Red Marquis wrote: ↑Fri Aug 16, 2024 5:37 pm
Uzrok je uprava kojoj nije bio primarni cilj ulazak u grupe.
Ulazak u grupe bi znacio i jos jedno neispunjeno obecanje - igranje grupne faze na Karadjordju. Ja ne znam kojom magijom bi oni dobili licencu za grupnu fazu tu. Stadion se raspada.
Ono sta se meni cini da se desilo jeste to da smo se nadali nekom neprelaznom protivniku, novom Ajaksu, pa da moze da se ide i prica na sva zvona kako smo se suprotstavili hrabro mocnom protivniku, ali nas eto sreca nije pogledala na zrebu, da odigramo te dve utakmice na TSC Areni i da se zatvori prica za ovo leto. Je l' ste primetili koliko se od strane uprave potencirala ta prica dok je u igri bio Ajaks, a kako se oko Maribora sve odjednom utisalo. Niko da istupi u javnost. Ni pre, ni tokom, a evo sad ni nakon dvomeca. Niko da bekne, da ohrabri, da pokaze ambiciju.
Doveli su nam Medojevica, ne znam ni ja na koju foru su ga zaje*ali da dodje. Da se umiri plebs, a da se ne potrosi mnogo, pa ih je Aleksina povreda zaje*ala. Onda se krenulo u neko kesiranje, ''ako se prodje Maribor'', umesto da se kesiralo vise tokom dvomeca s Ajaksom, kada je vec bilo jasno da cemo ili na PAO/Botev ili na Maribor/Krajovu, i da imamo prilicno dobre sanse za prolaz.
To vam je, dragi moji sapatnici, pilicarski mentalitet fudbalskih (ne)radnika u Srbiji. Kako mozemo da ulozimo minimalno, a da nam se to nekako vrati, pa da se kitimo tim uspesima narednih 10 godina...
Doba ljudskih papalina, kukavica i praznih obecanja.