Ja ne osuđujem transfer Preletanovića što se tiče igračkih kvaliteta, biće on pojačanje u ovoj ligi bez ikakvih problema čak očekujem da bude na nivou Njegoša ali ja osuđujem taj transfer po svim ostalim parametrima van terena.
Transferi
- Deep Purple
Re: Transferi
Морамо ставити неки притисак на управу да се доведе Меда..
-
Voja wrote: ↑Thu Jun 27, 2024 6:13 pmhttps://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... cku/485723ElMaestro13 wrote: ↑Mon Jun 24, 2024 4:47 pm Majdevac dogovorio Grčku, samo što novinari to još ne znaju. Jeste bio free, ali vrlo kratko.
Andrija ti si?![]()

Za sada je naš prelazni rok u odnosu na konkurente, očekivanja u Evropi i jačanju izbledelog identiteta, prava katastrofa.
Veličković umesto Lazara Jovanovića.
Butean umesto Bjekovića.
Poletanović umesto Mede, koga smo svi očekivali.
Sve šamar do šamara i bez dinara u naš džep, s tim što bi Poletanović trebalo ipak da bude pojačanje za tim.
Jedina realna pojačanja su odlasci Malbašića, Kajevića i Vukčevića.
O odlasku Busnića, povratku Vukića i nedefinisanom statusu Antonijevića imam ambivalentan stav.
Veličković umesto Lazara Jovanovića.
Butean umesto Bjekovića.
Poletanović umesto Mede, koga smo svi očekivali.
Sve šamar do šamara i bez dinara u naš džep, s tim što bi Poletanović trebalo ipak da bude pojačanje za tim.
Jedina realna pojačanja su odlasci Malbašića, Kajevića i Vukčevića.
O odlasku Busnića, povratku Vukića i nedefinisanom statusu Antonijevića imam ambivalentan stav.
- gospodinFKV
Od kako smo od dva anonimusa dobili dva najbolja pojacanja u poslednjih nekoliko godina, ja ne trazim bombe, trazim aktivnost na trzistu i verujem skautima jer su to poverenje zasluzili.
Sto se ostatka prelaznog roka tice, da se u ovoj drzavi odgovara za nekompetentnost, go**a bi letela iz fotelja pre nego sto avion iz Nemacke sleti nazad za to sto Medojevic nije vracen. Ovako, pogotovo nakon izbora, ne ocekujem nista na planu izgradnje identiteta. Sad su kupili sebi naredne 4 (u teoriji; dve u praksi) godine degradiranja svega u ovoj drzavi, bez posledica, pa i FKV.
Mrzi me da kopam prvi post gde sam to rekao, ponovio sam se vec, ali cu se ponoviti jos jednom, da bude jasno svima - vrednosti koje gaji Medojevic, kada je u pitanju FKV, nisu vrednosti koje su na ceni u ovom drustvu. Ne treba niko njima ko ce u svlacionici da talasa kada se neko mora pustiti, ko ce da tera ekipu da se ''rastrci'', da citiram onu krimogenu gnjidu, ili neko ko kome je u interesu napredak Vojvodine koji nije omedjen interesima srpske napredne stranke.
Sto se ostatka prelaznog roka tice, da se u ovoj drzavi odgovara za nekompetentnost, go**a bi letela iz fotelja pre nego sto avion iz Nemacke sleti nazad za to sto Medojevic nije vracen. Ovako, pogotovo nakon izbora, ne ocekujem nista na planu izgradnje identiteta. Sad su kupili sebi naredne 4 (u teoriji; dve u praksi) godine degradiranja svega u ovoj drzavi, bez posledica, pa i FKV.
Mrzi me da kopam prvi post gde sam to rekao, ponovio sam se vec, ali cu se ponoviti jos jednom, da bude jasno svima - vrednosti koje gaji Medojevic, kada je u pitanju FKV, nisu vrednosti koje su na ceni u ovom drustvu. Ne treba niko njima ko ce u svlacionici da talasa kada se neko mora pustiti, ko ce da tera ekipu da se ''rastrci'', da citiram onu krimogenu gnjidu, ili neko ko kome je u interesu napredak Vojvodine koji nije omedjen interesima srpske napredne stranke.
