Ali, džaba, nisam otišao na Brdo. Ko bi ovo očekivao?
Kako četiri?gospodinFKV wrote: ↑Sun Aug 04, 2024 7:13 pm Bas htedoh da napisem - cuo Banda Makija, pa da vidimo.
U 11 cak 4 bonusa i solidno slaninarska postava za standarde Vose u poslednjih par godina.
Ех маки, Божа прочито твој пост, ставио 5 бонуса и сланинаре и ти испалиш... Против Марибора сад 11 цигана, без бонуса и без сланинара... Па ти пази шта ћеш да пишеш ...
Pardon! Prevideh Velickovica dok sam bio fokusiran da ne izostavim Radulovica, jer je on taj na granici (2002).slanobarac wrote: ↑Sun Aug 04, 2024 7:20 pmKako četiri?gospodinFKV wrote: ↑Sun Aug 04, 2024 7:13 pm Bas htedoh da napisem - cuo Banda Makija, pa da vidimo.
U 11 cak 4 bonusa i solidno slaninarska postava za standarde Vose u poslednjih par godina.
Sukačev, Drobnjak, Veličković, Radulović i Ivanović.
Дееп, па ти никад ниси био песимиста, нема ако се и киксне, нема кикса... Какав год да је састав, а и овај је квалитетан, клинци жељни доказивања, микс млађих и старијих, иде се на 3 бода, кикса немаDeep Purple wrote: ↑Sun Aug 04, 2024 7:35 pm Ako se i kiksne zbog ovog sastava ne smemo da kritikujemo, previše izmena za moj ukus nadam se da ćemo pokazati kvalitet i karakter i odneti pobedu ! Ajmo momci !
Tako je.Deep Purple wrote: ↑Sun Aug 04, 2024 7:35 pm Ako se i kiksne zbog ovog sastava ne smemo da kritikujemo, previše izmena za moj ukus nadam se da ćemo pokazati kvalitet i karakter i odneti pobedu ! Ajmo momci !
Svi osim Carevića i Nikolića zamenjeni.