Uprava

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Turija

Re: Uprava

Post by Turija »

Savcic Luka wrote: Sun Jul 28, 2024 1:00 am
Turija wrote: Sat Jul 27, 2024 11:22 pm Mene je vise zacudilo kada je dosao.
Da li ce Mandaric biti konkretan da kaze razlog(e) odlaska iz Vose? Meni se cini da nece?
Korektno je da ne priča javno o poslovnim odnosima.
To što mi posmatramo iz drugog ugla tu korketnost i što bi voleli da znamo realanu kolektivno psihološku sliku, to je druga stvar.
@Luka,
slazem se ja sa time, kad je samo posao u pitanju. Ali, Vojvodina je bila nesto vise od posla, barem je tako pricao.
I sve uprave, kojima je Vosa samo posao, dovele su do toga da 30 godina ne uradimo nista znacajnije. Da samo povremeno blesnemo, sa nekim prijatnim iznenadjenjem na terenu, i nastavimo da tavorimo u domacem plej ofu kao dometu Vose. Otuda i ono ,,kup je nas".

Nisam ja mislio da treba da kaze o poslovanju, vec o viziji Kluba na terenu. I aktuelna uprava ima viziju sampionske i evropska Vose, ali ne znam kako to moze ostvariti, ako svake godine prodajemo najbolje igrace?
Ne mislim ja tu na Zuku. On je prebacio ,,stotku", vec na one koji nisu nosili dres ni par desitina utakmica. Kako tako uigrati ekipu i imati kontinuit? Meni se cini da je i na tom polju zapelo? Jer, bez uspeha i kontinuiteta nema ni novaca.
I slazem se sa onim sto je @ Deep napisao: minimum 2 sezone moraju se zadrzati najbolji igraci.
Dakle, kao i u svim poslovima, u pocetku moras investirati, pa onda kapitalizovati. Pretpostavljam da je to hteo Mandaric, ali to jedino tacno znaju samo on i nasa uprava.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Savcic Luka

Post by Savcic Luka »

@Turija
Slažem se sa tobom. Ne znam samo koliko se to može jasno razdvojiti. Verovatno je moguće, ali treba biti vešt.
S druge strane, svi kuju Mandarića u zvezde.
I meni je bilo neizmerno drago kada je došao i daleko mu više verujem nego ne verujem, ali treba imati na umu da je ljudima koji prešli neki nivo poslovni način razmišljanja jedini, a u poslu kao i u sportu ima sujete.
Jedini način da saznamo je da neko zaista kaže razloge, ako je do razlaz zaista definitivan.
Osetilo se to u onoj vesti kada je jako naglašeno da igrač koji nije zadovoljio stručni štab, bio njegova preporuka. Ko znam, možda je dirnuo u omladinsku školu, odnosno Gruju, možda nešto treće. Jbm li ga…
Medjutim isto tako, moje iskustvo sa tako jakim ljudima je da je sa njima teško raditi.
Cane

Post by Cane »

Kad se već na žalost otvorila ova tema, evo par rečenica o nečemu što sam čuo a do sada nisam nigde hteo komentarisati, da ne bi unosio lošu energiju.

Lično sam bio više nego oduševljen ulaskom Mandarića u klub i smatrao da će nam to doneti ozbiljne promene, pre svega kroz uspostavljanje kvalitetnih kontakata napolju, a takođe i na planu mogućeg dovođenja ozbiljnih sponzora i time ojačanja finansijske osnove kluba. Takve stvari bi neminovno njemu dale mogućnost da postane nezaobilazan faktor odlučivanja i uvođenja suštinskih reformi u klub, odnosno modernizacije kluba čemu smo se svi nadali. Međutim, prateći situaciju, onoliko koliko je to moguće, nisam primetio da je do sada bilo šta slično ni započeto, mada je možda za tako nešto potrebno i više vremena nego što je prošlo od kada je on u klubu.

