Simica wrote: ↑Fri Jun 21, 2024 8:06 pm
5% od kapaciteta je minimum za gostujuće navijače, pa računajte. Naravno, uzimaće se preko kluba, sa kopijom pasoša, standardna procedura.
Значи око 2500 карата за нас, контам да ће бити доста
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !
Jeste na ovoj fan stranici.
Ali to nije firmina zvanicna instagram stranica. Na zvanicnoj nema nikakve objave.
Pretpostavljam da grupa ne stoji iza te fan stranice, pa ni objave, vec neki pojedinac.
Фан страница је, значи није званични став групе, доста старих и добрих издања се може ту наћи из најлепшег периода групе, неки стари члан групе држи то ја мислим, био сам неко време у контакту с њим јер имам доста слика па сам му слао, видећемо свакако да л ће и како ће се група огласити на утакмици, не верујем да ће се изјашњавати путем друштвених мрежа...
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
,,Red firm" je sasvim nesto drugo. Oni su zanesenjaci, poput nas ovde, i prvi osnivaci navijacke grupe FKV.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Danas sam svratio do shopa, rekli su da će biti organizacija za karte preko kluba. A od drugara sam čuo i da se planira bus. E sad, koliko je to sve merodavno ne bih da garantujem.
Svakako, gledam da idem, a ako odem onda bi mi baš leglo da budemo domaćini u Roterdamu
Savcic Luka wrote: ↑Tue Jun 25, 2024 12:25 am
Danas sam svratio do shopa, rekli su da će biti organizacija za karte preko kluba. A od drugara sam čuo i da se planira bus. E sad, koliko je to sve merodavno ne bih da garantujem.
Svakako, gledam da idem, a ako odem onda bi mi baš leglo da budemo domaćini u Roterdamu
Turija wrote: ↑Mon Jun 24, 2024 5:29 pm
,,Red firm" je sasvim nesto drugo. Oni su zanesenjaci, poput nas ovde, i prvi osnivaci navijacke grupe FKV.
Mozda iza toga stoji nas drugar @Stoik, za koga mi je mnogo zao sto se distancirao od nas
Upoznao sam ovog derana i jedno vreme je imao i sajt napred voša, čak je bilo organozovano druženje forumaša sa tog sajta pre 15-20 godina, šteta što se ne oglašava, ako čita neka kucne koju