-
Pozdrav Deep!Deep Purple wrote: ↑Fri Jun 28, 2024 7:46 amJa ne osuđujem transfer Preletanovića što se tiče igračkih kvaliteta, biće on pojačanje u ovoj ligi bez ikakvih problema čak očekujem da bude na nivou Njegoša ali ja osuđujem taj transfer po svim ostalim parametrima van terena.
Obzirom da si smatrao da možemo naći kvalitetnije igrače na poziciji zadnjeg veznog umesto Mateusa, zanima me tvoje mišljenje Meteus vs Poletanović u igračkom pogledu.
Ja se Marka ne sećam nešto preterano jer u tom periodu nisam nešto pratio fudbal generalno.
Što se tiče van terena obzirom na neku komunikaciju mog klinca sa njim, mislim da je Indio bio čovek kome je bilo stalo do tima i do kluba.
Isto tako mislim da bi pre stranci mogli da nose ime FKV, nego bilo koji srpski igrači koji su opterećeni groblem i ciganima.
Primer su nam Korać, Seri, a da ne spominjem Abua itd.
-
Vojvodina zainteresovana za igrača Maribora, Marcel Lorber.
https://www.transfermarkt.com/marcel-lo ... ler/996391
Veoma zanimljiv igrac, ali obestecenje trenutno predstavlja prepreku
Koliko traži Maribor za njega?ElMaestro13 wrote: ↑Fri Jun 28, 2024 2:52 pm Vojvodina zainteresovana za igrača Maribora, Marcel Lorber.
- Deep Purple
Pre svega odmah da napomenem da nisam oduševljen povratkom Preletanovića.Savcic Luka wrote: ↑Fri Jun 28, 2024 2:42 pmPozdrav Deep!Deep Purple wrote: ↑Fri Jun 28, 2024 7:46 amJa ne osuđujem transfer Preletanovića što se tiče igračkih kvaliteta, biće on pojačanje u ovoj ligi bez ikakvih problema čak očekujem da bude na nivou Njegoša ali ja osuđujem taj transfer po svim ostalim parametrima van terena.
Obzirom da si smatrao da možemo naći kvalitetnije igrače na poziciji zadnjeg veznog umesto Mateusa, zanima me tvoje mišljenje Meteus vs Poletanović u igračkom pogledu.
Ja se Marka ne sećam nešto preterano jer u tom periodu nisam nešto pratio fudbal generalno.
Što se tiče van terena obzirom na neku komunikaciju mog klinca sa njim, mislim da je Indio bio čovek kome je bilo stalo do tima i do kluba.
Isto tako mislim da bi pre stranci mogli da nose ime FKV, nego bilo koji srpski igrači koji su opterećeni groblem i ciganima.
Primer su nam Korać, Seri, a da ne spominjem Abua itd.
E sad ako zanemarimo da je

Indio jeste bolji defanzivno ali nije to znatno koliko je Preletanović bolji od njega i u igri sa i bez lopte u našem posedu, tehnički je takođe izdajica dosta kvalitetnija.
Za ono što Bandović igra, gde se teži posed igri jasno je da je Preletanović mnogo kompatibilnija opcija, plus je domaći fudbaler koji stiže bez obeštećenja i kao jeftinija opcija je i kvalitetnija, plus je i iskusniji fudbaler a to nam je potrebno pogotovo posle odlaska Rajka. Imamo mi tehnički jako dobar vezni red koji sa dolaskom Preletanovića i Veličkovića dobija na širini.
Posedujemo fizički jako dobar vezni red a da je pride i tehnički odlično potkovan za naše uslove, vezni red nam je dovoljno pokretljiv i sa dovoljno znanja sa loptom, fali nam svakako još jedan fudbaler u toj rotaciji na mestu zadnjeg/centralnog veznog i dalje mislim da za Medojevića nije kasno ali da je i bilo mnogo bolje da se Meda vratio a mi tražili nekog veznog stranca a ne vratili Preletanovića.
Indio bi zauzimao i mesto stranca.
Da rezimiram Preletanović jeste daleko bolja opcija za ovaj tim Vojvodine i Bandovićeve zamisli ali nije idealno rešenje najviše zbog onoga što on donosi kao sama pojava.
Preletanović će najvise doneti sigurnost i stabilnost u našoj igri, ne treba od njega očekivati neke partije koje ostavljaju bez daha, lucidne asistencije, redovno golove i sl ali će doneti sigurnost jer nije neko ko rizikuje puno na terenu i može se očekivati od njega veliki broj dodavanja.
