VOJVODINA u Evropi
- Grbavica.021*
Re: VOJVODINA - Maribor, četvrtak 20h (1:2 prvi meč)
Ђургарден - Илвес 2:1, тренутно 43 минут.
Last edited by Grbavica.021* on Thu Aug 15, 2024 7:44 pm, edited 1 time in total.
Ovde kod juga, dva autobusa i 5 velikih kombija MB registracije.Savcic Luka wrote: ↑Thu Aug 15, 2024 7:30 pm4 busa na naplatnoj upravo prošla.Maki wrote: ↑Thu Aug 15, 2024 7:10 pm Potpuno prirodan sastav s obzirom da smo desetkovani u veznom redu i napadu. Ovde sat vremena pred utakmicu na ulicama Topole i ne liči na veliku posetu, s tim što će Slovenaca biti dosta više na tribinama nego Holandeza prošli put. Tako mi se čini, ali šta da se radi.
Savicevic sve do sada pogrešio, vrlo slabo smo krenuli.
Naši ograči deluju kao da igraju neku prijateljski, a ne utakmicu od koje im zavisi sezona.
Do sada Maribor dve ciste šanse propustio, a mi samo samo neuspešne bolje i frljoke.
Bamidele mi deluje kao glup igrač i ne vidim kako je bolje rešenje od Radulovica.
Takođe zašto Butean pre L. Nikolića??
Sramotna igra za sada...
Naši ograči deluju kao da igraju neku prijateljski, a ne utakmicu od koje im zavisi sezona.
Do sada Maribor dve ciste šanse propustio, a mi samo samo neuspešne bolje i frljoke.
Bamidele mi deluje kao glup igrač i ne vidim kako je bolje rešenje od Radulovica.
Takođe zašto Butean pre L. Nikolića??
Sramotna igra za sada...
Last edited by Salvador on Thu Aug 15, 2024 8:18 pm, edited 1 time in total.
Jedan jedini ubačaj nije bio kako treba u njihovom šesnaestercu. Ni iz prekida, ni iz igre.
JBT!!!
Sada ne taktizirati nego napadački do kraja na gol više.
Sada ne taktizirati nego napadački do kraja na gol više.
Savicevic amater, vadi ga napolje!
Koji moj radis Vukane??? 

I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Daj bre ovi su u rangu radnickog kg al kad igramo kod njih
a mi smo jos gori

Nije tako loše ispalo, ali sada smo tek na nuli.
Ubaciti odmah Radula, L. Nikolića i Veličkovića umesto Delea, Buteana i Savićevića i pritisnuti napad u drugom.
@marko93 - bas tako!
Ubaciti odmah Radula, L. Nikolića i Veličkovića umesto Delea, Buteana i Savićevića i pritisnuti napad u drugom.
@marko93 - bas tako!
Od izlaska Iličića, ovi ne mogu da se skupe na terenu. Litvanac desni bek, Širvis, njihov ubedljivo najgori igrač.
Kod nas Seri majstorski, Carević odličan, Sinčendže bolji od dvojca halfova iako je Crnomarković dao gol, Uroša Nikolića nema, Savićević užasan, Baros značajno bolji od Buteana. Dele slab, Ivanović bez lopte.
Kod nas Seri majstorski, Carević odličan, Sinčendže bolji od dvojca halfova iako je Crnomarković dao gol, Uroša Nikolića nema, Savićević užasan, Baros značajno bolji od Buteana. Dele slab, Ivanović bez lopte.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Bolji smo od ovih poluamatera; ovo se mora dobiti.
Vukan prečka/ 1 na 1 / sledeća ulazi.
Malo zategnuti oko ovih ispucavanja ka Careviću, nema razloga dopustati toliko suteva van 20m.
Vukan prečka/ 1 na 1 / sledeća ulazi.
Malo zategnuti oko ovih ispucavanja ka Careviću, nema razloga dopustati toliko suteva van 20m.
- Pera Centar
Platismo ovog Dele 600.000 e, verujem da u kadetima imamo ozbiljnije igrače. Šteta što je Radulović povređen, izbacio bi ovog nigerijca, ali ne može.
Svakako bi uveo mladog Popovića ili Veličkovića umesto Savićevića, koji je očajan.
Sve u svemu ne vodimo1:0, zato što dobro igramo, nego što je ovaj Maribor katastrofa, bez Ilinčića su još gori, čist raspad.
Svakako bi uveo mladog Popovića ili Veličkovića umesto Savićevića, koji je očajan.
Sve u svemu ne vodimo1:0, zato što dobro igramo, nego što je ovaj Maribor katastrofa, bez Ilinčića su još gori, čist raspad.
- Mare_Liman
Црни 

"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
- Red Marquis
- Moderator
Uroš NEVIDLJIVI Nikolić. Dokle više taj zauzima prostor nekome u timu?! Daj Veličkovića, daj bilo koga mesto njega. Bamidele se s loptom nikako da sastavi. Vukan usrao loptu koja bi uveren sam otvorila ove za siguran prolaz, ovako strepimo. Baros je odličan, Seri kao i uvek najbolji.
Ovo moramo proći i to moramo proći tako što ih moramo nastaviti stiskati i biće tri razlike. Nema Iličića, trener na tribinama, zreli su da ih uberemo.
Ovo moramo proći i to moramo proći tako što ih moramo nastaviti stiskati i biće tri razlike. Nema Iličića, trener na tribinama, zreli su da ih uberemo.
Io odio Belgrado
- Grbavica.021*
Ђургаден је победио 3:1 Илвес и пласирао се у плеј оф.
п.с Рапид победио 2:0 Трабзон укупним резултатом 3:0, богме било би чупаво са њима дасмо их извукли.
п.с Рапид победио 2:0 Трабзон укупним резултатом 3:0, богме било би чупаво са њима дасмо их извукли.