Uprava

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Kafa

Re: Uprava

Post by Kafa »

lapo-lapo wrote: Sat Jun 29, 2024 9:09 pm Sportski direktor i komplet uprava da se nose... Sramota je ako se kojim slucajem uđe u grupe da se igra izvan Novog Sada. Uprava napolje!
Ako je ovo što Ernesto kaže istina, ti radovi nema šanse da se završe na jesen 2025. Znači najranije gledamo Evropu u Novom Sadu 2026. Liga Šampiona nakon osvojene titule :dance2:
slanobarac

Post by slanobarac »

Zatvorite prozore da ne lupetaju.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
masterNS

Post by masterNS »

Taman da se otvori zajedno kad i stadion u Kragujevcu. Na sve se misli, nema sta. Ja sam cuo da je klub dogovorio pojacanje iz lige petice (da nije Lisa Ann? #petice) ali da cekaju da se sredi stadion da se ne blamiramo, pa ce on zbog toga ovu sezonu odigrati PSG-u na pozajmici.
Deep Purple

Post by Deep Purple »

masterNS wrote: Sat Jun 29, 2024 6:52 pm Sto bi rekao Bare, vreme je da se krene.
Samo sto oni nece nigde, a mi cemo da krenemo za Topolu. Svi mi. Malo nas je, ali smo zaludjeno.

@Deep, lepo je videti da ipak nije bilo zle namere sa tvoje strane, vec si samo pozitivan lik. Sorry sto sam bio kao osica...
Sve je u redu svi mi emotivnije reagujemo jer je ovo klub koji volimo pa kroz te emocije naravno dođe i do razmirica i nesuglasica, sve je to normalno.
Turija

Post by Turija »

ernesto wrote: Sat Jun 29, 2024 6:49 pm
Turija wrote: Sat Jun 29, 2024 10:17 am
fare wrote: Fri Jun 28, 2024 11:26 pm Jel se vratio Zbiljić sa ekskurzije iz Njemačke sa njegovim pajtosima cigosima ? Gde su pojačanja iz lige 5 ?
Mozda je covek mislio na pojacanja iz 5. lige ?
Pogresno je protumacena izjava.
Dovode se jos par top pojacanja,malo strpljenja Turija brate nas :-)
@Ernesto,

strpljiv sam ja 30+ godina, nekad vise, a kako decenije prolaze sve manje. Da li je ova uprava obecala Titulu za 2-3? Jeste.
Prosle su dve, a mi i dalje na pocetku formiranja tima. Cim tim pocne na nesto da lici, prodaju se najbolji igraci i dovede 5-6 novih, nekad i 10. Tako ne moze nikad formirati ekipu za Evropu. Mene ne zanima Titula, jer do nje ne mozemo doci iz svima poznatih razloga.

Mene zanima Evropa.
Tu nam blizanci ne smetaju, pod uslovom da uprava ne dozvoli cerupanje tima od strane blizanaca, odnosno odvodjenje nasih najboljih i najperspektivnijih igraca.
Ako u Vosu dodje uprava, koja nema novac za ulaganje u tim, vec ceka da proda najbolje igrace, onda tako moze biti svako uprava. I babe sa pijace i preprodavci sa Kvantasa.
Ovde se sada prica o obezbedjenim milionima evra, a sve free transferi, osim Njegosa i Serija ( svaka cast onome ko ga je doveo za te novce). I dok ta prica ide, paralelno sa njom se samo ceka trenutak da neko ponudi novac, recimo, za Ivanovica, Carevica, Zukica, Drobnjaka, Popovica..mozda uskoro Koraca, Serija....i sta posle? Jovo, nanovo.

Posle toliko decenija cekanja, pukom srecom, dolazi nam Ajaks u goste, a mi ga ugoscujemo u Backoj Topoli, na stadionu kojeg je napravio predsednik druge drzave - Viktor Orban. Velika sramota za Novi Sad, Pokrajinu i Srbiju.
Nemamo stadion ni za evropske kvalifikacije, a verovatno, ni tim da pokusa napraviti zapazeniji rezultat, makar u LK.

PS
Kako je napisao @Marko 93, mi od levih bekova mozemo napraviti ceo tim.
6 golmana, 6 levih bekova, 40 igraca na plati...pa da li se tako pravi ekipa za evropsko takmicenje? Daj urazumite se barem, da nam se ljudi ne smeju i da, stvarno, mi navijaci mozemo nesto ocekivati.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
N13

Post by N13 »

Turija wrote: Sun Jun 30, 2024 9:04 am @Ernesto,

Da li je ova uprava obecala Titulu za 2-3? Jeste.
Prosle su dve, a mi i dalje na pocetku formiranja tima. Cim tim pocne na nesto da lici, prodaju se najbolji igraci i dovede 5-6 novih, nekad i 10. Tako ne moze nikad formirati ekipu za Evropu.
Slazem se sve sto si rekao, pogotovo za titulu i Evropu, ali ovaj citirani deo nije bas slucaj ovog puta.
Po nama, navijacima (na forumu), najbolji igraci su protekle sezone bili Korac, Vukanovic, Sery, Radulovic, Zukic, Njegos i Carevic. Sva sedmorica su jos uvek u timu!
Postoji sansa da odu Carevic i Zukic. Za Carevica smo jos na zimu nasli zamenu, i to je politika koju cu uvek podrzati. Kada planiras prodati nekog igraca, nadji zamenu pre nego sto on ode, a ne obrnuto.
Zukic i da ode, nece ostati rupa u timu, ali svakako ocekujem pojacanje na toj poziciji.

