Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Mare_Liman

Re: Transferi

Post by Mare_Liman »

Red Marquis wrote: Sat Aug 31, 2024 3:48 pm Od početka sezone govorim da je Uroš Nikolić najlošiji igrač tima, bukvalno ga nema na terenu, a standardan. Upravo ono mesto gde smo morali dovesti pojačanje je on držao.
Зар 10-ка у модерном фудбалу не постоји? :mrgreen:
Боље да су гурали малог Величковића и набијали му самопоуздање, него њега који је рушио све што је могао и још није имао никакав учинак...
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Neizlecivi

Post by Neizlecivi »

Po ucinjenom u ovom delu sezone Nikolic i Radulovic nece nedostajati ni najmanje. Protiv Krusevljana se videlo sve sto mogu da pruze, a sada mozda ispada pre sve sto su ZELELI da pruze.

Ova ekipa moze i mora mnogo vise od svega do sada. Nadam se uspesnom budjenju i nakon pauze da imamo sta da vidimo.
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

ssnigd wrote: Sat Aug 31, 2024 4:14 pm
Red Marquis wrote: Sat Aug 31, 2024 3:48 pm Od početka sezone govorim da je Uroš Nikolić najlošiji igrač tima, bukvalno ga nema na terenu, a standardan. Upravo ono mesto gde smo morali dovesti pojačanje je on držao. Njemu mora da je ili menadžer ili naš sportski direktor držao leđa. Ko je njega ubedio da je dobar igrač, večito je pravdan ovde, a povređen došao, pa posle spajao na kašičicu mečeve. Nikad ništa nismo videli od istog.
O onom Šaćiriju za siromašne Raduloviću, ni ne bi. Njega su i ostali odmah pročitali.
Jedno je igrati lose, drugo je raditi protiv trenera i svojih igraca.
Pre samog Bandovica, ekipa je morala odmah da odreaguje i da skloni bukadzije. Cuvena prica o trulim jabukama. Ako se ne odstrane odmah, naprave pakao.
Hteo sam reći da mi deluje da je preko njega neko iz kluba hteo da istera svoje. Jer šta bi on inače i smeo da se buni, ne zaslužuje ni minuta a igra? Nemam nikakve informacije samo pokušavam logično da razmišljam, a onda mi prvi padne naš sportski direktor na pamet kao osoba kojoj bi možda odgovarao neko drugi na klupi, da može više igrača da dovlači po svojoj volji. Ima valjda u tom Nišu još nekog da smuljaju za neke procente.
Io odio Belgrado
Marko93

Post by Marko93 »

Meni je i dalje nejasno kako smo uspeli da ne prodano ni jednog od 3 stopera :D
Savcic Luka

Post by Savcic Luka »

Genijalno je kako se pojavi “proverena” informacija da je UN rušio svlačionicu i svi odjednom krive njega za sve. Verovatno je UN radio po direktivi Mandarića kako bi oterao Bandovića, a da bi doveo svoju kombinaciju. Zašto UN? Pa realno nije ništa prilazao i često je prozivan ovde i to prozivan sa razlogom. Eto Boža se zajebao da računa na njega, a on njemu u ledja. Sad će UN da zablista i sve će mu biti bolje.

Zbiljiću, pod kojim nalogom pišeš??
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Savcic Luka wrote: Sat Aug 31, 2024 7:44 pm Genijalno je kako se pojavi “proverena” informacija da je UN rušio svlačionicu i svi odjednom krive njega za sve. Verovatno je UN radio po direktivi Mandarića kako bi oterao Bandovića, a da bi doveo svoju kombinaciju. Zašto UN? Pa realno nije ništa prilazao i često je prozivan ovde i to prozivan sa razlogom. Eto Boža se zajebao da računa na njega, a on njemu u ledja. Sad će UN da zablista i sve će mu biti bolje.

+1

I ja iskreno ne verujem u tu priču, generalno slabo igra ali to nije nešto što treba da se pretvori u priče na nivou rekla kazala.

Igrač koji je proživeo u karijeri što je proživeo i dobio priliku od našeg kluba da se opet bavi sportom koji voli i to profesionalno ne verujem da bi uradio tako nešto.

Svi mi kao ljudi smo sujetni neko manje, neko više i sigurno je bilo tu unutar igrača ovakvih ili onakvih komentara ali da je bilo ko rušio svlačionicu pojedinačno je notorna glupost i ja odbijam da u to poverujem.

Ako je i rušena svlačionica to nije od strane jednog pojedinca već od grupe.

Što se tiče Zbiljića iskreno ne verujem da on potura ovu priču niti bih da upirem prstom u bilo kog forumaša ali i ako se potura neka priča onda je to kroz neki drugi kanal, bar sam kroz ovaj aktuelni mandat ljudi i neke informacije do kojih sam dolazio to mogao da shvatim

Na Zbiljićevom mestu bih dobro pročistio sportski sektor ili će mu isti doći “glave” odnosno pozicije na vrhu kluba, navijači više nemaju strpljenja, igrački kadar nije uopšte loš ali smene trenera su pokazale da ne leži problem samo u tom delu sportskog sektora, pa neka se zapitaju mnogi pani sam Zbiljić.
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

Ја сам лепо написао да је бојкот тренера вршен од стране неколицине играча, тј неколико играча, не 2 појединца, свакако ко код да је био у питању требао се одстранити, бојкот тренера током историјске прилике да се прође Марибор у реваншу и да се после можда прођу швеђани... Шта је Божа могао да уради да се од једном окрену против њега? Нико није већи од клуба...
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
churguzijanac