U svakom slučaju preživeli bi i da nismo vratili Preletanovića.
Last edited by Deep Purple on Fri Jun 28, 2024 3:47 pm, edited 2 times in total.
Za mene je bilo veliko iznenadjenje da su otkupili Njegosa ( sto apsolutno podrzavam), ali verovatno je to bilo neko ,,trange-frange" sa cz i Kabicem, kao i sad sa Velickovicem i Jovanovicem? Ne znam, ali nekako mi na tu varijantu lici?hvylarn wrote: ↑Fri Jun 28, 2024 3:19 pmKoliko traži Maribor za njega?ElMaestro13 wrote: ↑Fri Jun 28, 2024 2:52 pm Vojvodina zainteresovana za igrača Maribora, Marcel Lorber.
Tako da ako Mariborcani traze neko obestecenje, verovatno, nista od toga, kao i od igraca na probi u Vosi.
PS
@Deep
Dosta se slazem sa analizom Mateusa, ali nisam siguran da je Polutanovic bolja opcija. Mislim da ce vise usporavati nasu igru sa duzim posedom lopte kod sebe? Mateus se maestralno ( za nase uslove) brzo oslobadjao pritiska protivnika na loptu i rasterecivao istog prenosom na drugi deo terena. Da smo imali u vezi nekog kreativnijeg i brzeg igraca, to bi bilo jos ucinkovitije.
Imamo u vezi Zukica, koji dobro kontrolise loptu, ali dosta i usporava napad, sad jos Polutanovic. No, videcemo? Mozda je nesto i napredovao napolju? Ja ga se secam samo iz Vose i ne obecava mi nesto bolje sada sa 30+?
Last edited by Turija on Fri Jun 28, 2024 3:54 pm, edited 1 time in total.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
-
Maribor trazi 600.000. i dosta velike procente od naredne prodaje.hvylarn wrote: ↑Fri Jun 28, 2024 3:19 pmKoliko traži Maribor za njega?ElMaestro13 wrote: ↑Fri Jun 28, 2024 2:52 pm Vojvodina zainteresovana za igrača Maribora, Marcel Lorber.
Не знам шта ће нам још један везни кад тамо имамо Његоша, прелетановића, Зуку, Савићевића. Боље бацити фокус на оба бека, центарфора и десно крилоElMaestro13 wrote: ↑Fri Jun 28, 2024 3:50 pmMaribor trazi 600.000. i dosta velike procente od naredne prodaje.hvylarn wrote: ↑Fri Jun 28, 2024 3:19 pmKoliko traži Maribor za njega?ElMaestro13 wrote: ↑Fri Jun 28, 2024 2:52 pm Vojvodina zainteresovana za igrača Maribora, Marcel Lorber.
Mislim da nam treba vezni, ali ,,cigra" i eksplozivan.djoks wrote: ↑Fri Jun 28, 2024 3:53 pmНе знам шта ће нам још један везни кад тамо имамо Његоша, прелетановића, Зуку, Савићевића. Боље бацити фокус на оба бека, центарфора и десно крилоElMaestro13 wrote: ↑Fri Jun 28, 2024 3:50 pmMaribor trazi 600.000. i dosta velike procente od naredne prodaje.
E sad, 600k transfer iz Maribora, komotno zaboraviti.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
- Mare_Liman
Слажем се, овај је бар по ТМ још једна осмица и може играти на задњем везном, нама треба још једна играч у ротацији на тох позицији, али ако се појачавамо и где требају да се троше паре то је место десетке где нам треба тип играча оног Јапанца што смо га требали довести... Мада ко што се рекло имамо и прече позиције за појачавање од средине
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Trebaju nam bonus igrači. Savićević će se više rotirati sa Veličkovićem iza napadača nego što će biti u veznom.djoks wrote: ↑Fri Jun 28, 2024 3:53 pmНе знам шта ће нам још један везни кад тамо имамо Његоша, прелетановића, Зуку, Савићевића. Боље бацити фокус на оба бека, центарфора и десно крилоElMaestro13 wrote: ↑Fri Jun 28, 2024 3:50 pmMaribor trazi 600.000. i dosta velike procente od naredne prodaje.