Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
slanina

Re: Transferi

Post by slanina »

Jedino su srčaniji ,više se bore nego ovi naši pogotovo njihovi stranci,onaj Erera ili kako se zove bek ne j**e živu silu.
100 gb storage

https://degoo.com/g/dyz98u0" onclick="window.open(this.href);return false;
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

Ne računajući užasno izveden penal, jedini kojeg sam i ja primetio i da mi se svideo u Borcu je bio taj Erera.
Io odio Belgrado
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

Јово Лукић... Ви се сигурно зајебавате... Пањина... Боље Мркаића да врате...
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Na_3_boda

Post by Na_3_boda »

Ja se u ove transfere uopste ne razumem Car i Zuka za manje od milion a Ivanovic 3,5... Ivanovicu puno srece u Milvolu i neka uradi nesto. P.S. Napadac Jakupovic iz Maribora otisao u Osijek za 1 milon.
VošaNS

Post by VošaNS »

Dajte taj milion ljudi za špica, ako treba i više. Rekao je Zbiljić da poslujemo u ozbiljnom plusu i ako ne računamo transfer Ivanovića. Samo dovedite ozbiljnog napadača i ne zajebavajte se više. Ovaj dečko iz Borca je rupčaga nevidjenih razmera.
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Neizlecivi

Post by Neizlecivi »

Po meni apsolutno nijedan igrac Borca nema kvalitet da unapredi drasticno nasu igru.
Jovo Lukic koliko sam gledao ima kvalitet da ispucanu loptu zagradi ili odlozi na sredini terena (40+ metara od protivnickog gola) tu se zavrsava dalja prica.

Nama treba neko ko ce u spicu doneti kvalitet, cak i u organizaciji, a pogotovo u zavrsnici, koja nas je mucila cak i kad smo imali Ivanovica i Vukanovica u timu.
Savcic Luka

Post by Savcic Luka »

Deep Purple wrote: Mon Sep 02, 2024 11:53 am Ne znam ko su fudbaleri ali iskreno mislim da su jedan stranac i bonus u napadu i eventualno neko krilo, bar po mojoj logici nekoj. Neko da zameni Radulovića ako ode i dva napadača.

@Savcic Luka je imao priliku da me upozna i voleo bih ako bi mogao ovde da kaže da nisam nikakav bot (izvini što te maltretiram), niti da radim za nekoga, sve što podelim je samo moja dobra volja i cimanje za sve nas koji trošimo svoje vreme ovde.

Voleo bih samo da stavim tačku na to jer trošim puno energije zbog voljenog kluba a i živaca jer nam ide rezultatski loše a ima i dalje ljudi koji sugerišu na tako nešto.
Ovo mu je pravi nalog 100%.
Botuje sa onih drugih :greenbutt:

Zajebavam se…Čovek me, davno još, i pozvao na forum, al’ meni trebalo vremena. I onda prvo ozbiljnije neslaganje imao sam s njim, oko Mateusa, a bilo ih je onda još. Ali to je samo različito vidjenje nekih stvari u datom momentu :cheers:

Ne vidim zašto bi se upisi smatrali botovski?!
denialalner

Post by denialalner »

David Vukovic 2003 je primarna meta,
mlad,bonus igrac.....
mozda bi morao da se saceka pasos,
pa bi vremenom postao bonus......
ali trazi Borac vrv 7 cifara

Zavrsio je sa BIH selekcijom
(svaki nas igrac iz RS tako treba)
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Na_3_boda wrote: Mon Sep 02, 2024 2:38 pm Ja se u ove transfere uopste ne razumem Car i Zuka za manje od milion a Ivanovic 3,5... Ivanovicu puno srece u Milvolu i neka uradi nesto. P.S. Napadac Jakupovic iz Maribora otisao u Osijek za 1 milon.
Šta ne razumeš oko tih transfera?

@Savčić Luka :cheers:
Forza Voša

Post by Forza Voša »

denialalner wrote: Mon Sep 02, 2024 3:50 pm David Vukovic 2003 je primarna meta,
mlad,bonus igrac.....

Meni je bezveze da posle gotovo cetvrtine sezone dovodis "bonusa" koji sledece godine nece biti bonus i onda ako on nije klasa ti trazis drugog, treceg, ... Ove godine su 2002 i mladji a sledece 2004 i mladji. Druga stvar, kako koncipiras tim ako je tebi jedan od bonusa na stoperskim pozicijama a drugi na zadnjem veznom, bas tamo gde smo najjaci i gde ti je kicma ekipe. Baros se takodje dobro pokazao, tamo je Bukinac, Sukacev je na Serijevom mestu a tamo gde su ti projektovani startni bonusi ti nemas bonuse koji su projektovani za 15-20 minuta po utakmici da ih odmene. Nije logicno da primera radi pri vodstvu od 2-1, utakmica se lomi, ti vadis Njegosa ili Crnomarkovica zato sto hoces Delea umesto Radulovica ili sl.
„Hasta la Victoria Siempre!“
ElMaestro13

Post by ElMaestro13 »

denialalner wrote: Mon Sep 02, 2024 3:50 pm David Vukovic 2003 je primarna meta,
mlad,bonus igrac.....

Borac nema teorije da uzme sedam cifara za bilo koga, pa ni za njega. Inače, dečko nije ni blizu kvalitet za Vojvodinu koja juri vrh tabele. Nije špic, više je neko krilo koje ulazi ka špicu, što bi rekli stranci "inside forward". Lepo je građen, fizički je dobar ali je fudbalski krajnje limitiran.
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Rabba wrote: Mon Sep 02, 2024 11:29 am
Karlsson wrote: Mon Sep 02, 2024 11:22 am Koji su inicijali? Koja godišta? Domaći, domaći stranci ili strani stranci?
Jel bar jedan "reprezentativac jedne od okolnih država"?
Ispašće da jeste ali smo ušli u evropsku uniju :mrgreen:

https://www.transfermarkt.de/stipe-peri ... ler/245072

Sa njim se pregovara.
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... era/490995
Dva napadača i jedan bonus igrač, takve su najave iz vrha novosadske ekipe.
Дееп одали те ови са моцарта, сад знамо да си из врха. :mrgreen:
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

Uvek sa tobom wrote: Mon Sep 02, 2024 7:45 pm https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... era/490995
Ил је моззарту главни извор форум :mrgreen:
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Uvek sa tobom wrote: Mon Sep 02, 2024 7:45 pm https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... era/490995
Obezbedili mi i loži u Amsterdamu, sedeo sam pored Bergkampa :mrgreen:
Post Reply