Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
gospodinFKV

Re: Transferi

Post by gospodinFKV »

Dobar potez. Nasim napadacima moze da legne Cempionsip. S**nje klub, doduse. :mrgreen:
Ako momku treba pomoc snalazenja ovde po gradu, neka se javi, ako ima ko da mu prenese odavde. :cheers:
Marko93

Post by Marko93 »

denialalner wrote: Thu Aug 29, 2024 12:09 am Solidna prodaja,ne bas dobar klub za Ivanovica
prodati i onog Radulovica

Za 5 miliona,svasta moze da se dovede.....

Dovesti jednog igraca u odbrani,dva u vezi,dva u napadu

Vratiti Danila Mitrovic 2001,ili dovesti Andreja Djurica 2003 ili Cestica 2001
Dejan Tetek 2002 za simbolican novac DM i moze da da pokrije defanzivne pozicije

vezni,racunam i krila

Vidosavljevic 2001 za 1 mil,
Knezevica 2003 ili Djakovca 1997 ili Stanica 2001 ili Adesinu 2004 , 1mil dati za jednog od njih njih cetvorice
Mladenovic 2005 (besplatan bonus,STRasan igrac)
Alexi Pitu 2002,besplatno krilo,zamena za Radulovica
Matija Marsenic 2005 Bayer Leverkuzen,simbolicno obestecenje,Srbin iz CG
NIkola Vukic 2004 iz UAE,ne igra tamo
NIkola Jojic 2003,ne igra u Stouku

napad

Napadac:
Obavezno Borovina prebaciti u prvi tim

izbeci Drmica ima problema sa povredama i u godinama je.

Probati dovesti Luka Jovanovic 2005 iz Adelaide....za nekih 2mil
besplatno Pesica ili Despotovica ili cak Saponjica,za iskustvo...
Bojan Radulovic 1999 iz Hadersfilda,
Skinemo editor prebacimo Messija i Mbappea i bog da nas vidi
fkvtelep89

Post by fkvtelep89 »

Sada možemo samo da čekamo novog špica... :dance2:
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Za razliku od ostalih ovde, sto su uleteli sa sprdnjom, hteo sam da procitam ove predloge, ali sam onda dosao do dela gde kazes da je Drmic za izbegavanje, ali zato treba probati Despotovica, Pesica ili Saponjica za iskustvo. :mrgreen:

Ako uzmemo iskustvo kao faktor, kakvo to iskustvo nosi Saponjic sa sobom?
Ako uzmemo faktor godina kod Drmica kao nesto sto ga diskvalifikuje, kako to onda ne diskvalifikuje Despotovica ili Pesica, koji su doslovno isto godiste, cak i stariji po par meseci od njega? :mrgreen:

Najzad, kada pricamo o brojevima, sta je tvoj izvor za recimo cenu Vidosavljevica? Takodje, sta je po tvom misljenju ''simbolicno obestecenje'' i kako se kotira valuta ''ne igra tamo''? Primera radi, Jojic je otisao za 1.4mil u Stouk i ne igra, logicno, zato sto je dete od 20 godina. Ima jak ugovor jos 3 godine, doveden proslog leta. Da li stvarno mislis da ce njega Stouk pustiti tek tako, pogotovo za bilo koju sumu ispod pomenutih 1.4mil? Matija Marsenic je bio kapiten omladinskog tima, pokidao ligamente, ko zna koliko je jos povredjen. Kolike su nase sanse da ga dovedemo i koja je poenta ako je povredjen? Nikola Vukic presao za milion eura zimus. Ponovicu kao i za Jojica - zar mislis da Al Dzazira nece hteti makar da povrati taj novac? Pogotovo tako rano. To su ozbiljne pare, za skoro svakog od tih navedenih igraca.

