Ne bi me cudilo da se ovim stvara prostor za jos jednog non-EU stranca.
Imali smo ih 4 sa njim, pa je bilo malo guzve, jer smo time ostali prilicno limitirani. Sta ako smo zeleli jos jednog Crnogorca npr. da posalju Makija na aparate?
Znam da ima dosta godina, jeste imao istoriju sa ciganima (makar nije njihovo dete)... ali mi je uvek delovao korektan momak. Trenutno bez kluba, ogromno iskustvo u Seriji A.
Odlaskom Kembela nam krilo postaje deficitarno. Lazovic moze na obe strane igrati, a i taj stil nam treba, probijac, dobra tehnika, dobar centarsut, dobar sut.
N13 wrote: ↑Fri Jul 05, 2024 11:06 am
Sta mislite o Darku Lazovicu?
Znam da ima dosta godina, jeste imao istoriju sa ciganima (makar nije njihovo dete)... ali mi je uvek delovao korektan momak. Trenutno bez kluba, ogromno iskustvo u Seriji A.
Odlaskom Kembela nam krilo postaje deficitarno. Lazovic moze na obe strane igrati, a i taj stil nam treba, probijac, dobra tehnika, dobar centarsut, dobar sut.
Зависи колико би нас то изашло финансијски, али сам убеђен да се може наћи бољи, јефтинији и млађи играч
Bolje je onda Jovetića da ugrabimo braći iz Banja Luke. Pre bih istrpeo grobarskog Crnogorca nego još jednog cigana, mada bih obojicu mogao da prihvatim, jer su stvarno velika imena, neuporediva sa onima (crveno-crnim i Crnogorcima) koje trenutno imamo u timu. Bili bi dobra pojačanja, sigurno.
Lazović ima 30 nastupa za repku, a Jovetić 80, to je za poštovanje.
Ako sam dobro razumeo Grzegorz Krychowiak je slobodan igrač ja bi ga doveo, jeste da to nije više taj igrač kao što je bio u sevilji ali kontam da bi na ovim nasim pasnjacima dominirao sa Koraćem
Iskreno rečeno posle nikakve sezone Kembela, da ga prodamo za 300k je više i nego odličan posao. Pare od transfera i njegovu platu da ponudimo nekom slobodnom igraču, možemo da pronađemo dve klase bolje od njega.
Kembel ima brzinu, ali u svemu ostalo poprilično ograničen. Kontrola lopte, šut i pas imaju omladinci bolju tehniku.
hvylarn wrote: ↑Fri Jul 05, 2024 12:05 pm
Iskreno rečeno posle nikakve sezone Kembela, da ga prodamo za 300k je više i nego odličan posao. Pare od transfera i njegovu platu da ponudimo nekom slobodnom igraču, možemo da pronađemo dve klase bolje od njega.
Kembel ima brzinu, ali u svemu ostalo poprilično ograničen. Kontrola lopte, šut i pas imaju omladinci bolju tehniku.
hvylarn wrote: ↑Fri Jul 05, 2024 12:05 pm
Kontam da je ovaj odlazak, po meni, nadasve korisnog Jamajčanina, morao da usledi da bi se oslobodilo mesto za Kenijca Sičenjea. Očigledno da Boža više ceni izdržljivost nego brzinu. Šteta, baš sam se nadao da ću gledati predstavnike dve najjače nacije u sprintu i maratonu. To nigde nije bilo.
Nazalost Bjeka nije napredovao mnogo sezonu dve u nazad, a niti se fizicki ojacao... Sa druge strane Lazarevic je uzas nad uzasima. Defanzivno je ocajan, u napadu retko sta dobro izvuce.
Srecno Bjeko, neka te prati sreca i zdravlje!!! Uvek ce biti ljubimac
Ne znam koliko je realno dovoditi igrače iz nižih danskih liga.
Ovaj lik je prekucao prošle sezone treću i sada sa svojim timom igra drugu.
Pogledajte ludu statistiku. https://www.transfermarkt.com/elias-sor ... aison=2023