Transferi
- Uvek sa tobom
Re: Transferi
Маки па шта конташ да пробамо Бјеку на голу? Можда ту нешто покаже...
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
A šta je Carević pokazao? Imamo 7 golmana pod seniorskim ugovorom, a nijednog videli nismo osim Rosića koji je odmah pokazao da je tri klase ispred ovog, pa je morao na klupu.Uvek sa tobom wrote: ↑Tue Jul 02, 2024 5:13 pm Маки па шта конташ да пробамо Бјеку на голу? Можда ту нешто покаже...
Lazar Carević
Dragan Rosić
Matija Gočmanac
Nemanja Toroman
Ranko Puškić
Andrej Borak
Darko Zuvić
Toroman je pozajmljen Indjiji.
Dobro sad baš reći za Carevića da je tatin sin nije na mestu. Jeste imao kikseve, ali više puta nas je vadio iz go*ana i spašavao bodove nego što nas je ukanalio. Koliko je zicera skidao samo?
Prošle sezone treći sa najviše osvojenih bodova, ove sedmi.
I ne vidim kakve veze Bjeković ima sa statusom Carevića. Na pripremama se uvek vode 3 golmana i po 2 igrača na ostalim pozicijama. Očigledno je Bjeković treća opcija.
Prošle sezone treći sa najviše osvojenih bodova, ove sedmi.
I ne vidim kakve veze Bjeković ima sa statusom Carevića. Na pripremama se uvek vode 3 golmana i po 2 igrača na ostalim pozicijama. Očigledno je Bjeković treća opcija.
- Red Marquis
- Moderator
Koliko sam primetio na forumu mišljenja oko Lazarevića i Bjekovića se mimoilaze, s tim što mi se čini da većina favorizuje Lazarevića. Mada rekao bih da smo dosta zatočenici trenutka.
Inače Šveđani danas pišu kako je pozajmica Sičenjea u Vojvodinu gotova stvar nakon što su propali pregovori sa Helsinkijem koji ga je isto želeo.
Inače Šveđani danas pišu kako je pozajmica Sičenjea u Vojvodinu gotova stvar nakon što su propali pregovori sa Helsinkijem koji ga je isto želeo.
- Mare_Liman
Вероватно због неког искуства, и првог мандата... Ја први нисам могао да смислим Бјеку очима и колико смо сигурнији били са Лазаревићем, ал ове сезоне је Лазаревић толико опао у буквално сваком сегменту игре, а Бјека ушао у такву форму да је била опасна разлика у квалитету... Бутеан је заиста добар, бар за ове две утакмице припремне, ал не сумњам да ће оправдати, ал шта ће бити кад се буде ротирало... Ако имамо 4 лева бека тренутно, ајде Гурам иде(ваљда), што не би смо имали и 3 десна, па како се буду показали на припремама тај остаје... Ал шта је ту је...Karlsson wrote: ↑Tue Jul 02, 2024 6:25 pm Koliko sam primetio na forumu mišljenja oko Lazarevića i Bjekovića se mimoilaze, s tim što mi se čini da većina favorizuje Lazarevića. Mada rekao bih da smo dosta zatočenici trenutka.
@Maki да се надовежем, док је Росић бранио на почетку полусезоне тата је окретао разне бројеве, чак и великог вођу да реагује, Божа није јебао живу силу и оставио је Росића, једноставно се поклопило после да нам је кренуло под Царевићем, на њима је да се покажу сад на припремама и дај Боже да добију заслужене минуте и Гочманац и Росић, а Царевић да се удоми негде, слажем се са Карлссоном, вадио нас је ко зна колико пута, ал је стварно киксара, па погледај другу припремну утакмицу, две грешке у одигравању паса, играчи сами на гол, Ајакс води 2-0 крај приче нема враћања, све је то саставни део фудбала, ал гол Букарија ако се не варам на Карађорђу, разне одлуке и испади, Росић не може да се пореди с њим по томе... По мени ко Кордић, киксара тешка и онда одбрани утакмицу живота ил скине неки зицер и сачува бодове...
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
- Deep Purple
https://www.mozzartsport.co.ke/football ... onal/43577
Inače kada je bio u Kups-u na pozajmici bio je proglašen za najboljeg mladog fudbalera.
https://www.mozzartsport.co.ke/football ... land/35793
Inače kada je bio u Kups-u na pozajmici bio je proglašen za najboljeg mladog fudbalera.
https://www.mozzartsport.co.ke/football ... land/35793
Last edited by Deep Purple on Tue Jul 02, 2024 7:49 pm, edited 2 times in total.
-
Delim tvoje mišljenje. I sam sam mislio da je zalutao, međutim...Mare_Liman wrote: ↑Tue Jul 02, 2024 6:38 pmЈа први нисам могао да смислим Бјеку очима и колико смо сигурнији били са Лазаревићем, ал ове сезоне је Лазаревић толико опао у буквално сваком сегменту игре, а Бјека ушао у такву форму да је била опасна разлика у квалитету...Karlsson wrote: ↑Tue Jul 02, 2024 6:25 pm Koliko sam primetio na forumu mišljenja oko Lazarevića i Bjekovića se mimoilaze, s tim što mi se čini da većina favorizuje Lazarevića. Mada rekao bih da smo dosta zatočenici trenutka.
Bjeka ne samo da je ušao u formu, nego je pokazivao stabilnost. Bilo je momenata da pogreši, ali nastavi da igra kao da se ništa nije desilo, što je sezonu ranije bilo nezamislivo. Vidan napredak u samopouzdanju. Dok sam za Lazarevića stekao utisak da je i on nečije "dete". Jbm li ga, ali takav mi utisak.
Bjeka mi ja za tri utakmice posato jedan od dražih derana.
Ima li se šanse dozanti gde je?
Inače dolazak crne braće pozdravljam više nego crno-crvene izdanke ili preletače.
Naročito, što ih na terenu bole patka za iste.
Sečenje