S druge strane, pojavljivale su se neke glasine da i nije imao nikakvu želju da se bavi finansijskim i organizacionim stvarima, nego je isključivo izrazio nameru da reformiše naš sportski sektor tako što bi ga poverio njegovom velikom prijatelju Marku Nikoliću i izvesnom rođaku iz BG koji ima agenciju i bavi se prodajom igrača. Nakon što mu je to odbijeno počeo je da se distancira od kluba i da ne dolazi ni na sastanke ni na utakmice. Navodno je upravo on iz razloga ličnog nezadovoljstva time izminirao preko Nikolića već dogovoren Zukin transfer u Rusiji, nakon čega je došlo do potpunog razlaza.

Realno, teško je suditi kad suštinski ne znamo šta je zaista pravo stanje stvari, ali ako u ovim pričama ima i deo istine onda to baca neko drugo svetlo i na Mandarića, odnosno njegove namere zbog kojih je ušao u klub. Ostaje da ispratimo dalji razvoj događaja i vidimo da li će se nešto dešavati ili ne i kako će se to odraziti na funkcionisanje kluba. Nadajmo se da i pored svega neće biti nikakvih ozbiljnijih potresa jer nam to, posebno sada, nikako ne treba.
Turija

Post by Turija »

@Cane,
sve je moguce, zato i mislim da necemo saznati istinu.
Mandaric jeste pominjao nikolica, koji je nacinom odlaska iz Vose, zatvorio vrata sa povratak.
Kako bi radila ta agencija, od Mandaricevog poverenja, mi ne znamo? Mozda bi nam klinci odlazili, kao i do sada, a mozda bi napravili siru i kvalitetniju bazu? Sad sto je rodjak u pitanju, deluje logicno, jer koga Mandaric ima ovde da mu je od poverenja? Mozda taj rodjak ne bi samo odvodio kvalitetne igrace, mozda bi i dovodio. To mozemo samo pretpostavljati.
E sad, sto se tice Vose, ima li razlike izmedju Nikolica i Terzica?

Zato sam i napisao, da sacekamo kraj ovih evropskih kvalifikacija i prelaznog roka, za neko konkretnije misljenje.
:cheers:
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

Nisam ni sumnjao da ću pročitati da je Mandarić došao da rovari i gura svoje, ali srećom moralne gromade iz uprave su rekle istorijsko NE. Možemo mirno da spavamo, u klubu su oni koji gledaju interese kluba i samo kluba :dance2:
Io odio Belgrado
Istocno stajanje

Post by Istocno stajanje »

Od prvog dana sam znao da se Mandaric nece dugo zadrzati kada vidi sa kim sve ima posla.
Covek je navikao da radi u uredjenim sistemima.
Privatizacija svakako nikada nece biti sprovedena, jer nekim losim ljudima to ne odgovara
Uprava napolje!
Savcic Luka

Post by Savcic Luka »

Cane wrote: Sun Jul 28, 2024 1:17 pm
Navodno je upravo on iz razloga ličnog nezadovoljstva time izminirao preko Nikolića već dogovoren Zukin transfer u Rusiji, nakon čega je došlo do potpunog razlaza.
Čuo sam i da je Malajcu natovario poresku jer ga ovaj nije prepoznao i nije hteo da mu da kokice za dž.
kuzma liman

Post by kuzma liman »

Savcic Luka wrote: Sun Jul 28, 2024 4:32 pm
Navodno je upravo on iz razloga ličnog nezadovoljstva time izminirao preko Nikolića već dogovoren Zukin transfer u Rusiji, nakon čega je došlo do potpunog razlaza.
Čuo sam i da je Malajcu natovario poresku jer ga ovaj nije prepoznao i nije hteo da mu da kokice za dž.
Hahahahah vrh :mrgreen:
Cane

Post by Cane »

