Transferi
Re: Transferi
Jedino su srčaniji ,više se bore nego ovi naši pogotovo njihovi stranci,onaj Erera ili kako se zove bek ne j**e živu silu.
- Red Marquis
- Moderator
Ne računajući užasno izveden penal, jedini kojeg sam i ja primetio i da mi se svideo u Borcu je bio taj Erera.
Io odio Belgrado
- Mare_Liman
Јово Лукић... Ви се сигурно зајебавате... Пањина... Боље Мркаића да врате...
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Ja se u ove transfere uopste ne razumem Car i Zuka za manje od milion a Ivanovic 3,5... Ivanovicu puno srece u Milvolu i neka uradi nesto. P.S. Napadac Jakupovic iz Maribora otisao u Osijek za 1 milon.
Dajte taj milion ljudi za špica, ako treba i više. Rekao je Zbiljić da poslujemo u ozbiljnom plusu i ako ne računamo transfer Ivanovića. Samo dovedite ozbiljnog napadača i ne zajebavajte se više. Ovaj dečko iz Borca je rupčaga nevidjenih razmera.
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Čekam bolje dane, koji dolaze!
- Neizlecivi
Po meni apsolutno nijedan igrac Borca nema kvalitet da unapredi drasticno nasu igru.
Jovo Lukic koliko sam gledao ima kvalitet da ispucanu loptu zagradi ili odlozi na sredini terena (40+ metara od protivnickog gola) tu se zavrsava dalja prica.
Nama treba neko ko ce u spicu doneti kvalitet, cak i u organizaciji, a pogotovo u zavrsnici, koja nas je mucila cak i kad smo imali Ivanovica i Vukanovica u timu.
Jovo Lukic koliko sam gledao ima kvalitet da ispucanu loptu zagradi ili odlozi na sredini terena (40+ metara od protivnickog gola) tu se zavrsava dalja prica.
Nama treba neko ko ce u spicu doneti kvalitet, cak i u organizaciji, a pogotovo u zavrsnici, koja nas je mucila cak i kad smo imali Ivanovica i Vukanovica u timu.
-
Ovo mu je pravi nalog 100%.Deep Purple wrote: ↑Mon Sep 02, 2024 11:53 am Ne znam ko su fudbaleri ali iskreno mislim da su jedan stranac i bonus u napadu i eventualno neko krilo, bar po mojoj logici nekoj. Neko da zameni Radulovića ako ode i dva napadača.
@Savcic Luka je imao priliku da me upozna i voleo bih ako bi mogao ovde da kaže da nisam nikakav bot (izvini što te maltretiram), niti da radim za nekoga, sve što podelim je samo moja dobra volja i cimanje za sve nas koji trošimo svoje vreme ovde.
Voleo bih samo da stavim tačku na to jer trošim puno energije zbog voljenog kluba a i živaca jer nam ide rezultatski loše a ima i dalje ljudi koji sugerišu na tako nešto.
Botuje sa onih drugih

Zajebavam se…Čovek me, davno još, i pozvao na forum, al’ meni trebalo vremena. I onda prvo ozbiljnije neslaganje imao sam s njim, oko Mateusa, a bilo ih je onda još. Ali to je samo različito vidjenje nekih stvari u datom momentu

Ne vidim zašto bi se upisi smatrali botovski?!
-
David Vukovic 2003 je primarna meta,
mlad,bonus igrac.....
mozda bi morao da se saceka pasos,
pa bi vremenom postao bonus......
ali trazi Borac vrv 7 cifara
Zavrsio je sa BIH selekcijom
(svaki nas igrac iz RS tako treba)
mlad,bonus igrac.....
- Deep Purple
- Forza Voša
Meni je bezveze da posle gotovo cetvrtine sezone dovodis "bonusa" koji sledece godine nece biti bonus i onda ako on nije klasa ti trazis drugog, treceg, ... Ove godine su 2002 i mladji a sledece 2004 i mladji. Druga stvar, kako koncipiras tim ako je tebi jedan od bonusa na stoperskim pozicijama a drugi na zadnjem veznom, bas tamo gde smo najjaci i gde ti je kicma ekipe. Baros se takodje dobro pokazao, tamo je Bukinac, Sukacev je na Serijevom mestu a tamo gde su ti projektovani startni bonusi ti nemas bonuse koji su projektovani za 15-20 minuta po utakmici da ih odmene. Nije logicno da primera radi pri vodstvu od 2-1, utakmica se lomi, ti vadis Njegosa ili Crnomarkovica zato sto hoces Delea umesto Radulovica ili sl.denialalner wrote: ↑Mon Sep 02, 2024 3:50 pm David Vukovic 2003 je primarna meta,
mlad,bonus igrac.....
„Hasta la Victoria Siempre!“
-
Borac nema teorije da uzme sedam cifara za bilo koga, pa ni za njega. Inače, dečko nije ni blizu kvalitet za Vojvodinu koja juri vrh tabele. Nije špic, više je neko krilo koje ulazi ka špicu, što bi rekli stranci "inside forward". Lepo je građen, fizički je dobar ali je fudbalski krajnje limitiran.denialalner wrote: ↑Mon Sep 02, 2024 3:50 pm David Vukovic 2003 je primarna meta,
mlad,bonus igrac.....
- Deep Purple
Ispašće da jeste ali smo ušli u evropsku uniju

https://www.transfermarkt.de/stipe-peri ... ler/245072
Sa njim se pregovara.
- Uvek sa tobom
https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... era/490995

Дееп одали те ови са моцарта, сад знамо да си из врха.Dva napadača i jedan bonus igrač, takve su najave iz vrha novosadske ekipe.

Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
- Mare_Liman
Ил је моззарту главни извор форумUvek sa tobom wrote: ↑Mon Sep 02, 2024 7:45 pm https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... era/490995Дееп одали те ови са моцарта, сад знамо да си из врха.Dva napadača i jedan bonus igrač, takve su najave iz vrha novosadske ekipe.![]()

"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
- Deep Purple
Obezbedili mi i loži u Amsterdamu, sedeo sam pored BergkampaUvek sa tobom wrote: ↑Mon Sep 02, 2024 7:45 pm https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... era/490995Дееп одали те ови са моцарта, сад знамо да си из врха.Dva napadača i jedan bonus igrač, takve su najave iz vrha novosadske ekipe.![]()