Jedino gde ima smisla to sto si napisao jeste prodaja Cumica. Ali tad tim nije poceo na nesto da lici, bio je totalni raspad. Cumic je zamolio da ode, dobio dobru ponudu, klub mu izasao u susret. Ne podrzavam inace prodaju najboljeg igraca poslednjeg dana prelaznog roka, ali u ovom slucaju ne mogu ni zameriti puno. Klub dzentlmenski, na svoju stetu postupio, a Cumic svoju zahvalnost i danas pokazuje, prati svaki utakmicu, uzivo kada god moze, i on i njegova porodica. Siguran sam da ce se vratiti jednog dana.

Sto se tice titule i Evrope, skroz si u pravu. Te price o titulu ne piju vodi. Drago mi je da klub ima takve ciljeve (i treba da ima), ali juce vidim izjavu terzica da je budzet zvezde 55 miliona. U partizan svi vidimo kako se upumpava novac, poklanja evro licenca i sve ostalo sto drugi klubovi nikad dobiti nece. Takvim tretmanom trece mesto je ravno tituli.
Za stadion se nadam da ima istine ovo sto je ernesto napisao. Klub nije u stanju potpuno renoviranje sam da radi (ni pravno ni finansijski). Bez pomoci drzave, ne moze se nista uraditi. Samo iskustvo me naucilo da svaku informaciju vezanu za stadion uzimam sa rezervom, tako dok ne vidim bagere, ne ocekujem previse, samo se nadam da ima istine :)
Deep Purple

Post by Deep Purple »

@N13

Za Zuku je već stigla zamena u vidu Veličkovića iz Lučana pa on će imati već ove sezone ozbiljnu ulogu kod nas.
Turija

Post by Turija »

Deep Purple wrote: Sun Jun 30, 2024 10:03 am @N13

Za Zuku je već stigla zamena u vidu Veličkovića iz Lučana pa on će imati već ove sezone ozbiljnu ulogu kod nas.
Vidi @ Deep, to je okej da je Velickovic dosao proslog leta ili zimus, onda bi to bila planska zamena da se on moze odmah uklopiti u ekipu. Da li je realno ocekivati da se novi igrac, i jos mladi, uklopi u tim za mesec- dva dana? Po meni je daleko smislenije bilo da je ostao Jovanovic u timu.
.
Jedino gde ja vidim nesto planski je dovodjenje golmana Rosica, tako da se veliko ne oseti prodaja Carevica. E sad, prodaja golmana uvek tesko ide i vrlo je neizvesna i bolna za odbranu. A trebace, cak i Rosicu, vreme da se uigra, iako je tu. Jer, nije proletos branio. Tesko i da je mogao, ako je bila namera da se proda Carevic ( kako ces prodati golmana koji ne brani konstantno?).

Mene nervira ta nesigurnost, koga cemo mi imati u timu posle 31. avgusta? Da li ce i dalje biti tu navedeni kostur ekipe?

Jeste realno reci za 2-3 godine imacemo dobar tim, ali tada ne smes prodavati nikog iz kostura ekipe (ako si ih dobro odabrao), osim u izuzetnom slucaju i moras blagovremeno spremiti zamenu. Adaptirati je i uigrati, dok ceka da postane starter.

Jos uvek ne dovodimo igrace na kljucnim pozicijama. Hajde da se nadamo da ce ih dovesti uskoro, ali to je priprema tima tek za dogodine.

Dobro, neka prodje jos jedna sezona, ali da se jasno vidi namera za sledecu ( pa i da se uklopi uprava u obecanje za 3 godine, okej je). Cekamo toliko, da nam ta jedna godina ne znaci, skoro, pa nista u odnosu na vise od 3 decenije.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
fcvisart

Post by fcvisart »

Kada će sezonske magovi?
Najveća ljubav, jedina moja, Vojvodina!
CRD FCV

Post by CRD FCV »

Turija wrote: Sun Jun 30, 2024 9:04 am
Ovde se sada prica o obezbedjenim milionima evra, a sve free transferi, osim Njegosa i Serija ( svaka cast onome ko ga je doveo za te novce).
Величковића смо такође платили.
masterNS

Post by masterNS »

Deep Purple wrote: Sun Jun 30, 2024 8:17 am
masterNS wrote: Sat Jun 29, 2024 6:52 pm Sto bi rekao Bare, vreme je da se krene.
Samo sto oni nece nigde, a mi cemo da krenemo za Topolu. Svi mi. Malo nas je, ali smo zaludjeno.

@Deep, lepo je videti da ipak nije bilo zle namere sa tvoje strane, vec si samo pozitivan lik. Sorry sto sam bio kao osica...
Sve je u redu svi mi emotivnije reagujemo jer je ovo klub koji volimo pa kroz te emocije naravno dođe i do razmirica i nesuglasica, sve je to normalno.
:cheers: :cheers: :cheers: Bolji si covek nego ja.
Turija

Post by Turija »

CRD FCV wrote: Sun Jun 30, 2024 2:35 pm
Ovde se sada prica o obezbedjenim milionima evra, a sve free transferi, osim Njegosa i Serija ( svaka cast onome ko ga je doveo za te novce).
Da, hvala na ispravci.
Nekako sam zaboravio na njega. Cini mi se da nije ni igrao u ove dve utakmice na Zlatiboru?
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

Turija wrote: Sun Jun 30, 2024 7:28 pm
Da, hvala na ispravci.
Nekako sam zaboravio na njega. Cini mi se da nije ni igrao u ove dve utakmice na Zlatiboru?
Није одиграо ни минут јуче... Божа каже да немамо повреде, бар до јуче и повреде Букинца, не знам шта се дешава...
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
ernesto

Post by ernesto »

400,000
Banujte me molim vas :beg:
ernesto

Post by ernesto »

Turija brate, pusti nas mladje da se radujemo i da iscekujemo da ce biti sve kako treba!
Za pocetak grupna faza.
Banujte me molim vas :beg:
Post Reply