Savcic Luka wrote: Sun Jul 28, 2024 4:32 pm
Ako ti tako kažeš moguće je zaista, nemam razloga da sumnjam ni malo.
Pri tome ja očigledno nisam tako dobro informisan kao ti pa ne znam da je Malajac imao problema s poreskom i kakva je priroda istih, ali da je Zukin transfer propao i da ga je sprečio baš ćelavko Elmer to je valjda opšte poznato.
No, možda si ti zaista u pravu i sve to ima veze s kokicama.
ultra komsa

Post by ultra komsa »

Prvu stvar kada je on došao zvao sam momke iz Ljubljane, da ih pitam za njega. Jednu reč hvale nisu imali. Šta god da je, oni su mi preneli da očekujemo medijsku pomamu, a da je on izlapeli matorac. Naravno, sve uzeti sa rezervom, ali to kao što je Rebrača u KK. Blef, staro ime, s tim što rebarce nema dinara prebijenog.
Maki

Post by Maki »

Od svega izrečenog na ovoj stranici mogu da poverujem jedino u to da je iz čiste sujete sjebao Malajcu biznis sa kokicama...ahahaaha. Dobar! :cheers:
churguzijanac

Post by churguzijanac »

Jbt šta se bunite. Malajac drži monopol na kokice već 30 godina :mrgreen:
hvylarn

Post by hvylarn »

Malajac ako do sada nije kupio najmanje jednu celu zgradu u NS-u i apartmane po primorju, ništa uradio nije.
Forza Voša

Post by Forza Voša »

„Hasta la Victoria Siempre!“
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Sport klub mnogo jede ono što se ne jede u poslednje vreme, ne znam šta se sa tim medijem desilo ali ovo što se dešava u poslednje je katastrofa, mnogo rekla kazala priča generalno u i oko kluba a ništa nije slučajnost.

Oni da su se pitali doveli bi Seid-a do toga da napusti klub a ne da bude izglasan za igrača sezone i da gostuje ovde nakon toga.

Suština je da 70% stvari nije tačno a prenosi se.
Ja verujem da ja možda znam 5-10% koje se dešavaju u najboljem slučaju.

Jedino mozzart ima koliko toliko relativne izvore preko svojih izveštavača i tjt.

Pa jedan dnevnik preuzima gotovo pola svojih informacija odavde a najbliži su klubu.

Da je sve onako kako neki mediji opisuju u i oko Vojvodine trenutno da li neko misli da bi se Medojević vratio?

Meni je Medojević polazna tačka jer ja dovoljno dobro znam da se on ne bi tek tako vratio a pregovori sa njim se ne svode na dužinu trajanja ugovora i plate već nešto sasvim drugo i mnogo važnije.

A ja očekujem Radoju, Gaćinovića, Aleksića i ostale već od sledeće sezone i mislim da se tad ide na titulu sa većinom naših kvalitetnih povratnika, ovo je samo moja insinuacija ali mi vuče na to.

Šta li će tek tad da se priča?

A i oko nekih stvari ja sam čuo da je nama bio ponuđen jedan fudbaler ovo leto sa kojim bi možda bili bolji i od cigana jer mislim da ni oni nemaju takvog fudbalera ali su ga zbog stvari van terena odbili i ne mislim na politiku već oko nekih stvari koje ga prate a opet ko zna da li su istinite ali klub nije želeo to ali neću ništa dodati na to niti otkrivati ko je u pitanju jer se on nama nudio pa i iz poštovanja trenutne ekipe za koju nastupa a i mediji odavde prepisuju pa da ne izlaze vesti nakon toga i prave se bombastični naslovi.

I ne nije Jovetić u pitanju, mi smo i Jovetića kontaktirali kada je odjavio Borac jer nismo hteli da ulazimo u pregovore sa njim dok su naša braća bila u pregovorima sa njim i tek nakon defitinivnog ne Borcu mi smo probali da ga dovedemo ali ponuda iz Arabije koju je dobio nije realna ni za mnogo platežni jače klubove od našeg.

A sad zamislite koliko hiljada stvari ima tu koje ja ne znam.
Post Reply