Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
djoks

Re: Transferi

Post by djoks »

Deep Purple wrote: Wed Jul 03, 2024 8:40 am
churguzijanac wrote: Wed Jul 03, 2024 7:18 am Oćel dovesti nekog ofanzivnog igrača ili je sa Veličkovićem stavljena tačka?
Juri se jedan igrač koji bi mogao da bude jedno lepo iznenađenje, koliko je blizu stvarno ne znam. Ne mogu stvarno ništa više da kažem.

Ne znam da li mi možemo tako nešto da realizujemo. Ali smo dobro zagrizli.
Бисоли?
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

Тороман на позајмици у Инђији.

Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Ako je Gocmanac projektovan za drugog golmana, Borak za treceg, onda Rosica treba pozajmiti negde, u slucaju da Car ne ode.
Nema svrhe da decko stagnira, ako imamo velike planove za njega i dug ugovor. Okej, propao je transfer, sta mozemo da uradimo? Mozemo Rosicu da damo minute negde drugde u superligi. Golman njegovih kvaliteta ne bi imao problema da makar 6 meseci odrzava formu u nekom od superligasa na ivici plej ofa.

Nije kvantna fizika, samo treba mucnuti glavom.

Sto se Lazarevica i Bjekovica tice, Lazarevic je morao biti u usponu forme, a Bjekovic u povredama i padu, da bismo rekli da je bolja opcija. Mislim da to sve govori o ovoj debati. Pored Lazarevica u padu forme cak i Jovica Vasilic deluje kao Zabaleta licno.

Iskreno, mogu donekle da razumem Makijev bes po pitanju ovoga, osim ako Bjekovic nije dobio neku ponudu da ide. U tom slucaju, zaista nema sta da se prica tu. Celu sezonu govorimo da su nam bekovi kriminalno losi, doveli smo dva nova i sad odjednom ni to ne valja. Mislim da je skauting sluzba ipak zasluzila malo naseg poverenja. Videcemo sta Butean i Baros mogu. Nadam se da ce to biti dobitna kombinacija. :cheers:
Karlsson

Post by Karlsson »

Indio završio u kinesku Superligu, tim Qingdao West Coast.
Deep Purple

Post by Deep Purple »

@djoks

Nije on u pitanju.
slanina

Post by slanina »

churguzijanac wrote: Wed Jul 03, 2024 7:18 am Oćel dovesti nekog ofanzivnog igrača ili je sa Veličkovićem stavljena tačka?
Juri se jedan igrač koji bi mogao da bude jedno lepo iznenađenje, koliko je blizu stvarno ne znam. Ne mogu stvarno ništa više da kažem.

Da nije ovaj,uklopio bi se narodski da ne kažem plemenski. :D

https://mondo.rs/Sport/Fudbal/a1947982/ ... aluke.html

ZBOG JOVETIĆEVOG POTPISA TRESE SE BALKAN! Ovo niko nije očekivao, Stevan ima novi klub?
100 gb storage

https://degoo.com/g/dyz98u0" onclick="window.open(this.href);return false;
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

slanina wrote: Wed Jul 03, 2024 9:30 pm

Da nije ovaj,uklopio bi se narodski da ne kažem plemenski. :D

https://mondo.rs/Sport/Fudbal/a1947982/ ... aluke.html

ZBOG JOVETIĆEVOG POTPISA TRESE SE BALKAN! Ovo niko nije očekivao, Stevan ima novi klub?
Da li ce to i Borac putem Zvezde?
Inace prica se da ce Ognjen Ozegovic u Pari NN (mislim da su na prirpemama na Zlatiboru), a Ze Turbo na pozajmicu... E sad, dal sam promasio u proceni tog igraca, jer kad vidim ko zeli da ga pozajmi... a i dalje mislim da bi on u Srbiji bio odlican

https://africasoccer.com/yelimay-semey- ... otiations/

p.s. 9999 :mrgreen:
Image
Deep Purple

Post by Deep Purple »

@slanina Nije Jovetić, generalno ne mogu da razumem ovakva dovođenja fudbalera osim ako nisu neki povratnici u svoj klub. Jovetić će ih finansijski odrati a neće on uzeti loptu i nanizati 4-5 igrača i postići gol mada opet šta znam.

Ovo je igrač za nas: https://www.transfermarkt.com/josip-drm ... ler/140579

Njega treba da dovedemo !

Gledao sam Rijeku samo zbog njega bio i sad mi je nešto pao na pamet da vidim gde je, kad vidim slobodan agent, ovaj žmureći kao glavni igrač kod nas daje 20 golova.

A u Dinamu je imao probleme sa Jakirom.

On je fudbaler kojem ako daš ulogu i minute on će garantovano postizati golove, kod njega nema ili ili već daj mu minute i ozbiljnu ulogu i razbijaće.
Karlsson

Post by Karlsson »

Ne znam zašto se ne fokusiramo malo na rusko tržište. Ima dosta slobodnih Rusa koji zbog političke situacije i nemaju neki izbor pri odabiru novih klubova.
Ako ne pronađu klub u Rusiji teško da će ga igde pronaći.
churguzijanac

Post by churguzijanac »

Deep Purple wrote: Wed Jul 03, 2024 10:48 pm @slanina Nije Jovetić, generalno ne mogu da razumem ovakva dovođenja fudbalera osim ako nisu neki povratnici u svoj klub. Jovetić će ih finansijski odrati a neće on uzeti loptu i nanizati 4-5 igrača i postići gol mada opet šta znam.

Gledao sam Rijeku samo zbog njega bio i sad mi je nešto pao na pamet da vidim gde je, kad vidim slobodan agent, ovaj žmureći kao glavni igrač kod nas daje 20 golova.

On je fudbaler kojem ako daš ulogu i minute on će garantovano postizati golove, kod njega nema ili ili već daj mu minute i ozbiljnu ulogu i razbijaće.
Takve treba da dovodimo ako ćemo da napadamo grupnu fazu LE ili LK
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

Утакмица са Ајаксом је за 21 дан.

Нисам промашио тему/топик.
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
slanobarac

Post by slanobarac »

Uvek sa tobom wrote: Thu Jul 04, 2024 10:21 am Утакмица са Ајаксом је за 21 дан.
..... a mi još u traganju za pojačanjima. Čak i da nađu nekog on neće proći pripreme sa ekipom. Ništa nismo naučili, večiti ponavljači.
PS: a upravnik puca na fss, *ebe mu se za klub.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
hvylarn

Post by hvylarn »

Deep Purple wrote: Wed Jul 03, 2024 10:48 pm @slanina Nije Jovetić, generalno ne mogu da razumem ovakva dovođenja fudbalera osim ako nisu neki povratnici u svoj klub. Jovetić će ih finansijski odrati a neće on uzeti loptu i nanizati 4-5 igrača i postići gol mada opet šta znam.

Itekako što bi bio za nas. Ali koliko je realno da bi mogli da namirimo njegove finanijske zahteve? Neko ko je do relativno skoro igrao u Engleskoj, a i dalje može da igra ozbiljan fudbal..

https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... zdu/486223

Pisao sam o ovom momku da bi trebali da probamo, ali ako je otresao zvezdu.. mi ne bismo mogli ni pod tačku razno.
1892

Post by 1892 »

Nama treba špic, a Super Mario Baloteli je free agent.
Samo kažem....🙂
Come on you Reds!
hvylarn

Post by hvylarn »

1892 wrote: Thu Jul 04, 2024 12:15 pm Nama treba špic, a Super Mario Baloteli je free agent.
Samo kažem....🙂

Mali se previše opustio.
Post Reply