ernesto wrote: ↑Sat Jun 29, 2024 6:49 pm
Turija wrote: ↑Sat Jun 29, 2024 10:17 am
fare wrote: ↑Fri Jun 28, 2024 11:26 pm
Jel se vratio Zbiljić sa ekskurzije iz Njemačke sa njegovim pajtosima cigosima ? Gde su pojačanja iz lige 5 ?
Mozda je covek mislio na pojacanja iz 5. lige ?
Pogresno je protumacena izjava.
Dovode se jos par top pojacanja,malo strpljenja Turija brate nas
@Ernesto,
strpljiv sam ja 30+ godina, nekad vise, a kako decenije prolaze sve manje. Da li je ova uprava obecala Titulu za 2-3? Jeste.
Prosle su dve, a mi i dalje na pocetku formiranja tima. Cim tim pocne na nesto da lici, prodaju se najbolji igraci i dovede 5-6 novih, nekad i 10. Tako ne moze nikad formirati ekipu za Evropu. Mene ne zanima Titula, jer do nje ne mozemo doci iz svima poznatih razloga.
Mene zanima Evropa.
Tu nam blizanci ne smetaju, pod uslovom da uprava ne dozvoli cerupanje tima od strane blizanaca, odnosno odvodjenje nasih najboljih i najperspektivnijih igraca.
Ako u Vosu dodje uprava, koja nema novac za ulaganje u tim, vec ceka da proda najbolje igrace, onda tako moze biti svako uprava. I babe sa pijace i preprodavci sa Kvantasa.
Ovde se sada prica o obezbedjenim milionima evra, a sve free transferi, osim Njegosa i Serija ( svaka cast onome ko ga je doveo za te novce). I dok ta prica ide, paralelno sa njom se samo ceka trenutak da neko ponudi novac, recimo, za Ivanovica, Carevica, Zukica, Drobnjaka, Popovica..mozda uskoro Koraca, Serija....i sta posle? Jovo, nanovo.
Posle toliko decenija cekanja, pukom srecom, dolazi nam Ajaks u goste, a mi ga ugoscujemo u Backoj Topoli, na stadionu kojeg je napravio predsednik druge drzave - Viktor Orban. Velika sramota za Novi Sad, Pokrajinu i Srbiju.
Nemamo stadion ni za evropske kvalifikacije, a verovatno, ni tim da pokusa napraviti zapazeniji rezultat, makar u LK.
PS
Kako je napisao @Marko 93, mi od levih bekova mozemo napraviti ceo tim.
6 golmana, 6 levih bekova, 40 igraca na plati...pa da li se tako pravi ekipa za evropsko takmicenje? Daj urazumite se barem, da nam se ljudi ne smeju i da, stvarno, mi navijaci mozemo nesto ocekivati.