Jel, ja nisam primetio ni da je jednu klasu bolji, a kamoli tri!Maki wrote: ↑Tue Jul 02, 2024 5:15 pmA šta je Carević pokazao? Imamo 7 golmana pod seniorskim ugovorom, a nijednog videli nismo osim Rosića koji je odmah pokazao da je tri klase ispred ovog, pa je morao na klupu.Uvek sa tobom wrote: ↑Tue Jul 02, 2024 5:13 pm Маки па шта конташ да пробамо Бјеку на голу? Можда ту нешто покаже...
Lazar Carević
Dragan Rosić
Matija Gočmanac
Nemanja Toroman
Ranko Puškić
Andrej Borak
Darko Zuvić
Kup je nas!
- Uvek sa tobom
Шта све нисам прочитао овде, па чак и да је Бјековић бољи од Лазаревића 
Нису за Војводину ни један ни други, ал ајте молим вас...

Нису за Војводину ни један ни други, ал ајте молим вас...
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
Mišljenje je kao dupe, svako ga imaUvek sa tobom wrote: ↑Tue Jul 02, 2024 8:15 pm Шта све нисам прочитао овде, па чак и да је Бјековић бољи од Лазаревића![]()

Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Otkud sad ovakva misljenja.....Vosa je najvise limitirana ba bekovima dajte da se nelazemo...ne bitno koji je igrac u pitanju....nisu slucajno dovedeni novi bekovi.....to se iz aviona vidi...profesionalizam je surov.
Bjeku su trazili Napredak Pancevo na pozajmicu ugovor....ne zeli ici ...ako iskrsne neko inostranstvo ali kao i Za Zuku omastiti se necemo
Bjeku su trazili Napredak Pancevo na pozajmicu ugovor....ne zeli ici ...ako iskrsne neko inostranstvo ali kao i Za Zuku omastiti se necemo
- churguzijanac
Oćel dovesti nekog ofanzivnog igrača ili je sa Veličkovićem stavljena tačka?
- Deep Purple
Juri se jedan igrač koji bi mogao da bude jedno lepo iznenađenje, koliko je blizu stvarno ne znam. Ne mogu stvarno ništa više da kažem.churguzijanac wrote: ↑Wed Jul 03, 2024 7:18 am Oćel dovesti nekog ofanzivnog igrača ili je sa Veličkovićem stavljena tačka?
Ne znam da li mi možemo tako nešto da realizujemo. Ali smo dobro zagrizli.