Provucite malo neke stvari kroz filter kad pisete ovde, ljudi moji. Ja sam mozda streber kada je u pitanju shvatanje foruma, ali mi 99% upisa prodju kroz neke filtere logike i ''kontrole kvaliteta'' upisa. :cheers:
Na_3_boda

Post by Na_3_boda »

Pitanje za upucenije da li je moguce i realno da se dovede na pozajmicu Jovan Milosevic iz Svajcarske?
Karlsson

Post by Karlsson »

Pa on je Švajcarskoj na pozajmici.

Ako nam treba bonus napadač ja bih pokušao da dovedem Milovanovića iz Almerije i naravno nekog stranca kojem ne trebaju 3-4 zicera da bih postigao 1 gol.
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Karlsson wrote: Thu Aug 29, 2024 10:32 pm Pa on je Švajcarskoj na pozajmici.
Nevezano za subjekat, Iznenadio bi se, ali u fudbalu nije nemoguće da je igrač na duploj pozajmici :D
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

https://www.dnevnik.rs/lat/sport/fudbal ... 29-08-2024

На партизан без нападача.
prvoj ljubavi omogućio zaradu od tri i po miliona еvra, plus 20 posto od svakog narеdnog transfеra.
Јел ово нека грешка у тексту, или неки новитет?

Иако сам киван био на Ивановића због свих промашених шанси у ових пар последњих утакмица, желим му све најбоље у даљој каријери!
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Ma lapsus.
Sve najbolje, malac, Cempionsip ce ti biti po meri! :cheers:
Neizlecivi

Post by Neizlecivi »

Nisam pravnik, ali verujem da je nemoguce da napravis takav ugovor. Kada si nesto prodao, ili u ovom slucaju usluge nekog, kako da zahtevas od svakog sledeceg vlasnika procenat.
Nadam se da ce da napreduje decko, meni se bas svideo, pravi napadac je. Ono sto mu je falilo je samopouzdanja nakon kraja sezone. Ove sezone se samo gomilala nesigurnost... Srecno Miho, zgazi ih sve!
denialalner

Post by denialalner »

Na_3_boda wrote: Thu Aug 29, 2024 10:16 pm Pitanje za upucenije da li je moguce i realno da se dovede na pozajmicu Jovan Milosevic iz Svajcarske?
Produzili mu pozajmicu na godinu
Tamo ce imati sigurne,garantovane minute.....

Prizivaju se hrvatski trenere,treba pokusati,ali ni oni nemaju neke rezultate u evropi,
njima je najbitnija prodaja igraca,da bi klub jednostavno postojao,
nemaju drzavu iza sebe i liga im je zato razvojna,
Rijeka i Hajduk imaju jednog,dva stranca u postavi,Dinamo 3,4 uz gomilu mladih domacih igraca

videcete veliku Barselonu sa 3 igraca 2007 (koji su igrali sa Srbijom u17 1:1),bezbroj "bonus" igraca....

To je nesto slicno imala Vosa,dok je tu bio Bata Buturovic....pre toga partizan

Mora da se zaostri konkurencija sa bonus igracima,
ovako su sigurni,znaju da sigurno startuju...
zato se i desilo ispadanje od Maribora....
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Za to je potrebno barem 4-5 godina sistematskog rada na OS, skautingu i suzbijanju pilicara. Kupovinom bonusa samo stavljas flaster na prostrelnu ranu.
Mnogo tu kukolja treba da se iscisti.

I nismo zbog toga ispali protiv Maribora.
Tigers1990

Post by Tigers1990 »

gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Pojacanje iz Francuske? Da nije mozda Milos Lukovic? Ne bi bila losa opcija za pozajmicu.
Deep Purple

Post by Deep Purple »

gospodinFKV wrote: Fri Aug 30, 2024 8:39 pm Pojacanje iz Francuske? Da nije mozda Milos Lukovic? Ne bi bila losa opcija za pozajmicu.
Ja verujem da je onaj iz Bordo-a ali opet nemam nikakvu informaciju, možda je i on našao klub.

Mislim da je možda i Luković ne bi me iznenadilo.
Post Reply