@Luka,Savcic Luka wrote: ↑Sun Jul 28, 2024 1:00 amKorektno je da ne priča javno o poslovnim odnosima.
To što mi posmatramo iz drugog ugla tu korketnost i što bi voleli da znamo realanu kolektivno psihološku sliku, to je druga stvar.
slazem se ja sa time, kad je samo posao u pitanju. Ali, Vojvodina je bila nesto vise od posla, barem je tako pricao.
I sve uprave, kojima je Vosa samo posao, dovele su do toga da 30 godina ne uradimo nista znacajnije. Da samo povremeno blesnemo, sa nekim prijatnim iznenadjenjem na terenu, i nastavimo da tavorimo u domacem plej ofu kao dometu Vose. Otuda i ono ,,kup je nas".
Nisam ja mislio da treba da kaze o poslovanju, vec o viziji Kluba na terenu. I aktuelna uprava ima viziju sampionske i evropska Vose, ali ne znam kako to moze ostvariti, ako svake godine prodajemo najbolje igrace?
Ne mislim ja tu na Zuku. On je prebacio ,,stotku", vec na one koji nisu nosili dres ni par desitina utakmica. Kako tako uigrati ekipu i imati kontinuit? Meni se cini da je i na tom polju zapelo? Jer, bez uspeha i kontinuiteta nema ni novaca.
I slazem se sa onim sto je @ Deep napisao: minimum 2 sezone moraju se zadrzati najbolji igraci.
Dakle, kao i u svim poslovima, u pocetku moras investirati, pa onda kapitalizovati. Pretpostavljam da je to hteo Mandaric, ali to jedino tacno znaju samo on i nasa uprava.