Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Radoye
Administrator

Re: Transferi

Post by Radoye »

Deep Purple wrote: Fri Nov 22, 2024 1:49 pm
ssnigd wrote: Fri Nov 22, 2024 12:30 pm S obzirom na to da se crni "podizu", ne bih sumnjao uopste, da postoji nekakva glava u nasem klubu, koji tamo razmatra da ga pusti...
Nemaju oni novca da ga priušte.
Kad je to bio problem blizancima i jednom i drugom da dovedu igraca iz domacih klubova na koje su bacili oko?
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

ssnigd wrote: Fri Nov 22, 2024 2:26 pm
Deep Purple wrote: Fri Nov 22, 2024 1:49 pm
ssnigd wrote: Fri Nov 22, 2024 12:30 pm S obzirom na to da se crni "podizu", ne bih sumnjao uopste, da postoji nekakva glava u nasem klubu, koji tamo razmatra da ga pusti...
Nemaju oni novca da ga priušte.
Apsolutno se ne bih kladio na to da nemaju novca. Uletece tamo neko sa kintom.

Mene vise brine nasa uprava. Da li imamo ljude koji su spremni da prodaju najboljeg i najatraktivnijeg igraca kojeg imamo crvenom ili crnom blizancu? Retoricko je naravno.
Па што би продавали најбољег играча конкуренцији за следећу сезону у којој нападамо титулу ? :roll:

Нема логике :mrgreen:
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Minja wrote: Fri Nov 22, 2024 2:36 pm
Grof Žekula wrote: Fri Nov 22, 2024 12:15 pm
Deep Purple wrote: Thu Nov 21, 2024 1:41 pm Sery bi svakako otišao jer ima ozbiljnih ponuda i ne treba čoveka zadržavati jer je on najmanje dva nivoa iznad nas.

Neka gradi karijeru jer zaslužuje bolje svakako, mi smo svakako cirkus.
Само да се испостави да су понуде иностране. Да не буде да ми Серија више немамо, а он остане у Србији...
Њему је Србија врх врхова. Направиће највећу глупост ако оде одавде. Поготово ако оде у неку јачу лигу. Чека га клупа и заборав па повратак у неку овакву лигу. Закључак сами извуците, ако га уопште и има.
Nije njemu Srbija vrh vrhova, njega do ovakvog pada u karijeri najbolji klubovi drugog reda nisu mogli da priušte.

A mi smo eto rizikovali kada nije igrao uopšte i pogodili.

On bez problema može da igra u ekipama koje su redovne u LE.

On bez problema može da se šali sa nekom Belgijskom ligom.

Čovek je maestralan fudbaler, šta je radio u Amsterdamu delovali su fudbaleri Ajaxa pored njega kada ima loptu kao da igra sa niželigaškim fudbalerima.

Recimo biću iz mog ugla subjektivan ali Sivas koji se naigrao Bundesligaškog fudbala i za kojeg je plaćeno dvocifreno obeštećenje ili je isto dogovoreno je lošiji fudbaler od Sery-a.

Ferencvaroš pre dve godine nije mogao da ga priušti.
Duplof

Post by Duplof »

Sadašnja uprava je jednom blizancu već dala dva bonus igrača za džabe, zašto i drugom ne bi udovoljila? Naravno, nije uporediv doprinos Serija i ove dvojice koji mogu samo vodu da mu nose, ali davanje klinaca tek tako ni za šta nam može reći da su spremni i da daju najboljeg igrača.
Setite se samo kako je Zbiljić kovao Kabića u zvezde i govorio kako će se tim graditi oko njega, koji je i tad bio samo potencijal, ništa više od toga. Čovek je klasičan naprednjački isprdak koji radi ono što mu se kaže, makar to bilo i gašenje kluba. Mada, za to mu ni me treba neka dozvola, on to već (ne)svesno sam čini sa svojim kolegama.
Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Treba vratiti Emila, pustiti Rosića. Neka Emil bude podrška Gočmancu.

Okej mi je povratak Čovića.

Mislim da je vreme i za povratak Gaćinovića, ima ove sezone dosta slabiju minutažu u odnosu na prethodnu i da se rešimo Vukana Savićevića.

Treba raditi u tom pravcu, skroz je u pravu Medojević.

Slaninarstva nam najviše fali.
Strazme

Post by Strazme »

Deep Purple wrote: Sat Nov 23, 2024 4:01 pm Treba vratiti Emila, pustiti Rosića. Neka Emil bude podrška Gočmancu.

Mislim da je vreme i za povratak Gaćinovića, ima ove sezone dosta slabiju minutažu u odnosu na prethodnu i da se rešimo Vukana Savićevića.

Mislim da je rano za Mijata, ali za 3, 4 godine možda
Marko93

Post by Marko93 »

A sta je sa Bolingijem jel zavrsio karijeru?
ElMaestro13

Post by ElMaestro13 »

Deep Purple wrote: Sat Nov 23, 2024 4:01 pm Treba vratiti Emila, pustiti Rosića. Neka Emil bude podrška Gočmancu.

Prevelika plata je Mijatu u Grčkoj, eventualno bi Zvezda u Srbiji mogla to da isprati. Mislim da on čak i hoće da se vrati, ali isto tako mislim da će imati još jedan klub nakon AEK-a, pa tek onda Vojvodina.
churguzijanac

Post by churguzijanac »

Treba vratiti Krtolicu i pustiti Lajatovića.
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

churguzijanac wrote: Sun Nov 24, 2024 9:53 am Treba vratiti Krtolicu i pustiti Lajatovića.
Što pre.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Savcic Luka

Post by Savcic Luka »

Deep Purple wrote: Sat Nov 23, 2024 4:01 pm

Eee, a kad je Maki trubio o tome, onda su ga svi hejtovali. :D

Šalu na stranu, čovek umeo da isprovocira i preuveliča, ali poenta je bila upravo to. FKV bez Slaninarstva ne može da opstane. Polako se pretvaramo se u neki Tekstilac, IMT i slične. Ko vidi, vidi. Ko ne želi da poveruje, ne mora.
Gos’n Zbilja je pogubio konce odavno. Čovek ima druge prioritete.
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Trenutno sam na putu, ali kad se vratim, nece mi biti tesko da pronadjem upis u kojem sam maltene od reci do reci predvideo ovo.

Sretan pravi povratak ove prevare na klupu svima koji slave. Uzivajte u bravurama Ljubomirca i Petra Bojica. :dance2:
ElMaestro13

Post by ElMaestro13 »

Klub je na jednoj specijalizovanoj mreži za transfere objavio da potražuje špica, ofanzivnog veznog, centralnog veznog i krilo. Da li se ovo poklapa sa onim što sam napisao o Lalatovićevim željama pre neki dan, zaključite sami.
VošaNS

Post by VošaNS »

Ako to znači da će skloniti Medojevića iz startnih 11 neka odmah pakuje kofere i krene za Kruševac jer mu je to sledeća stanica svakako.
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

VošaNS wrote: Sun Nov 24, 2024 1:45 pm Ako to znači da će skloniti Medojevića iz startnih 11 neka odmah pakuje kofere i krene za Kruševac jer mu je to sledeća stanica svakako.
Šta ti je nesrećni Napredak zgrešio?
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Post Reply