm Za sve one koji su planirali put za Amsterdam, javio sam se Ajaksovoj stranici na Instagramu, dobio sam sledeći odgovor:
Jedina nada je gostujuci sektor. Koji bi trebao biti dovoljno velik, uzimajuci u obzir kapacitet stadiona. Pitanje je samo kako ce nasa uprava deliti/prodavati te karte. Da li samo navijackoj grupi + sns turistima, ili ce postojati sansa i da mi obicni dodjemo do istih.
Ako bi mogao da cimas i nas klub da to pitas? Ja vec jesam, ali ne odgovaraju. Ako vise ljudi pocne da ih cima za to, mozda ce morati ipak nesto da srede.
Ne treba paničiti oko karata. Gledao sam 2-3 puta Ajax na njihovom stadionu. Svaki put kupio kartu na dan meča (holandska liga je bila u pitanju). Kapacitet je preko 50 hiljada. Ne verujem da će Vojvodina to ispuniti sredinom Jula.
Come on you Reds!
-
Znači, kontaš može se otići tamo i biće karta sigurica?
Racunaj da je otvaranje sezone, Evropska utakmica, predstavljanje novih igraca... nisam siguran bas da ce biti tako lako.
- slanobarac
Moje iskustvo iz inostranstva kaže da se može doći samo do karata namenjenih gostima. Za ostale sektore gde su domaći ne vredi pokušavati. Jedino ako imate nekog domaćeg da ih kupi.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
- Deep Purple
Meni moje govori drugačije, realno je da se kupi nedelju, dve pred meč za bilo koji sektor osim za sektor koji je za najvatrenije pristalice Ajaxa.slanobarac wrote: ↑Fri Jun 21, 2024 4:14 pm Moje iskustvo iz inostranstva kaže da se može doći samo do karata namenjenih gostima. Za ostale sektore gde su domaći ne vredi pokušavati. Jedino ako imate nekog domaćeg da ih kupi.
@N13, upravo sam se javio i našem klubu, javljam ako odgovore.
Znam ljude koji su bez problema kupovali karte preko klupskih sajtova, čak i za neke utakmice koje nisu igrali neke bezveze timovi. Jedino što ovde može biti problem je koliko će njihovi navijači popuniti tribine. Moguće da će biti kao što kaže @1892, ali ne bih baš da odem u Amsterdam i "poljubim vrata". Pa pojeo bih se živ da sam tamo a ne mogu gledati kako Seri okreće Šutala.
Možda treba probati preko nekih stranica za kupovinu karata, samo što nisam upoznat koje su pouzdane, a koje ne.
Znam ljude koji su bez problema kupovali karte preko klupskih sajtova, čak i za neke utakmice koje nisu igrali neke bezveze timovi. Jedino što ovde može biti problem je koliko će njihovi navijači popuniti tribine. Moguće da će biti kao što kaže @1892, ali ne bih baš da odem u Amsterdam i "poljubim vrata". Pa pojeo bih se živ da sam tamo a ne mogu gledati kako Seri okreće Šutala.

Možda treba probati preko nekih stranica za kupovinu karata, samo što nisam upoznat koje su pouzdane, a koje ne.
- Deep Purple
Deep Purple wrote: ↑Fri Jun 21, 2024 4:36 pmKada uhvatim vremena danas u toku dana ću ti reći nešto više o ovome jer treba biti obazriv i ne sme se zaletati.

- slanobarac
Moguće. Ja sam išao na sam dan utakmice i nisam mogao doći do karata koje sam želeo već samo za gostujući sektor. Kad te provale da si stranac onda traže pasoš i tu se sve završava.Deep Purple wrote: ↑Fri Jun 21, 2024 4:20 pmMeni moje govori drugačije, realno je da se kupi nedelju, dve pred meč za bilo koji sektor osim za sektor koji je za najvatrenije pristalice Ajaxa.slanobarac wrote: ↑Fri Jun 21, 2024 4:14 pm Moje iskustvo iz inostranstva kaže da se može doći samo do karata namenjenih gostima. Za ostale sektore gde su domaći ne vredi pokušavati. Jedino ako imate nekog domaćeg da ih kupi.

Moli boga da u narednih 20 dana ne stigne neka ponuda za Serija... kako funkcionisemo ne bi me iznenadilo ni da stara trava sa stadiona bude na prodaju

Evo moje najnovije informacije, krajnje nezvanične ali verujem ipak dosta pouzdane, kažu da u klubu još nisu uspostavili formalnu komunikaciju s Ajaxom oko organizacije obeju utakmica i da zbog toga trenutno i nema nikakvog stava oko gostovanja i karata. Ali da će kad stupe u razgovore tražiti od domaćina da se obezbedi dovoljan broj gostujućih mesta za sve koji budu želeli putovati u Amsterdam i da će informacija blagovremeno biti dostupna na sajtu. Ako bude tako onda ne bi trebalo brinuti za ulazak na stadion.
- slanobarac
Isto kao što su tražili od fss za finale kupa u Loznici. Obična sns propaganda.
5% od kapaciteta je minimum za gostujuće navijače, pa računajte. Naravno, uzimaće se preko kluba, sa kopijom pasoša, standardna procedura.