Post by churguzijanac »

Minja ja isto mislim da prodaja Ivanovića u ovom momentu sigurno nije dobra priča, pogotovo kada se uzme u obzir da smo pretposlednji u ovoj našoj trulex ligi.
Mislim, dobra je lova za transfer, ali možda bi na zimu dobili više.Jebem li ga.Meni kao navijaču ne znači ništa dal je on prodat za milionče il tri, kad te pare sigurno idu po raznoraznim džepovima.Mene interesuje fuca koju igramo i reztat, a rezultata neće biti sa ovakvom transfer politikom.
Karlsson

Post by Karlsson »

Prodali Englezima povređenog igrača.
Ivanović 2 meseca van stroja.

https://southwarknews.co.uk/sport/footb ... etatarsal/
Cane

Post by Cane »

Savcic Luka wrote: Sat Aug 31, 2024 7:44 pm Genijalno je kako se pojavi “proverena” informacija da je UN rušio svlačionicu i svi odjednom krive njega za sve. Verovatno je UN radio po direktivi Mandarića kako bi oterao Bandovića, a da bi doveo svoju kombinaciju. Zašto UN? Pa realno nije ništa prilazao i često je prozivan ovde i to prozivan sa razlogom. Eto Boža se zajebao da računa na njega, a on njemu u ledja. Sad će UN da zablista i sve će mu biti bolje.

Pošto sam ja prvi pomenuo Nikolića, odnosno moguće razloge njegovog udaljenja iz tima a nakon što je ovde dat link na tekst Žurnala o pomenutom, reci mi da li si možda mislio na mene kao tog prikrivenog Zbiljića na forumu?
Savcic Luka

Post by Savcic Luka »

@Cane
Ako se osećaš ti prozvanim onda si prozvan, šta da ti kažem. Jel se osećaš?

Zbiljić je pomenut u kontekstu ne rešavanja problema sportskog sektora i rešavanje posledica, a i maestralno prebacivanja lopte na druge teme gde, obzirom na svoju poziciju u državnom aparatu može da ima učinak.
Cane

Post by Cane »

Savcic Luka wrote: Sun Sep 01, 2024 8:23 am @Cane
Ako se osećaš ti prozvanim onda si prozvan, šta da ti kažem. Jel se osećaš?

Zbiljić je pomenut u kontekstu ne rešavanja problema sportskog sektora i rešavanje posledica, a i maestralno prebacivanja lopte na druge teme gde, obzirom na svoju poziciju u državnom aparatu može da ima učinak.
Nema svrhe da dalje nastavljamo priču odgovarajući kontrapitanjima na pitanja i tako u krug. Misli slobodno šta god hoćeš, tvoje je pravo.

Ja znam šta sam napisao i stojim iza toga, a za razliku od nekih trudim se da ono što pišem ne bude isključivo plod mojih maštarija nego da kad god sam u prilici prenesem ovde i neki podatak, a da li je on uvek apsolutno tačan ili ne to je već stvar o kojoj se može raspravljati a obično ga i samo vreme potvrdi ili odbaci.

O nečijoj taktici prebacivanja lopte s jednih na druge teme, motivima i razlozima za isto se ne bih izjašnjavao jer očigledno ima upućenijih od mene u tu tematiku.
Samo bi radi istine i činjenica naglasio da se u Zbiljićevom intervjuu koliko vidim ni jednim slovom ne pominje slučaj UN niti bilo šta o odnosima u timu i bivšem stručnom štabu, a moj post se odnosio na to.
Savcic Luka

Post by Savcic Luka »

Meni je drago što pišeš i iznosiš informacije.
Kada informacija ima svoj konkretan izvor (imenom ili funkcijom) smatram je informacijom, a ovako samo još jedan šum u ovom slaninarskom haosu koji, kao što kažeš, vreme potvrdi ili odbaci.
Ti si beše ono spominjao i Mandrićev odlazak? Kako stvari stoje možda je i otišao, samo ne formalno, ali i to će vreme potvrditi.
Što se tiče analogije sa Zbiljićem, nema potrebe da pratim sve njegove reči i intervjue kao istraživački novinar niti imam vremena. Sada je već dovoljno prošlo da se vidi učinak, znanje, ekipa koja se okuplja itd. Vidi se šum kojim se prikriva ono što je potrebno prikriti. Vojvodinaši bi jako voleli da odgovorni za ovaj neuspeh lete, ali tu neko nekog ne da. Verovtno nedaju UN-a.

Jako je lepo čitati tvoje suptilne upise. Izuzetno ih cenim, kao i sve što je uprava napravila za ove dve-tri godine. U nekoj konstalaciji bih te voleo imati i za saradnika.
Nego, šta dalje?!
“Kamo dalje, rodjače…”
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

Није ми јасно да се овде константно нападају људи који имају неке информације из клуба и деле их са нама. Јел могуће да немамо толко бар поштовања сви су одма Збиљићеви говорници.
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

Uvek sa tobom wrote: Sun Sep 01, 2024 10:04 am Није ми јасно да се овде константно нападају људи који имају неке информације из клуба и деле их са нама. Јел могуће да немамо толко бар поштовања сви су одма Збиљићеви говорници.
+1

Сами себи смо највећи противнци...
Post Reply